selam canım erenköyde tanit estetik merkezi diye bı yer var op.dr. ümit çelemli doktorun adı.gıttıgınd3e zaten oranın kordınatoru var orda.ornegınıde gorursun çok dogal.tüpolarak yapılıo.bana bır tup gıtmıstı. bı bucuk senedır dudagımda fıyatı 650 lıraydı.sanırım sımdı 750 lıra.ucuzada varmıs ama onlar cok dayanmıor....
cok tesekkurler cnm cevabin icin
cnm o zmn cok sanslisin bunyeye gore degisior saniirm kaliciligi. bazilarinda 2-3 ay bazialrinda biraz daha uzun kalabilior. senin cok iyi kalmis. ilk zmnlardaki kadar mi dolgunlugu yoksa azalma var mi acaba? bir de nerede kime yaptirdin die sorsam. sekli dolgunlugundan ve doalligindan memnun musun? kusura bakma soru yagmuruna tuttum seni. cok tesekkurler simdiden.
ben çok memnum..ilk aylara göre belli belirsiz bir incelme var sanırım..naciçelik yaptı zati kopnu estetik olunca başka birine gitmem..:94:
[sıze="2"]
juvederm di yanılmıyorsam...
[/sıze]
Cnm merhaba valla nette gezerken kafama takıldı sana sormak ıcın gırdım nete dolgu maddelerini satan bır yerden bahsetmıstın nerden bulabılırım fındıkzadedekı dr. uygulatıcam da benım medıkalci tanıdıgım var ordan da alabilir yoksa farklı bıryerdemı satılıyor yazarsan sevınırım . Fındıkzadedekı dr kaca uyguluyor
bence aslında nasıl durduguna dudak sekli karar veriyor, yani dudak ve ağız yapısı cok önemli ..ve tabi doktorun mahareti de önemli .. forumda paylaşılan birkac uygulama resmi gayet doğal ve hoştu , benim de korkum ördek dudak ama az enjekte ettirecegm için sorun olmaz diye düşünüyorum..: )
kızlar internette gezinirken luscious lips pump diye dudak dolgunlaştıran bir cihaz keşfettim,daha doğrusu bilgisi olan varmı?nasıl kullanılıyormuş,ne kadar süre gidiyormuş ben hala da...
150 ye uyguladı.. cok pahalı.... bıdahakı sefere yıne kendım uygulucam... ılkını kendım uyguladım.. ıkıncı sefere doktora uygulattım.. bundan sonra kendım uygularım hep... ogrendım ıyıce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?