Dudak Dolgusu yaptıranlar

çok saol cnm ya en azından yaptıracağım maddeyle ilgili bilgi sahibi oldm çok yeniyim bu konuda malesef yaptırmaya yeni karar verdim yaptırdıktan sonra görüşlerimi burda paylaşcam .

Canım,tabi ilk birkaç günkü gibi degiller.Daha önceki sayfalara bakarsan başk fotolarımıda göreceksin zaten :34: Bana iki tüp kullanıldı canım.Biri üst dudaga,biri alt dudaga.Evet canım Juvaderm dedigim içerikte :34: En iyisi diye birşey demiyor doktorum.İçerigi aynı olan bütün ürünler aynıdır diyor,sadece firma başka :34:

Kız ciddimisinizzz... :16::16: Ay çok sevindim bak şimdiii :54::54: Ama inmişler dimi,ilk birkaç günkü gibi degiller tabii :31: Olsun aman,boşver.. :34: Siz begendinizya gerisi tınn.. :52:

çok güzel ve çekici görünüyor,hiç takma inmesi daha iyi olmuş demek ki

Aşk olsun uyuz mu olduk :43: inan çok üzüldüm bütün listemi temizledim sinirle .Kimsenin fot bakmayacağım artık benim hakkım yokmuş çünkü buna.
Biz zaten arzuna ,sana ,slogana ,sekerleme fln vesaire irtibat halinde olduklarımıza özelden fln atacaktık ki.

İzmirde en uygun nereye yapabiliriz diye araştırdık, soruşturduk, ilgilendik :5: ama uyuz olduk genede , işte feci mrlm bozuldu .Burnumdan geldi dolgu işi.

Ya canim, bizlerde gormek istiyoruz resimleri, bende merak ediyorum nasil oldugunu. Ben mesela burun estetigi olmak istiyenleri hemen arkadas listeme ekleyip resimlerimi paylasiyorum. Bende dolgu istiyorum ama cogu kisilerinkini goremiyorum. Sana uyuz demedim, estagfurullah. Uyuz oldum, yani sinir oldum demek istedim (Turkcem iyi olmadigindan yanlis cumle kurmus olabilirim). Kusura bakma eger seni uzdumse, oyle bir niyetim yok. Ama herkezin resmine bakan ama kendilerininkini koymuyanlardan hosnut degilim, bu benim gorusum.

Ya canim, bizlerde gormek istiyoruz resimleri, bende merak ediyorum nasil oldugunu. Ben mesela burun estetigi olmak istiyenleri hemen arkadas listeme ekleyip resimlerimi paylasiyorum. Bende dolgu istiyorum ama cogu kisilerinkini goremiyorum. Sana uyuz demedim, estagfurullah. Uyuz oldum, yani sinir oldum demek istedim (Turkcem iyi olmadigindan yanlis cumle kurmus olabilirim). Kusura bakma eger seni uzdumse, oyle bir niyetim yok. Ama herkezin resmine bakan ama kendilerininkini koymuyanlardan hosnut degilim, bu benim gorusum.

Sana hak vermiyor değilim .Sende kusura bakma tatlım ,inan canım çok sıkkın foruma bile giresim yok.
Şu an feci mor hele bir morluklar geçsin, fot işini bir şekilde halletmeye çalışcam.İnanın yaptırdığımda beri hiç keyfim yok .dudağım inanılmaz sızlıyor ,iğnelerin girdiği yerler mosmor .Hem sağ hemde sol tarafım :5:
Hepsini geçtim topaklık oluştu :( top top dilime geliyor iğrenç birşey. Yaptırdıgımıza asla deymedi.Eridi gibi de hissediyorum .
Ben sadece alt dudağıma yarım tüp sıktırdım .Alt dudağım öylesi kurudu, çatladı ki ne bepanthen ne başka bir krem iyi gelmedi.

Galiba karamelize ile ben bu yönden şanssızız.Umarım sizin başınıza bunlar gelmez.

