bu arada 4 sene kalabilen gecici dolgu mudur demissiniz ya. zannediyorum ki yapiyla da alakali. ben yasemende kotu bir urun kullanacaklarina inanmiyorum oncelikle. dedigim gibi yapan kisi basarisiz olabilir ama kalitesiz bir urun olduguna hic inanmiyorum.
sana birsey enjekte ediliyor ama senin koruman da onemli. ben yapi olarak cok kilo alip vermeyen, surekli su icen, meyve yiyen, bugun 29 olmama ragmen yasimdan 4-5 yas kucuk gosterdigimi soyledikleri biriyim. (ki bodur pilic degilimdir, genelde kisa boylular ufak gosterir ya, uzun ama genc gorunenlerdenim) bunun yaninda butun yaz 30 faktor gunes koruyucu kullanip sadece yaz sonu azicik guneslenenlerdenim. dudaklarima hep spf'li koruyucu surerim. zaten 30dan sonra inssan kirisiyor, kolajen su bu azaliyor ciddi ciddi.
belki beslenmeme dikkat etmesem, kilo alsam versem cok cabuk yok olurdu diye dusunuyorum.
yanlis anlasilmasin, kimse boyle yapin dolgunuz daha cok dayanir demiyor ama ben hepsinin butun oldugunu dusunuyorum. cilde gerekeni verirsen cilt senin ekledigini dudagindan cekip almaz mı acaba ?
yalniz sarisin oldugumdan goz cevremde kirisiklik var benim de, guzel botokscu varsa ben de tavsiyenizi bekliyorum.
kızlar donutta yaptırıcaktı dolgu yaptırdımı acaba?
cnm resim koysan çok merak ettimmbilmiyorumkismile
Canım geçici dolgunun fazla kalanı yok.2ayda eridiği doğru.Kalıcılık süresi hepsini aynı.Kizlar. Gecici dolgular arasinda en kakici ve dogali hangisi?
yağ enjeksiyonu üst üste tekrarlandığında daha kalıcı diyorlar
özellikle dudağı ip gibi olanlar içinmiş ki ben öyleyim
cerrahi de pahalı canım ya en azından beni 4 ay idare edecek dolgu olsa yaparım. çünkü burun ameliyatı oluyorum onun için çok para ayırdım zaten cerrahi operasyon için çok beklmem gerekicek acaba puragen falan mı yaptırsam
Valla ben geçici dolgu yaptırdım geçtiğimiz aralık ayında. haaala duruyor. 8-12 ay arası denmişti kalıcılığı. merak ediyorum bende daha çok mu kalacak...
cnm hangi maddeydi dolgun bilgi verebilirsen cok sevinirim.
juvederm di yanılmıyorsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?