Dudak Dolgusu yaptıranlar

az önce çok güzel birşey buldum henüz fikir edinemedim ama izlediğim kadarı ile süper bişey türkiyede tabi yoktur ama şu amerikadan iste yöntemleri ile getirtebiliriz ingilizcesi olan daha detaylı bilgi verebilir
önce 2 uygulama videosunu sonra sitesini ekliyorum

NarTube - Big Lips watch video, clips, musics, movies, films, fragman, free, video izle, diziler, klipler, filmler, sinema, bedava, ücretsiz, müzik

Bigger Lips & Beautiful Lips - Best Lip Plumper -

çok güzel bir alet acaba etki süresi ne kadardır ama geçici bile olsa o alet bizde olduğu sürece anında dolgunlaştırabiliriz dolgunun görünüş şeklide çok güzel
ingilizce bilen birileri detaylı bilgi versin lütfen bakın

Son düzenleme:
vallahi bazı arkadaşlar fotoğraf eklemiş açıkçası çok şaşırdım bu ne estetik çılgınlığı böyle.burun estetik dudak estetik peki yüzünüzde neresi size ait.herkes sonra aynı tornadan çıkmış gibi duruyor.tabiki estetik karşıtı değilim ama şahsi fikrim doğallığı bozmayacak çok ön plana ben parayı bastırdım estetiğimi yaptırdım diye bence bağırmayacak.ama bence burda doktorda çok önemli bazı doktorların yaptığı burunların ben estetik olduğunu hiç anlamıyorum öyle profesyonel yapıyorlar ki.öyleş yakışıyor doğal duruyor ki.hele bir ara millet kalkık domuz burunlarıyla geziyordu.şimdi de bir taraftan basılmış ezilmiş gibi burun çok ortada.

bu ne şimdibilmiyorumkismile

ncn suan 300 tl olmus fıat.. 2 kısı alırsak uygun alamayız.. en az 7 yada 8 kısı olmak lazım..1 tane alınca 300 fıat.. ben zamdan once 275 e aldım.... ındırım yaparlarsa alırız belkı daha uygun
beni msn de ekleyebilirmisin shn.n_hotmail.com beraber alalım muhakkak bilgilendir benide mesaj hakkım filan yok günlük takip eder oldum artık formu :))) valla panik yaptım ahanda alcaklar bensiz diye :)) ben varım 300 e bile razıyım ecza depolarında daha ucuza alınıyorsa benim arkadaşım var getirir bize olmazmı??

ncn kime uygulatacaksın sen dolguyu.. daha once hıc uygulattınmı.. ilkmı olucak
sana :)))))))))) ne güzel işte tecrübe edinirsin, sona işleri büyütür dolgu parasını çıkarırsın :)))) siz benden daha tecrübelisiniz nereye derseniz oraya gelirim. ben ilk defa yaptırıcam yaa çok ince dudaklarım ip gibi ve çok istiyorum ama yaptırdıktan sonra millet anlamasında istiyorum :)) dalga geçerler :))

canım burda tam tamına 177 sayfa var...

177 sayfa var cunku biz en "dogalını" arıyoruz hepberaber..yoksa bizde biliyoruz elimizde sırıngalar dra koşmayı...

ha birde su var burası sadece "dudak" estetigi başlığı,yani sen o burun mevzusunu keske "burun" baslıgına yazsaydın..ki burun konusunda sana katılıyorum..estetikli burunların cogu maalesef bir ünlüye benzetilmek istedigini için bangır bangır ben estetigim diye bagırıyor..dogallıktan uzun kayak pisti gibi burunlar cıkıyor meydana..

keske 177 sayfayı okuyupta bizleri yargılasaydın diyip sozumu burda bıtıriyorum ben yerimseniben

canım nasıl gıdıyor dolgu gunleri ?

ne dusunuyorsun ınme falan var mı ?
ay yeni fotolar var mı asıl yeni fotolar :)))

canım nasıl gıdıyor dolgu gunleri ?

ne dusunuyorsun ınme falan var mı ?
ay yeni fotolar var mı asıl yeni fotolar :)))