Son düzenleme:
Sana hak vermiyor değilim .Sende kusura bakma tatlım ,inan canım çok sıkkın foruma bile giresim yok.
Şu an feci mor hele bir morluklar geçsin, fot işini bir şekilde halletmeye çalışcam.İnanın yaptırdığımda beri hiç keyfim yok .dudağım inanılmaz sızlıyor ,iğnelerin girdiği yerler mosmor .Hem sağ hemde sol tarafım :5:
Hepsini geçtim topaklık oluştu :( top top dilime geliyor iğrenç birşey. Yaptırdıgımıza asla deymedi.Eridi gibi de hissediyorum .
Ben sadece alt dudağıma yarım tüp sıktırdım .Alt dudağım öylesi kurudu, çatladı ki ne bepanthen ne başka bir krem iyi gelmedi.

Galiba karamelize ile ben bu yönden şanssızız.Umarım sizin başınıza bunlar gelmez.

canını sıkma şimdiden canım. eminim düzelecektir bikaç güne. :31:

kızlar günaydın bende bir normale dönsün foto yüklemeye calışcam 1 hafyta bi geçsin ağzım komple mor.
bilmiyorum bitek bendemi oldu böyle iğnenin girdiği yerler hiç acımıyo fakat ağzım komple mor-siyah
kimsenin baına gelmedi mi bu kadar morluk: (
inşallah kalıcı bişey değildir:14::14:
:43:
ha cok değdimi diye sorarsanız bilmiyorıum çünkü bugun 2. günü dahada şlişlik incekse hayır değmio yarım tüp:14:
arzu gülerken diş durumun ne hala görülüyomu:26:

Canım benim, ne oldu bakiyim... Üzülme birtanem her operasyondan sonra bir bekleme süreci vardır.Benimde dolgudan sonra iğnenin girdiği yerlerde şişlik ve morarma olmuştu. Bu çok normal :34:Sabırlı ol,canını sıkma.Yalnız topaklanma kısmı kafamı karıştırdı.. Enjekte edildikten sonra ilacın topaklanmaması, dağılması için dudağa masaj yapılıyor yani ovuluyor. Sende bu yapılmadımı? Topak dediğin yerler iğne yediyse panik yapma.Onlar inecek,Topak degil şişler :34:Hem o kadar az bir zamanda ilaç kendini atmaz sanırım yaa... Bak bende merak ettim şimdi :26:

kızlar günaydın bende bir normale dönsün foto yüklemeye calışcam 1 hafyta bi geçsin ağzım komple mor.
bilmiyorum bitek bendemi oldu böyle iğnenin girdiği yerler hiç acımıyo fakat ağzım komple mor-siyah
ha cok değdimi diye sorarsanız bilmiyorıum çünkü bugun 2. günü dahada şlişlik incekse hayır değmio yarım tüp:14:

Canım benim sadece iğnenin girdiği yerlerde acı ve morluk vardı. Diğer yerlerde ne acı nede morluk oluştu. Ha birde iğnenin girdiği yerler yani iki dudak yanım şişmişti,biraz büyük sivilce gibi düşün..hatta ilk eklediğim fotolara bakarsan anlarsın zaten :34:Yarım tüp olayı banada pek yetecek gibi gelmemişti,burada önemli olan sizin degil doktorun siz tavsiye edeceği önereceğiz dozdur.Sizmi istediniz yarım tüpü yoksa doktormu yarım tüp yeter dedi??
Gülerken yani çok fazla güldüğümde çok az görünüyor dış etim, bu şekilde olması iyi aslında.Operasyondan sonra hiç görünmüyordu ama bu seferde kalın bir et yığını gibi duruyordu üst dudak..

canım sanırım sana da alerji yaptı:( üzülme sağlık olsun..en fazla olan paraya oldu dudağında kalıcı bir hasara sebep olmaz ki..denemiş oldun üzme kendini..

canım alerji yapıp yapmadığını nasıl anlıyoruz kı ?
doktor tek alerjı yapmayan dolguyu kullandı
ama ben dudaklarımıza sürdüğü uyusturucu maddeden kaynaklı olduğunu düşündüm kuruluğun:50:
acaba hiç dolgudan alerjı olan var mıdır aramızda?:43:

Kızlar karamel ile dolgumuzu yaptırdık :) ben sadece alt dudağıma ,karamelde ust dudağına uygulattı .Ne yazık ki su an ikimizin dudağında morluklar mevcut :( büyük ihtimal bir kac gune kadar gecer .

