Dudak Dolgusu yaptıranlar



:asigimlumunekankayizsmile cnm benm cok tesekkur ederim guzel yorumlarin icin :kedi::kedi:
natalia ya ilk defa sen benzettin hos scarletti soyleyen oldu da ben hic benzetemiorm yuzu daha genis dlgun benden dudaklarini ve goz rengini demiorm bile boshayallersmile ama morel oldu guzel yorumun saol tatlicim. olumunekankayizsmile
bi de ivit evliyim genelde kucuk gosterdigimi soyluorlar sanirim cocuk ruhluyum ondan ama zati evlenince nie tip deissin ki bayanssulusmile
dudak konusunda haberlerini bekliorz karar verince yaptirirsan fln paylas bizimle de.
 

hayır evlenince kadınlar genelde sıradanlaşır,tarzını falan kaybeder klasik bir hale bürünür ama sen ne güzel tarzını kaybetmemişsin,valla bir sürü güzel kadına benzettim seni ben bi anda:) sıla,aylim aslım,hazal kaya,natalia oreiro say say bitmez:) ankarada olsan bir bakan bir daha bakar
 
Kesinlikleeee Bambamcım kendine has tarzı olan çok hoş bir kadındır :)
 
Kesinlikleeee Bambamcım kendine has tarzı olan çok hoş bir kadındır :)


anaaa kizlar yahu cok tesekkur ederim yorumlar icin havalancam simarcam
ay benm kendimle cok problemim vardir nese ama sevindirik oldum cok tatlilar opuyorumnanaktancok cok saolun morel verdiginiz icin inceliginiz icin. sizlerin icnin guzelligi hoslugu :asigimlumunekankayizsmile
opuorm cok cok kocaman mujuujuuju
 
Son düzenleme:

canım resmini yolarmısın rica etsem ...


angel cnm benm Şeniz galiba delfin perihano dan resim istedi :uhm:
 
angel cnm benm Şeniz galiba delfin perihano dan resim istedi :uhm:

canımcım ben zaten sazan gibi atlamasam olmıycak yapıyorum ben bunu arada sırnaşık şey.. nebiliym bizim konuşmalarımızın üstüne sorunca öyle şey ettim:roflol: ama senin söylediin daha mantıklıı ..pardon delfincimbilmiyorumkismile
 



Şeniz hihihihi yazisma olunca normal canikom boole seeler. o deilde ben bu tarz seyleri normal hayatta cok yaparim esim de pek bi eglenir benimle gamyoncuiremsu yazisma da normal yani birbirimizi gormuor sonucta.
yani ben de tam emin deilim ama sanirim onu sordu dolgu yok bende cunku. bi ara yaptircam isalla kesin karar verebilirsem ve para ayarlarsam delikafadulden
ay ben simdi donutcigimi merakla bekliorm boshayallersmile
 
Son düzenleme:


eheh ben normal de de yapıorum canım aynen :icecream:, benimde dolgu mevzusu sadece paraya bakıyo valla su sıra okadar cok giderim varki , bakalım insaallah ona da sıra gelicek , ama içimizden biri yaptırsın istiyorum artık yaa allah tan sırada donut varr:jeyyar: :)))
 

ay aynen cnm bi de ben once bi kalici makyajla kontur yaptirmak istiorm ust dudagima sonra dolgu yaptircam yani bayaca tuzlu olacak tam karar da veremedim hem de para da ayarlayamam suan bekliorm o yuzden bekleme modu acik bende sempatiksalakcinni.
evt ya donutcimi cok merak ediorm ben de ama onun eminim cok guzel olucak dudaklari zaten dolgun aslinda bence boshayallersmileboshayallersmile
 

Bence de öyle, hep de diyorum kendisine boshayallersmile Ama takmış hatun bi kere, yapsın da rahatlasın bari kaydirigubbakcemile3 Bize de önayak olsun aklinialirimsmile
 


bende sadece üst dudagım için kontur istiyorum canım , komple dolgu düşünmüyorum :hulya:
 
