Dudak Dolgusu yaptıranlar

bu arada arastirin ama mutlaka yaptirin derim ben. buyuk dudaklar kadinlarda guzel duruyor bence, ancak turklere cok da buyuk yakismiyor. o nedenle dogal gorunumlu yaptirin.
dudak mesafeniz cok darsa yani karsidan bakinca dudaklariniz cok incecikse ve siz bunu dolgu maddeleriyle asiri doldurtursaniz dudaklar yukariya ve asagiya dogru donuyor; ordek dudak denen sey oluyor. nisantasina gidince herkesin dudaklar ordek.
dudaklari zaten dolgun olanlarda bu disa kıvrılma olmuyor tabi; cunku yaradilis itibarı ile dudak paylari genis.
aman siz de ordek olmayin.

bu arada 4 sene kalabilen gecici dolgu mudur demissiniz ya. zannediyorum ki yapiyla da alakali. ben yasemende kotu bir urun kullanacaklarina inanmiyorum oncelikle. dedigim gibi yapan kisi basarisiz olabilir ama kalitesiz bir urun olduguna hic inanmiyorum.
sana birsey enjekte ediliyor ama senin koruman da onemli. ben yapi olarak cok kilo alip vermeyen, surekli su icen, meyve yiyen, bugun 29 olmama ragmen yasimdan 4-5 yas kucuk gosterdigimi soyledikleri biriyim. (ki bodur pilic degilimdir, genelde kisa boylular ufak gosterir ya, uzun ama genc gorunenlerdenim) bunun yaninda butun yaz 30 faktor gunes koruyucu kullanip sadece yaz sonu azicik guneslenenlerdenim. dudaklarima hep spf'li koruyucu surerim. zaten 30dan sonra inssan kirisiyor, kolajen su bu azaliyor ciddi ciddi.
belki beslenmeme dikkat etmesem, kilo alsam versem cok cabuk yok olurdu diye dusunuyorum.
yanlis anlasilmasin, kimse boyle yapin dolgunuz daha cok dayanir demiyor ama ben hepsinin butun oldugunu dusunuyorum. cilde gerekeni verirsen cilt senin ekledigini dudagindan cekip almaz mı acaba ?
yalniz sarisin oldugumdan goz cevremde kirisiklik var benim de, guzel botokscu varsa ben de tavsiyenizi bekliyorum.

cnm resim koysan çok merak ettimmbilmiyorumkismile

arkadaşlar ben de 1mm dolgu yaptırmayı düşünüyordum da bir estetik merkezinde dolgu fiyatı 600liraydı,dün mesaj gelmiş telefonuma 29gün sürecek dolgu indirim günleri başlamış,%29indirimle 1mm 465tl olmuş.sizce kullanılan ürünün kalitesi mi düşmüştür oyüzdenmi böyledir dersiniz?bir de bu dolguların 2ay sonra tamamen eridiği doğrumu?

yağ enjeksiyonu üst üste tekrarlandığında daha kalıcı diyorlar
özellikle dudağı ip gibi olanlar içinmiş ki ben öyleyim

yağ enjeksiyonu üst üste tekrarlandığında daha kalıcı diyorlar
özellikle dudağı ip gibi olanlar içinmiş ki ben öyleyim

cnm ben yaptırdm yağ enjeksiyonu 25 gün anca kaldı %1 bile kalmadı tekrar tekrar yaptırmak içimden de gelmio açıkcası hiçbişe kalmadı hatta ondan soora cerrahi yaptırdım içten kesilerle doktorum şaşırdı sonuçta içini açıo bibakıma dudağın adam dio okadar yağ verdik nereye gitti hiç kalmamış dedi. azda olsa beyaz beyaz gözükmesi lazım ama hiç kalmadı cnm bidada yaptırmak istemiorum yağ

cerrahi de pahalı canım ya en azından beni 4 ay idare edecek dolgu olsa yaparım. çünkü burun ameliyatı oluyorum onun için çok para ayırdım zaten cerrahi operasyon için çok beklmem gerekicek acaba puragen falan mı yaptırsam

ikisini biarada yaptırsana cnm hem daha karlı olur senin için

Valla ben geçici dolgu yaptırdım geçtiğimiz aralık ayında. haaala duruyor. 8-12 ay arası denmişti kalıcılığı. merak ediyorum bende daha çok mu kalacak...

Valla ben geçici dolgu yaptırdım geçtiğimiz aralık ayında. haaala duruyor. 8-12 ay arası denmişti kalıcılığı. merak ediyorum bende daha çok mu kalacak...

cnm hangi maddeydi dolgun bilgi verebilirsen cok sevinirim.

Funycim
Ameliyati dun aksam oldum bile :) yag enjeksiyonu ne kadara olmustu sakincasi yoksa fiyatini yazar misin cnm

cnm özelden attım msj. işalla çabuk geçmez sennkide nekadrlık koymuş sana yağı

arkadaşlar mustafa sandalın karısı emina nın dudakları estetikmiş ama hiç belli olmuyor öyle dolguları şiş şiş fırlamıyor doktorunu bilen varmı???????
çok merak ediyorum ve hangi yontemdir acaba

juvederm di yanılmıyorsam...

cok tesekkurler cnm cevabin icin
cnm o zmn cok sanslisin bunyeye gore degisior saniirm kaliciligi. bazilarinda 2-3 ay bazialrinda biraz daha uzun kalabilior. senin cok iyi kalmis. ilk zmnlardaki kadar mi dolgunlugu yoksa azalma var mi acaba? bir de nerede kime yaptirdin die sorsam. sekli dolgunlugundan ve doalligindan memnun musun? kusura bakma soru yagmuruna tuttum seni. cok tesekkurler simdiden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…