1.diva valentin by schferr bende onunla 2. arasında kaldım ama 3. de ucuz1. Daha şık gözüküyor ama işlevine bakmak lazım. Markalarına da dikkat et..
Aa bak tam da sana fotoğrafını yollıcaktım. Ben anneme aldım bundan, eski tip düdüklü diye geçiyor,karışık değil. Koyuyorsun yemeği yüksek yakıyorsun altını fısss lamaya başlayınca yukarı kalkık olan basınç düğmesini indiriyorsun tamamdır. Çok pratik bide çok güzel pişiriyormuş çok memnun. Bence bunu al derim bütçeni de sarmaz.
annem de bunu kullanıyor benim bozulan düdüklüm de bundan dı ama bilmem kiAa bak tam da sana fotoğrafını yollıcaktım. Ben anneme aldım bundan, eski tip düdüklü diye geçiyor,karışık değil. Koyuyorsun yemeği yüksek yakıyorsun altını fısss lamaya başlayınca yukarı kalkık olan basınç düğmesini indiriyorsun tamamdır. Çok pratik bide çok güzel pişiriyormuş çok memnun. Bence bunu al derim bütçeni de sarmaz.
Ne sorunu yaşadın ki? Senden kaynaklı mı acaba heheheannem de bunu kullanıyor benim bozulan düdüklüm de bundan dı ama bilmem ki
elim yandı bilmem ki 6 yıldır kullanıyordum 12 yasından beri de düdüklü kullanırım biraz eltimin acelesinden kaynaklı aslında :/Ne sorunu yaşadın ki? Senden kaynaklı mı acaba hehehe
Tatsızlık olmuştur geçmiş olsun. Benim önerim bu. Hayırlısı olsun :)elim yandı bilmem ki 6 yıldır kullanıyordum 12 yasından beri de düdüklü kullanırım biraz eltimin acelesinden kaynaklı aslında :/
yok tatsızlık çıkarmadım misafirimdi evde hatta acımı bile belli etmedimTatsızlık olmuştur geçmiş olsun. Benim önerim bu. Hayırlısı olsun :)
düdüklüğün kapagı attıNe sorunu yaşadın ki? Senden kaynaklı mı acaba hehehe
Yok kız o bakımda demedim :) hani elin acıdı ya canın yandı ya tatsız olmuş tüh bakımında dedim:) seni çok alıngan yaptılar canım ya:)yok tatsızlık çıkarmadım misafirimdi evde hatta acımı bile belli etmedim
anladım kuzumYok kız o bakımda demedim :) hani elin acıdı ya canın yandı ya tatsız olmuş tüh bakımında dedim:) seni çok alıngan yaptılar canım ya:)
pahalı en fazla 250 tl bütce ayırabilirimtefal clipso kullanıyorum. 5-6 ay önce aldım 300 liraydı.
çok memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?