- 10 Ekim 2016
- 51
- 4
- 1
- Konu Sahibi ekonomist12
-
sizde üyesiniz anlaşılanöyle düşünebilirsiniz ama ben ve çevrem kullanıyor. Çok etkili ve eczaneler ve güzellk merkezleri de iş ortağı oluyor. Araştırmadan önyargılı davranmayın derim. Belki çözüm buradadır belli mi olur
Arkadaşlar merhaba.8 9 ay önce dudak ustumde bilinmeyen bi sebeble kahverengi lekeler olustu böyle çil gibi de degil değişik güneş lekesi galiba cok koyu da degildi ama yazın koyulasti ustelik ağda falanda yaptırmadim gunes kremi kullaniyorum düzenli olarak.herkesin sormasindan cok sıkildim aynaya bakmak istemiyorum doktora gttim ama exipigment verdi kullandim daha da koyulasti korkup biraktim bi cok şey denedim ama fayda görmedim hala duruyorlar..lutfen yardimci olunnnnn Kizlarrr
Öyleo kremi gece yada gunuş battıktan sonra sureceksin ,
o kremi gece yada gunuş battıktan sonra sureceksin ,
Şöyle söyleyeyim çocukluğumdan beri bütün vücudum strese bağlı yaralar oluşuyordu ve izleri kaldı.expigment acnelyse gibi bir çok ilaç denedim ama sonuç alamadım. LR ürünleriyle tanıştım düzensiz kullanmama rağmen izlerin renklerinde açılma olmaya başladı ve eskisine göre hafifledi. Kesinlikle para tuzağı değil ki ben kullanmadan önce oldukça yoğun bir araştırma yaptım olumsuz hiç bir yoruma rastlamadim.bence para tuzagı derimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?