Selam donutcum, iyi gidiyor ama bence artık üstü azaldı altı duruyor yeni foto cekmedim tatilden döndüm bende yeni ama sana yollarım daha sonra cekip :)) bide baksana resim ekliyoruzda noluyor kendini bilmez tipler gelip suranız söyle buranız böyle diye eleştiriyor..boshayallersmile

canım bosver,dedigim gibi arada herzaman boyle seyler olur..Fazla ustunde durmamak,kaale almamak lazım..yoksa olan bizim baslıgımıza olacak..

gormeyin duymayın..kısaca umursamayın....

ben fotolarını sabırsızlıkla beklıyorum ve dıyorum ki dogal olan guzeldir ama dogal duran daha güzel yapılmısı herzaman daha makbuldur :)

Son düzenleme:
seertmece sen endinmi yapıyorsun dolguyu?donut sen dolgu yaptırıcakmısın bu konuda baya araşştırma yapmışsn sanırım=) önereiliceğindoktorlar kim bende karar verdim ama doktor konusunda hala kararsızım kesinlike ben dolguyum dememeli dudaklarım doüal görünmeli dudaklarım in kadar incedeğil normal ama ben biraz daha şişkin istiyorum=))

canım arastırdım arastırdım,dr um bellı.onu arastırma gereksınımı duymadım acıkcası.Cunku tam guven duyuyorum.Yeditepe Hastanesi Ercan Beye gıdecegım.

tuonela canım foto ısterızzzzzzzzzz

Kız seker boshayallersmile az önce sildim eskiden koydugum resimleri, benim eskilerden alıntı yapan arkadaslarada tek tek rica ediyorum silsinler diye, alınganlık yapiyorum evet ama insanların abuk subuk yorumlar yaptgi yerde kendimi afise etmeme kararı aldım ya özel albüm yapicam ya msn e göndericem hatta sana özel mesaj aticaktım bununla ilgili :)) msn at bana yaa :)

Ben kendim uyguladım gecen sene evet.. Bu sene doktora uugulatyim memnun kalmadım 3. Sefer tekrar kendim uygulamaya karar verdim bu inince ... Ncn arkadasın daha uyguna ayarlayabilirse ona aldiralim.. MSN girince eklerim seni merak etme görüşür sen hangi semttesin

Arkadaşım bura burun değil dudak için karıştırdın sanırım... biraz saygı duyalım lütfen herkes istedini yapmakta özgür. dalga geçmeye luzüm yok... buraya gelipte estetik yaptıran arkadaşlarla dalga geçen arkadaşlara soruyorum madem bu kadar karşınız ne işinz var bu kısımda burayı neden takip edioyorsz??? bilinçaltına inmek lazm???

tuonela maşşallah çok güzelsin allah çirkin talihi versin

haberleşelim ama bir an önce yaptırmak istiyorum ben, çok ciddiyim banada yaparmısın peki? sen dolgunun adını kaç mil ne olduğunu bana en kısa sürede yaz, ben bir piyasadan araştırma yapayım cnm ve bir an önce köfte dudaklı olmak istiyorum ben yaaaaaa :)))) zemuszemus

Ben 8-9 ay önce yaptırdım istanbul fatıhtekı bafa medicalde.doktorum bir harika.yüzünü inceliyor ve sana gerekeni söylüyor.ben ona hiç karışmadım sadece fiyatları sordum benim için önemli olan kısmı))))kendimi ona göre ayarladım.aslında dudaklarım dolgun ama yaştan dolayı hacım kaybı vardı.değişik bir yöntemi var ama öyle doğal ki annem bile anlamadı.dudak kenarlarına ve ortasına teosyal yaptı.dudaklarıma hayran kaldım))))fıyatı hatırlamıyorum çünkü somon dna ,karboksiterapi birlikte yapılıyordu.ama makul fiyatlardı hepsi ve emin ellerde oldugunuzu biliyorsunuz.netten aratın nmarası sitesi cıkar.somon dna da vazgecilmez birşey.cildim ışıldadı doldu canlı kanlı göründüm ilk kez.45 yasındayım ama 28-30 arası sanıyorlar cok hosuma gidiyor.bir de su sarkan göz kapağımı halledersem sorun kalmayacak.)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…