Usb kablom olmadıgı için fot koyamıyorum şimdi. Karamelde soyler bende bariz bir farklılık yasanmadı .ama karamelizeye feci yakıstı çok ama çok begendim :54: zaten kendiside çok guzel ,fıstık gibi :31: :nazar:

hadi ya farklılık yaşanmadımı ama tabi siz öyle istediniz degilmi şekerim çok merak ettim sizii yaaaaaaaa:43:

Tatlım sen üst dudağına yaptırdın dudak burun arası mesafe azaldı mı,eğer azaldıysa her halikarda değmiştir,çünkü biraz uç bir örnek olacak ama victorias secret kızlarının dudaklarına burunlarıyla mesafelerine ve eski hallerine baktığınızda çoğu dolgu bazısı da dudak burun arası mesafeyi kısaltmak amaçlı permalip denen dudağı kalkık da gösteren -fazla dolgunlaştırmasa da- maddeden uygulanmış,biraz uç bir örnek verdim ki daha iyi anlatabileyim:49:

canım dr. haftasonu yok sekerlemecim
haberin olsun
kalın dudakların yoksa yarım tüp yetmiyor
:50:
ben cok farkedilmesin istedim hiç edilmedi gibi:9:
bildiğin dolgu markasından sasma biz gitiik orda birden hiç bilmediğimiz bişie tamam dedik
tabi vardır bişii o dolgununda
ama belkide yeni kalın dudaklarımıza alıştık: ):9::10:

berry cim naptı biliomusun
dudakla burun arası o çukurum iki yanına dolgu sıktı
ilk 2 gün cok güzeldi bugün yok:14:
yada benmi alıştım o werdiğin örnekte uygulanan yöntemler ne canım permalipsmi:52::9:

Dayanamayıp rujunu sürdün mü:49:süslü izmir fıstığım benim:nazar:nasıl oldu yarım tüp mü uygulattınız ne kadar fiyat aldı,tam tüp ne kadarmış biliyor musunuz ben de yarım tüp yeter diye düşünüyorum ama benim maksat farklı dudak burun arası mesafem kısalsın istiyorum esas amacım bu,dolgunlaşırsa ne ala:49:

berrylips canım ben 100 msj kotamı doldurmadım o yüzden özelden msj atamıyorum canım bilgin olsun istersen cvp burdan yazayım ben tüp payşalmayı düşünmüyorum canım hatta 1 tüpün bile bana yeticegini düşünmüyorum ben bariz belli bişiler istiyorum dudaklarım ince degil ama ne biliym olcaksa tam olsun yani :D :40:

Kizlarrrr selam.
İnanamazsinizz dudagim mosmor ve tenimde oyle:(((
zaten ne gelirse benim basima gelir:(
uygulqma esnasinda oldu
0.1cc yide uygulatamadm dr yanima werdi h.ici bidaha gitcemuygulamaya
asdg ninde dudagi morarmis sende oyle bi durum oldumu arzucum
yaaaa hakkaten yasemin hanim cok tatli
BERRYYY
bnmde dudak burun mesafem inanilmaz 3 km:)yasemin hn onuda hallediyor
daha bnm uygulatcaim birazcik dolgum var
arzuvum bisi sorcam
suanda duudaklarim istedigim gibi
Sonraki hafta mesela dudaklarim yine ilk uygulama gunu gibi kalir ine mi daha
nasil olur sen bilirsin:18:

ayyyy canım benim geçmiş olsun yaa valla acıdan degilde morluklardan acayip tırsmış durumdayım yusuf yusufum vallaaaaaaaaaaa:26::18::17:

berry cim naptı biliomusun
dudakla burun arası o çukurum iki yanına dolgu sıktı
ilk 2 gün cok güzeldi bugün yok:14:
yada benmi alıştım o werdiğin örnekte uygulanan yöntemler ne canım permalipsmi:52::9:

belki ilk 2 gün fazla olması gözüne istediğin kadar kısalmış gözüktü,belki şişlikler inince makul miktarda kısalmış oldu,yani gözüne fark yok gibi gözükmeye başladı belki de,resmi yüklediğinde biz yorum yaparız ben eksper oldum artık zaten dudak burun arasında:49:permalips evet,dolgu yaptırmayıp ince ama kalkık mesafesi de kısa dudak yaptıran modeller var ve çok güzel duruyor

Back
X