Düğün Düğün Başka bişi Yok

Bizim kız diyor ki "bana bir koca lazım..o da bu gece lazım" bulsam kocayı yemişim stajını,dil öğrenmeyi!!

Onlarda haklılar..Reels ve tiktok birbirinden abartılı isteme törenleriyle,nişanlarla,düğünlerle,kocişli karışlı kahvaltı hazırlama videolarıyla dolu… gerdek öncesi selfiesini bile atan var

Bizim kız bulamıyor ama onu ne yapacağız
Bu zamanda bende yok diyenden korkacaksin..
Hafta 7 un ise vanessa bunun 5 gununu yakisikli cocuklarla gezip tozarak geciriyor..Kalan 2 gunde ise(c.tesi pazar) memurlar gibi tatil yapiyor..
Bakmayin yok dedigine,bu modeller hep boyle..
Yere bakip yurek yakar :)

hepiniz benimle dalga geçiyorsunuz ama psikolojim çok kötü durumda
bir takım maddeler kullanmyı düşünüyorum veya intihar
başka türlü yalnızlığım geçmiyor
sana aylarca dil döktüm yol gösterdim başka arkadaşlarda yazdı ama değişti?bak beni bile yıldırdın artık gülüyorum sadece sana bir de şaşıyorum.gir psikiyatr a ihtiyacın varsa.ara aileni git görüş okuldan bu işle ilgili kişilerle.buraya saçma sapan şeyler yazarak mı kurtulacağını sanıyorsun?ayrıca kimse erkek bulamadı diye sevgilisi yok diye maddeye başlamaz intihar etmez.insanlar ne acılar yaşıyorlar yahuu sen de ne dert var allasen?

Herkes mi evleniyor o yaşta
Bana biraz abes geldi
İlla ki o yaşta evlenen de olur da birkaç kişidir ya da nadirdir
İlişkileri hakkında konuşuyor olmasınlar arada da düğün kelimesi geçiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…