- 5 Ekim 2016
- 34
- 36
- 3
- Konu Sahibi ekonomist12
-
Anladimm yaa aslinda bi cok seyi dened im ama gecmiyor psikolojim bozuldu universite ogrenciaiyim her gun okula giderken kapatici surmekten cok skldim ve herkes soruyoYoğurt, karbonat ve karışımın cilt beyazlatma etkisi var deniliyor. sadece maskeyi çıkarırken yüzünü tahriş etmeden e güneş kremi kullanmak gerekiyor. güneş kremi süremeden çıkmamaya dikkat et
Yaa onceden kullandik ama uzun sure cesaret edemedim korktum sanki lekelerim dahada çoğaldı o sürectee ne yapcagimi sasirdim artik sivilce izlerimin gecmesi aylari buluyor bilmiyorum dudak ustum nasil gecicek cok kafaya takiyorum bi kac sene öncesine kadar tertemizdi halbuki cildimdene ama expigment sakın ha sakın benim yüzümü mahvettiii cnm derini inceltiyor oda kırışıklık oluyor
dediğim gibi limon yagını arastırr bk hem çok faydalı bir yag seyreltim kullan kesinlikleYaa onceden kullandik ama uzun sure cesaret edemedim korktum sanki lekelerim dahada çoğaldı o sürectee ne yapcagimi sasirdim artik sivilce izlerimin gecmesi aylari buluyor bilmiyorum dudak ustum nasil gecicek cok kafaya takiyorum bi kac sene öncesine kadar tertemizdi halbuki cildim
Peki nerden temin edebilirimdediğim gibi limon yagını arastırr bk hem çok faydalı bir yag seyreltim kullan kesinlikle
4/5 damla limon yagı aynı miktardada su koyup pamuk yardımıyla önce lekeli bölgelerden baslayıp tüm yüze sürün.ben birgün bunu yapıyorum diğer gün 1cay kaşığı karbonat 1 tatlı kaşıgı yoğurt 1 tatlı kaşığı limon suyu taze olucak şekilde sıkıp karıştırıyorum önce yine lekeli bölgelere sürüp sonrada tüm yüze uyguluyorum yüzüm kuruduktan spnra yıkayıp yatıyorum sonraki gün hiç birsey sürmüyorum (gece)diğer gün yine limon yagını sonraki gün karbonat limon yoğurt karışımını uyguluyorummm sonuçları bekliyorum gündüzleri günes kremini ihmal etmeeee solante süper derimmmBugün limon yağını aldim nsil kullancam bi de seyreltmeyi nasil yapcam ve son olaraakta yüzümun tamamına her gün sursem olur mu?? Yardımcı olursanız cok sevinirimm :)
Bende de dead spa magicin gunes kremi var iki yildir onu kullanıyorum..cok tsk ederimmmm :)4/5 damla limon yagı aynı miktardada su koyup pamuk yardımıyla önce lekeli bölgelerden baslayıp tüm yüze sürün.ben birgün bunu yapıyorum diğer gün 1cay kaşığı karbonat 1 tatlı kaşıgı yoğurt 1 tatlı kaşığı limon suyu taze olucak şekilde sıkıp karıştırıyorum önce yine lekeli bölgelere sürüp sonrada tüm yüze uyguluyorum yüzüm kuruduktan spnra yıkayıp yatıyorum sonraki gün hiç birsey sürmüyorum (gece)diğer gün yine limon yagını sonraki gün karbonat limon yoğurt karışımını uyguluyorummm sonuçları bekliyorum gündüzleri günes kremini ihmal etmeeee solante süper derimmm
bence para tuzagı derimmmmbende LR ürünlerini öneririm. Cilt lekelerinde %90ında olumlu sonuç gözlemlenmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?