- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.019
- 548
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Bizim kız diyor ki "bana bir koca lazım..o da bu gece lazım" bulsam kocayı yemişim stajını,dil öğrenmeyi!!Vanessa sen nerde staj yapacağını düşündun mu mesela mühendis olacaksın ya
Yabancı dilin nasıl mesela iyi seviyede konuşabiliyor musun
Not ortalaman ne alemde
Kariyer hedeflerin neler
Hangi eğitim ve seminerlere katıldın
Koca bulunur emin ol ama o okul bitince önündeki duvara öyle sert çarparsin ki o cv bomboş firmalara git bakalım sana nasıl gülüyorlar
Yanlış yapıyorsun gerçekten meslektaş olacaksak emin ol senin işin zaten çoğunlukla erkekler arasında olacak sen kendini yetiştir uygun biri zaten karşına çıkacak
Ankara daki iyi uni birinden mezunum ve emin ol iş bulurken çok zorlandım Vanessa umarım bu yalnızlık duygusu aşar kendin ve geleceğin için çalışırsınhangi okuldan mezunsunuz
Bu devirde koca bulunuyor da iş çok zorBizim kız diyor ki "bana bir koca lazım..o da bu gece lazım" bulsam kocayı yemişim stajını,dil öğrenmeyi!!
hee ben en son marketten 1 paket helva aldıydım site olarak doya doya yiyelim diye 500 gram falanEn son elveda diyordun ne oldu venessa?
Şahidim valla aldı gadınhee ben en son marketten 1 paket helva aldıydım site olarak doya doya yiyelim diye 500 gram falanKudrAlobar da şahidim
Bizim kız bulamıyor ama onu ne yapacağızBu devirde koca bulunuyor da iş çok zor
Bu zamanda bende yok diyenden korkacaksin..Bizim kız bulamıyor ama onu ne yapacağız
Elbet bulur mühendislikte elini şöyle bı atsan elli erkeğe çarpar elbet denk gelecekBizim kız bulamıyor ama onu ne yapacağız
hepiniz benimle dalga geçiyorsunuz ama psikolojim çok kötü durumdaElbet bulur mühendislikte elini şöyle bı atsan elli erkeğe çarpar elbet denk gelecek
ne yurtmuş ama.herkesin gelinliği de yurdun duvarında asılıdır orada o zamanyurdun hepsi evlilik düşünüyor
tıp okuyan kızlar da sosyal hizmet okuyanlar da
tamamı
Helva neli bende yiyimhee ben en son marketten 1 paket helva aldıydım site olarak doya doya yiyelim diye 500 gram falanKudrAlobar da şahidim
sana aylarca dil döktüm yol gösterdim başka arkadaşlarda yazdı ama değişti?bak beni bile yıldırdın artık gülüyorum sadece sana bir de şaşıyorum.gir psikiyatr a ihtiyacın varsa.ara aileni git görüş okuldan bu işle ilgili kişilerle.buraya saçma sapan şeyler yazarak mı kurtulacağını sanıyorsun?ayrıca kimse erkek bulamadı diye sevgilisi yok diye maddeye başlamaz intihar etmez.insanlar ne acılar yaşıyorlar yahuu sen de ne dert var allasen?hepiniz benimle dalga geçiyorsunuz ama psikolojim çok kötü durumda
bir takım maddeler kullanmyı düşünüyorum veya intihar
başka türlü yalnızlığım geçmiyor
işsiz kocaysa bulmak daha da kolayyyyyBu devirde koca bulunuyor da iş çok zor
Vallaha bizim kız elini atınca çarpmasın diye adamlar kaçışıyor gibi geldiElbet bulur mühendislikte elini şöyle bı atsan elli erkeğe çarpar elbet denk gelecek
kim öldürecek seni ayoll?neler yazıyorsun öyle?beni gerekirse öldürsünler umrumda bile değil
yalnız olmaktan daha kötü olamaz hiçbir şey
Kolonya içti sanırımkim öldürecek seni ayoll?neler yazıyorsun öyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?