bambam resimlerine baktım da şimdi olay ya:):) artist gibisin,tarzın da on numara.bu arada ben seni natalia oreiroya benzettim ya.scarlete de ilk resmin benziyor.maşallah.evli olduğunu söylemiştin sanırım ama hiç evli kadın tipi yok maşallah
:asigimlumunekankayizsmile cnm benm cok tesekkur ederim guzel yorumlarin icin :kedi::kedi:
natalia ya ilk defa sen benzettin hos scarletti soyleyen oldu da ben hic benzetemiorm yuzu daha genis dlgun benden dudaklarini ve goz rengini demiorm bile boshayallersmile ama morel oldu guzel yorumun saol tatlicim. olumunekankayizsmile
bi de ivit evliyim genelde kucuk gosterdigimi soyluorlar sanirim cocuk ruhluyum ondan ama zati evlenince nie tip deissin ki bayanssulusmile
dudak konusunda haberlerini bekliorz karar verince yaptirirsan fln paylas bizimle de.
Kesinlikleeee Bambamcım kendine has tarzı olan çok hoş bir kadındır :)
hayır evlenince kadınlar genelde sıradanlaşır,tarzını falan kaybeder klasik bir hale bürünür ama sen ne güzel tarzını kaybetmemişsin,valla bir sürü güzel kadına benzettim seni ben bi anda:) sıla,aylim aslım,hazal kaya,natalia oreiro say say bitmez:) ankarada olsan bir bakan bir daha bakar
bende çok beğeniyorum bambamı yerimseniben
kızlar kafanıza takmışsanız dudağınızın inceliğini veya gerçekten inceyse dudaklarınız yaptırın tavsiye ederim.bende yaptırdım dudaklarımı.hazır yağ enjekte ettirdim.çok memnunum.herkes çok doğal olmuş diyor.okadar doğal olduki görenler hep soruyor.bu kadar dolgun olupta doğal gözüken yok diye..
canım resmini yolarmısın rica etsem ...
angel cnm benm Şeniz galiba delfin perihano dan resim istedi :uhm:
canımcım ben zaten sazan gibi atlamasam olmıycak yapıyorum ben bunu arada sırnaşık şey.. nebiliym bizim konuşmalarımızın üstüne sorunca öyle şey ettim:roflol: ama senin söylediin daha mantıklıı ..pardon delfincimbilmiyorumkismile
Şeniz hihihihi yazisma olunca normal canikom boole seeler. o deilde ben bu tarz seyleri normal hayatta cok yaparim esim de pek bi eglenir benimle gamyoncuiremsuyazisma da normal yani birbirimizi gormuor sonucta.
yani ben de tam emin deilim ama sanirim onu sordu dolgu yok bende cunku. bi ara yaptircam isalla kesin karar verebilirsem ve para ayarlarsam delikafadulden
ay ben simdi donutcigimi merakla bekliorm boshayallersmile
eheh ben normal de de yapıorum canım aynen :icecream:, benimde dolgu mevzusu sadece paraya bakıyo valla su sıra okadar cok giderim varki , bakalım insaallah ona da sıra gelicek , ama içimizden biri yaptırsın istiyorum artık yaa allah tan sırada donut varr:jeyyar: :)))
ay aynen cnm bi de ben once bi kalici makyajla kontur yaptirmak istiorm ust dudagima sonra dolgu yaptircam yani bayaca tuzlu olacak tam karar da veremedim hem de para da ayarlayamam suan bekliorm o yuzden bekleme modu acik bende sempatiksalakcinni.
evt ya donutcimi cok merak ediorm ben de ama onun eminim cok guzel olucak dudaklari zaten dolgun aslinda bence boshayallersmileboshayallersmile
ay aynen cnm bi de ben once bi kalici makyajla kontur yaptirmak istiorm ust dudagima sonra dolgu yaptircam yani bayaca tuzlu olacak tam karar da veremedim hem de para da ayarlayamam suan bekliorm o yuzden bekleme modu acik bende sempatiksalakcinni.
evt ya donutcimi cok merak ediorm ben de ama onun eminim cok guzel olucak dudaklari zaten dolgun aslinda bence boshayallersmileboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?