Tuonela senin adın Özge mı? Bugün senin gittiğin Dr a bende uygulattim dolgu.hiç memnun kalmadım . Sislikler inince baktimki eşit uygulamamış dolguyu bitaraf dahaa kalın. Ve alt dudağa yok denecek kadar az uyguladı .üst dudak çok kalın ve topal topal oldu. Bunu eritebiliyorlarmi tekrar acaba dolguyu ilaçla falan ..uygulama tekniği hiç internetteki videolar gibi diildi .yatay uyugulanio ama bu Dr dik dik 90 derece uyguladı topaklanma oldu. Ben uyguladığım bile daha iyi olmuştu .., offf ya keske kendim uygulasaydım yine . Bide 150 tl uygulama parası verdim bosu bosuna :1no2:
Canım nerelerdesın sen :)
nasıl gıdıyor dolgu ıle hayat :) inmeler gozlemledın mi balım ?
kızlar yükledim dudak fotolarını:)ilk 2 sinde ördek gibi görünüyo ha evet bi nebze ördeklik söz konusu ama o derece değil:):)
kız yok ördeklik falan yok hihi , begendim ben formunu canım güle güle kullan :)) rujun rengide yakıyor hani:))
bu arada hangi malzeme sıkılmıstı unuttum:))) mucx:asigim:
teşekkürler canım rujsuz halinide yüklerim yakında:)haberdar ederim sizia.s.canım dolgun başarılı ve dogal duruyor,iyi gunlerde kullan.ah keske birde ruj olmadan cıplak dudak foto yapsaydın,farkı daha net anlardık.parlatıcı goz yanılması yapıyor
hayır canım maalesef degilllllllllll dahaaaaaaaaaaaaaaaaa :gitme:
canım makyaj topiğinde gördüm dolgulu gibi zaten harika dudakların var çok beğendim dolgulu zaten bence hiç düşünmekaydirigubbakcemile2
yani demek istediğim donutcuğum bence hiç yaptırma yaptırdıktan sonra hoşuna gidince eski haline dönme düşüncesi inan daha zor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?