ncn suan 300 tl olmus fıat.. 2 kısı alırsak uygun alamayız.. en az 7 yada 8 kısı olmak lazım..1 tane alınca 300 fıat.. ben zamdan once 275 e aldım.... ındırım yaparlarsa alırız belkı daha uygun
ben 2 gun önce yaptırdım daha 3 seans daha var.seans süresi nekadar artarsa sertlik olusma rıskı azalırmış,birden şişen dudakların sıkıntısıda cok olabılırmıs.morluk denen şey ise dudakda kılcal bır damara denk gelmesı sonucu olusuyormus.bende küçük küçük noktalar şeklınde oldu ve ertesi gun işe bile gidebildim.sabırlı olmak gerekıyor çok zamanda iyi sonuç :))
ben sadece üst dudagıma yaptırmak ıstedım cok ınce gorunuyor guldugumde zaten 2 doktor var gıttıgım yerde ıkısıde buna karar verdı.suan arkadaslarım farketmedıler sadece ben anlıyorum cunku tek seansda abartı bırsey olsun ıstemedım bır dahakı seansım bayramdan sonraya kaldı.bırde alerjı olabılırım dıye az yaptık bırsey olmadı; ama 2. seansda bıraz daha fazla yapılacak.hıssızlık meselesıne gelınce sımdılık öyle bır etkısı yok...
zaten dolguyu yaptıgında her sıra bıtısınde aynaya baktırıyor yeter mı dıye doktor.öyle kafasına göre yapmıyor.bence istiyorsanız beklemeyın yaptırın gayet ıyı olmaya basladı ıstersenız benım 2.seansı bekleyın.ben kötu udracagına ınanmıyorum.aynı doktorda 2 arkadasım yaptırdı ve ıkısıde cok memnun kaldı ve kalıcılık meselesıne gelınce 1,5 sene falan dayandı.ben cok dusundum korkularım yersızmıs onu aladım.iyiki yaptırmaya basladım :))
bende ust dudagımdan sıkayetcıyım malıyetı ne kadar acaba bılen varmı bıde tavsıye edebılecegınız doktor varsa sevınırım ızmırden olursa ıı olur
selam kızlar ben yaptırdım dudağıma dolgu, çok çok memnunum zaten gören bayılıyor.Burda isim veremiyorum sanırım isteyen özelime mail atsın cevaplıyayım öpüyorum sizi
ben sadece üst dudagıma yaptırmak ıstedım cok ınce gorunuyor guldugumde zaten 2 doktor var gıttıgım yerde ıkısıde buna karar verdı.suan arkadaslarım farketmedıler sadece ben anlıyorum cunku tek seansda abartı bırsey olsun ıstemedım bır dahakı seansım bayramdan sonraya kaldı.bırde alerjı olabılırım dıye az yaptık bırsey olmadı; ama 2. seansda bıraz daha fazla yapılacak.hıssızlık meselesıne gelınce sımdılık öyle bır etkısı yok...
selam kızlar ben yaptırdım dudağıma dolgu, çok çok memnunum zaten gören bayılıyor.Burda isim veremiyorum sanırım isteyen özelime mail atsın cevaplıyayım öpüyorum sizi
ayy canım tam benim istedğim gibi , aynen bende üstdudaga düşünüyorum sadece kontur belirginşetirmek için ve abartı olmasın doğal bir görüntü olsun istiyorum ..
birde canım sen dolgunu izmirde mi yaptırdın ? yaptırdıgın yerin ismini alıcaktım ama ben istanbuldayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?