- 23 Ağustos 2010
- 1.661
- 276
- 198
- Konu Sahibi farahnihal
-
açık renk mobilyaoturma odama camgöbeği renginde koltuk almıştım annemi dinlemeyip, rengini hala çok seviyorum ama leke görmekten de silmekten de bıktım. ne kadar dirensen de eninde sonunda örtü diktirmek zorunda kalıyorsun. bir de mutlaka yatak haline gelebilen sandıklı modeller tercih etmeye çalış ne zaman lazım olacağı hiç belli olmuyor
Koyu renk mobilyada tozu kiri çok belli ediyo.. ßence hem kullanışlı hemde göze hitap eden eşyalar seçmelisin
Bence iki taraflada kötü olmamak adına tüm kararları eş adayınla sen vermelisin.
inan böyle olduğunda ne ka vga ne dövüş ne kırgınlık olmuyor
biz herşeyi ama herşeyi eşimle birlikte seçtik.
kimse ne karıştı ne ettii. şahanee de oldu.
düğünümüzde de en keyifli dakika babamla eşimin babasını karşılıklı göbek atarken görmekti
öbür türlü illaki kırgınlık oluyor ya senin içinde kalıyor ya aile benim dediğim olmalı savaşına giriyor.
sen aklına ne yatıorsa onları al derim...
Ne koyu ne acık olsun. Kahve krem :))))
Kullanışlı ama modern mobilyalara bakın gönülleri olsun.
Gerçi onların gönülleri olacak diye de hantal mobilya almayın.
iki aileyi de kırmadan tamam de ama yine eşinle bildiğinizi alın.
biz beğendik 2-3 alternatif oluşturduk. sonra aileleri götürdük bunlardan hangisi olabilir dedik.
hep beraber düşündük karar verdik sonuç yine bizim dediklerimiz oldu onlar formalite icabı geldi.
canım sana kendi tecrübemden söyliyeyim gönlünden geçen neyse onu al kullancak olan sen ve eşin olacak sonuçta. herksin fikri ayrıdır. bende annemi dinlediğim için çok pişmanım.
annem bana çeyiz olarak bardak, vitrin takımıi fincan ıvır zıvır almış zamanında. biz eşimle kirada olacağız eşyamız pratik olsun istedik. az, öz ve kullanışlı. tek bir vitrin 2 kapaklı bir masa ve tv sehpası lacaktık. annem karıştı hiç yeni gelin eşyası öyle olur mu ben sana çeyiz aldım nereye koyacaksın dedi. gittik vitrin takımı aldık. şimdi taşınacağım zaman salona sığacak mı diye ölçüp biçiyorum. koltuklarımız hem yatak hem kanepe tarzı hoş birşey olacaktı. bir 3 lü 2 tekli. yine olmaz denildi. koltuk takımı aldım hantal diye beğenmiyor.
eşyalrıma deli oluyorum herşey yayıntı geliyor. vitrindeki ıvır zıvırları kullanmadım doğru dürüst. fırsatım olursa eşyalarımın hepsini değiştirirdim.
sen sen ol gönlünden ne geçerse onu yap nişanlınla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?