ben de 2006 da yasemende (alsancakta-cami karsisi) yaptırmıstım ust dudagima dolguyu. ust dudagim normalde cok inceydi ve ruj surmek icimden gelmiyordu, cizgi seklinde oluyordu. bir de cok ucuk ciktigindan hatlari da kaybolmus gibiydi. fiyatini hatirlamiyorum tabi aradan cok zaman gecti. ancak sogutucu bir spreyden sonra uyusturucu bir igne yapiyor, sonra dolguyu enjekte ediyordu. dogal olsun istedim, ; yapan bayanin zaten dudaklarinda vardi, cok dogaldi. (dogaldi diyorum ancak aslinda bu dolgu maddeleri gercek dudak gibi olmuyor, dolgu oldugu belliydi ancak abartili degildi diyeyim) beni de iyice dinledi ve bana da cok guzel bir ust dudak yapmisti. o zaman icin madde neydi konustuk, kaliteli bir seydi, ama ismini hatirlamiyorum, bir yere de not etmemisim ne yazik ki. dolguyu yapinca once dudaklar oyle guzel oluyor ki angelina jolie gibi kabardi dudaklarim. cok cok guzel oldu, ama bu sisligin igne nedeniyle oldunu ve bir kac saate gececegini soylediler, oyle de oldu.zaten yuzume o dudaklar yakismazdi ama yine de cok sevdim o anki halini) aksam masaj yapmam soylendi, cunku dudaklari elleyince dolguyu hissedebiliyordunuz; o dolgunun masajla yayılması ve enjekte edilen maddenin homojen hale gelmesi gerekiyormus. bir hafta boyunca masaj yaptım, ve o bolgesel sertlikler dagildi. o gun icin bir-iki sene icinde gecer yenileriz ara ara demisti. aradan 4 yıl gecti, bir miktar azaldi dolgu; biraz inceldi ama hala dudaklarim belirgin ve dudagimdaki dolguyu hissedebiliyorum.
yapilan masaj cok onemli, sonucta o dolgu canli bir doku degil; ve eger masajla yumusatilmazsa kaskati orada kaliyor. sonucta igneyi sadece birkac nokaya batiriyor ve enjeksiyon orada kaliyor, cok sayida az az enjekte etse de ayni durum; dokunun icine kendi kendine masajsız yayilmiyor. bu da orada hissizlige neden oluyor. ben de 3-5 ay dudaklarimdaki his azaldi. azaldi derken ozellikle burun altında (dudaklarin ortasinda) daha fazla enjeksiyon oldugundan bana farkli geldi. ornegin o donemde soguk havada bu bolge daha da sertlesiyordu dudak kenarlarima gore. veya bir yere carptigimda bu dolgunun oldugu yer daha cok aciyordu (veya acımak degil de daha hissedilir oluyordu)
ancak ben yapilan islemden cok memnun kaldim. sadece eski ve yeni fotolarima yan yana bakanlar farki goruyor, gayet dogal oldu.
 
cerenmcm memnun kalman ne guzel cok sevindim harika :)) fotolarin var mi acaba gorebilmemiz mumkun mu?
gecici dolgu muydu senin yaptirdigin 4 sene kalabilen gecici madde bilmiorm hic neydi acaba senin yaptirdigin madde cok merak ettim. hatirlarsan paylasabilirsen cok sevinirim :) cok tesekkurler ayrica paylasim icin cnm :))
 
Son düzenleme:
cerenm' cim foto olsa gercekten cok makbule gecerdi yaa :) bende memnun kalanları duydukca seviniyorum :)

yeni dolgu haberleri ve duduş resimleri olsa cok iyi olurdu kızlar su sayfa biraz canlansa diorum sırnaşık şey, donut yaptırıcaktı ama suan forumda yok malesef :/
 
kızlar donutta yaptırıcaktı dolgu yaptırdımı acaba?
 
olur, bulurum fotograf.
o zaman icin epey konustuk uygulama yapan bayanla, eskiden silikon veya plastik hammaddeli dolgu maddeleri kullanildigindan filan bahsetmisti yapan kiz, cok zararli demisti. hatta o gun bir bayanın daha seansi vardi, o zaman karsiyakada bir doktor ismi soylemisti ; kadin bir suru para dokmus ve kadinin yuzune fizyolojik serumdan bebeyagina kadar pekcok sivi enjekte etmis (dolgu maddesi yerine). yardimci olan hemsire kiz kadini uyarmis, sizin yuzunuze bunlari enjekte etti, lutfen gelmeyin bir daha demis. kadin biraz arastirinca pekcok musterisi tarafindan dava edildigini gormus o doktorun, kadin hala cok ofkeliydi. 1 sene kadar gitmis doktora, bir toparlanma olmuyormus; burada 2 seansta duzeldi hersey vs. demisti., isim de vermislerdi; ancak aradan o kadar zaman gecti ki ismi soyle birseye benziyordu desem bir suru insani zan altinda birakirim, net olarak hatirlamiyorum ismini doktorun. hatta bebeyagi yuze enjekte edilince ceneye kadar iniyormus, cildim yine iyi toparladi , epey doktor gezdim bu nedenle demisti. yani aslinda referansin olmadan yaptirmak cok buyuk risk. yaptirildiktan bir sene sonra hala problem yoksa yapan kisi ve yapan yer iyidir denebilir.
ben yasemen'de yaptirdim demistim ya oranin sahibi yasemin diye bir doktor, aslen iranlı. bu islere merak sarip cok da para kazanmis. o zamanlar lazer epilasyon sinirli yerde vardi ornegin. kendileri epilasyon cihazlari uretiyorlardi; kadin bilgili bir kadindi. ama calisanlari zaman zaman degisiyor ve birinin uygulama tarzi, elinin hafifligi bir digerine benzemeyebiliyor. o yuzden ben oraya yaptirdim oraya gidin demem asla.
ama on gorusmelere gidin mutlaka. bir de guzellik merkezleri yerine (pek cogunda doktorlar uygulamayi yapmasina ragmen) guvenmeyin. cunku asil gelir kaynaklari size yaptiklari botoks, dolgu vb. Ama estetik doktorlari yani ozel muayenehanesi olanlar, ayni zamanda ameliyatlara girenler bir meme ameliyatindan, bir burun ameliyatindan zaten kazaniyorlar, o nedenle dolgu gibi, botoks gibi islemlere daha profosyonelce (ticari kaygidan uzak) bakiyorlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…