Porselen bebegım benım
valla birtanem hic inmiş gelmıyor gozume,objektif misin indi derken acaba ? yoksa herkes iner iner diyor dıyemı ındı dıyorsun
çok doğal tuanela hoş olmuş rica etsem yaptırmadan önceki halinin fotolarını koyarmısın
Canım daha önceki sayfalara sanırım önceki halimi koymustumordan bakabilir misin desem umarım kabalık etmiş olmam cünkü su an elimdeki eski dudak resmi nerde cidden bilmiyorum:))) :çok üzgünüm:
hosgeldınn tuonelaaaa :)...walla gelişini cokguzel bellı ettırdın saç..burun..dudaklar hepsı cokguzel...bu fotoda senı angelına benzettım:)
hayır canım ne kabalığı bakıyım ben önceki sayfalara umarım bulurum:2: bide tatlım nerede yaptırdın fiyatı nekadar ve nekadar süre kalıcılığı çok soru sordum kusura bakma canımzemuszemus
hosgeldınn tuonelaaaa :)...walla gelişini cokguzel bellı ettırdın saç..burun..dudaklar hepsı cokguzel...bu fotoda senı angelına benzettım:)
Venuscum hosbuldukkk:))) Tesekkürler her zamanki gibi güzel yorumuna:)) Angelina kim ben kim canım ya hihi sacımı yeni kestirdim uzun zamandan sonra ilk kez kahkül denedim daha makas izi var daha biraz anormal duruyor yakında toparlanır sanırım:)) alısmaya calısıyorum bende:))boshayallersmile
bebegım ck guzelsın maasallh yha
ınmıs gıbı gelmedı banada cnmŞeniz
bende doutzen gibi olmak ıstıorum ama yaaaaaaaa senağlama
Ne kadar güzel ve doğal duruyor:1shok::1shok::1shok:
donutcum haifa wehbe die bi arap hatun var biliyor musun:))) kıro demeyin ama onun dudaklarını cok begeniyorummm:))))kaydirigubbakcemile2
kuşum yapma..bu kadını bın kez cebınden cıkarırısın sen..gozler lens..
dudakların ozel bır yanı yok ki.nesini begendin bakem pamuk prensesim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?