Lekeler, Çiller dudak ustu lekem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ekonomist12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
34
36
3
Arkadaşlar merhaba.8 9 ay önce dudak ustumde bilinmeyen bi sebeble kahverengi lekeler olustu böyle çil gibi de degil değişik güneş lekesi galiba cok koyu da degildi ama yazın koyulasti ustelik ağda falanda yaptırmadim gunes kremi kullaniyorum düzenli olarak.herkesin sormasindan cok sıkildim aynaya bakmak istemiyorum doktora gttim ama exipigment verdi kullandim daha da koyulasti korkup biraktim bi cok şey denedim ama fayda görmedim hala duruyorlar..lutfen yardimci olunnnnn Kizlarrr

Agda yaptirmadm hic agda lekesi degil güneş lekesi diye dusunuyorumm limon iyi geliyor dediler bir ay sur falan dediler cesaret edemiyorum asitli oldugu icin

Yoğurt, karbonat ve pudra karışımın cilt beyazlatma etkisi var deniliyor. sadece maskeyi çıkarırken yüzünü tahriş etmeden temizle bir de güneş kremi kullanmak gerekiyor. güneş kremi süremeden çıkmamaya dikkat et

Yoğurt, karbonat ve karışımın cilt beyazlatma etkisi var deniliyor. sadece maskeyi çıkarırken yüzünü tahriş etmeden e güneş kremi kullanmak gerekiyor. güneş kremi süremeden çıkmamaya dikkat et
Anladimm yaa aslinda bi cok seyi dened im ama gecmiyor psikolojim bozuldu universite ogrenciaiyim her gun okula giderken kapatici surmekten cok skldim ve herkes soruyo tesekkurler yinede

ahhhh bu lekelerrr ahh bu lekelerrrrr ben kaç yıldır savaşıyorummmm cnm karbonat yogurt limon 3 lüsü ii geliyoorrr biraz biraz açıldı haftda 2 yada 3 kez uyguluyorum bide limon yagı kesinliklee tavsıye esiyorum sivilcesi lekesi olan kişilere yalnız direkt olarak değil seyreltip kullanmak gerek bilgin olsunnn bnmkiler açıldı farkedenler olunca sewiniyorum

[QUOam20post: 48356827, member: 662757"]ahhhh bu lekelerrr ahh bu lekelerrrrr ben kaç yıldır savaşıyorummmm cnm karbonat yogurt limon 3 lüsü ii geliyoorrr biraz biraz açıldı haftda 2 yada 3 kez uyguluyorum bide limon yagı kesinliklee tavsıye esiyorum sivilcesi lekesi olan kişilere yalnız direkt olarak değil seyreltip kullanmak gerek bilgin olsunnn bnmkiler açıldı farkedenler olunca sewiniyorum[/QUOTE] Denicem cok tsk ederimm :)
İnsallah ise yarar

dene ama expigment sakın ha sakın benim yüzümü mahvettiii cnm derini inceltiyor oda kırışıklık oluyor

dene ama expigment sakın ha sakın benim yüzümü mahvettiii cnm derini inceltiyor oda kırışıklık oluyor
Yaa onceden kullandik ama uzun sure cesaret edemedim korktum sanki lekelerim dahada çoğaldı o sürectee ne yapcagimi sasirdim artik sivilce izlerimin gecmesi aylari buluyor bilmiyorum dudak ustum nasil gecicek cok kafaya takiyorum bi kac sene öncesine kadar tertemizdi halbuki cildim

dediğim gibi limon yagını arastırr bk hem çok faydalı bir yag seyreltim kullan kesinlikle

hemen hemen bütün aktarlarda varrr

"hiram2015, post: 48357917, member: 662757"]hemen hemen bütün aktarlarda varrr[/QUOTE]
Tamamdir cook teşekkürler inşallah işe yarar

[QUOTam2015, post: 48357917, member: 662757"]hemen hemen bütün aktarlarda varrr[/QUOTE]
Peki onerdiginiz bi marka varmi limon yaginda

Bugün limon yağını aldim nsil kullancam bi de seyreltmeyi nasil yapcam ve son olaraakta yüzümun tamamına her gün sursem olur mu?? Yardımcı olursanız cok sevinirimm :)

Bugün limon yağını aldim nsil kullancam bi de seyreltmeyi nasil yapcam ve son olaraakta yüzümun tamamına her gün sursem olur mu?? Yardımcı olursanız cok sevinirimm :)
4/5 damla limon yagı aynı miktardada su koyup pamuk yardımıyla önce lekeli bölgelerden baslayıp tüm yüze sürün.ben birgün bunu yapıyorum diğer gün 1cay kaşığı karbonat 1 tatlı kaşıgı yoğurt 1 tatlı kaşığı limon suyu taze olucak şekilde sıkıp karıştırıyorum önce yine lekeli bölgelere sürüp sonrada tüm yüze uyguluyorum yüzüm kuruduktan spnra yıkayıp yatıyorum sonraki gün hiç birsey sürmüyorum (gece)diğer gün yine limon yagını sonraki gün karbonat limon yoğurt karışımını uyguluyorummm sonuçları bekliyorum gündüzleri günes kremini ihmal etmeeee solante süper derimmm

Bende de dead spa magicin gunes kremi var iki yildir onu kullanıyorum..cok tsk ederimmmm :)

bende LR ürünlerini öneririm. Cilt lekelerinde %90ında olumlu sonuç gözlemlenmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…