vallahi bazı arkadaşlar fotoğraf eklemiş açıkçası çok şaşırdım bu ne estetik çılgınlığı böyle.burun estetik dudak estetik peki yüzünüzde neresi size ait.herkes sonra aynı tornadan çıkmış gibi duruyor.tabiki estetik karşıtı değilim ama şahsi fikrim doğallığı bozmayacak çok ön plana ben parayı bastırdım estetiğimi yaptırdım diye bence bağırmayacak.ama bence burda doktorda çok önemli bazı doktorların yaptığı burunların ben estetik olduğunu hiç anlamıyorum öyle profesyonel yapıyorlar ki.öyleş yakışıyor doğal duruyor ki.hele bir ara millet kalkık domuz burunlarıyla geziyordu.şimdi de bir taraftan basılmış ezilmiş gibi burun çok ortada.
beni msn de ekleyebilirmisin shn.n_hotmail.com beraber alalım muhakkak bilgilendir benide mesaj hakkım filan yok günlük takip eder oldum artık formu :))) valla panik yaptım ahanda alcaklar bensiz diye :)) ben varım 300 e bile razıyım ecza depolarında daha ucuza alınıyorsa benim arkadaşım var getirir bize olmazmı??ncn suan 300 tl olmus fıat.. 2 kısı alırsak uygun alamayız.. en az 7 yada 8 kısı olmak lazım..1 tane alınca 300 fıat.. ben zamdan once 275 e aldım.... ındırım yaparlarsa alırız belkı daha uygun
sana :)))))))))) ne güzel işte tecrübe edinirsin, sona işleri büyütür dolgu parasını çıkarırsın :)))) siz benden daha tecrübelisiniz nereye derseniz oraya gelirim. ben ilk defa yaptırıcam yaa çok ince dudaklarım ip gibi ve çok istiyorum ama yaptırdıktan sonra millet anlamasında istiyorum :)) dalga geçerler :))ncn kime uygulatacaksın sen dolguyu.. daha once hıc uygulattınmı.. ilkmı olucak
vallahi bazı arkadaşlar fotoğraf eklemiş açıkçası çok şaşırdım bu ne estetik çılgınlığı böyle.burun estetik dudak estetik peki yüzünüzde neresi size ait.herkes sonra aynı tornadan çıkmış gibi duruyor.tabiki estetik karşıtı değilim ama şahsi fikrim doğallığı bozmayacak çok ön plana ben parayı bastırdım estetiğimi yaptırdım diye bence bağırmayacak.ama bence burda doktorda çok önemli bazı doktorların yaptığı burunların ben estetik olduğunu hiç anlamıyorum öyle profesyonel yapıyorlar ki.öyleş yakışıyor doğal duruyor ki.hele bir ara millet kalkık domuz burunlarıyla geziyordu.şimdi de bir taraftan basılmış ezilmiş gibi burun çok ortada.
canım nasıl gıdıyor dolgu gunleri ?
ne dusunuyorsun ınme falan var mı ?
ay yeni fotolar var mı asıl yeni fotolar :)))
tuonela canım foto ısterızzzzzzzzzz
Arkadaşım bura burun değil dudak için karıştırdın sanırım... biraz saygı duyalım lütfen herkes istedini yapmakta özgür. dalga geçmeye luzüm yok... buraya gelipte estetik yaptıran arkadaşlarla dalga geçen arkadaşlara soruyorum madem bu kadar karşınız ne işinz var bu kısımda burayı neden takip edioyorsz??? bilinçaltına inmek lazm???vallahi bazı arkadaşlar fotoğraf eklemiş açıkçası çok şaşırdım bu ne estetik çılgınlığı böyle.burun estetik dudak estetik peki yüzünüzde neresi size ait.herkes sonra aynı tornadan çıkmış gibi duruyor.tabiki estetik karşıtı değilim ama şahsi fikrim doğallığı bozmayacak çok ön plana ben parayı bastırdım estetiğimi yaptırdım diye bence bağırmayacak.ama bence burda doktorda çok önemli bazı doktorların yaptığı burunların ben estetik olduğunu hiç anlamıyorum öyle profesyonel yapıyorlar ki.öyleş yakışıyor doğal duruyor ki.hele bir ara millet kalkık domuz burunlarıyla geziyordu.şimdi de bir taraftan basılmış ezilmiş gibi burun çok ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?