- Konu Sahibi nazligulgelin
-
Valla tatlim gayet guzel okuyup yorum yaptim. Ev vaad ediler gorusmem icin israr efildi vs diyen senssin. Yanlus anlasilmak istemiyorsan ki bu yanlis anlasilmaya gayet acik. Yazacaktin kabul etmedim ama gonlumu calmayi basardi diye.Ya siz konuşmaları nasıl algılıyorsunuz anlamıyorum ev alıcaklar diye kimseyle görüşmedim ben. Onlar bunu baştan söylediler biz olmaz dedik ben görüşmedim çocuk okuluma geldi hediyeler sürprizler bilmemneler inatla görüşmek istedi o şekilde görüştük kimse ev vaad ettiler diye görüşmez kimseyle saçma saçma yorum yapıyorsunuz. Ayrıca bilmiyorsunuz kafeye gidiyoruz annemle masamıza gelip beni istiyorlar yani ben nişanlanmasaydım sevgili olarak kalamazdım nişanlımın kıskançlığından(kıskanç biri olmamasına rağmen)
Ya siz konuşmaları nasıl algılıyorsunuz anlamıyorum ev alıcaklar diye kimseyle görüşmedim ben. Onlar bunu baştan söylediler biz olmaz dedik ben görüşmedim çocuk okuluma geldi hediyeler sürprizler bilmemneler inatla görüşmek istedi o şekilde görüştük kimse ev vaad ettiler diye görüşmez kimseyle saçma saçma yorum yapıyorsunuz. Ayrıca bilmiyorsunuz kafeye gidiyoruz annemle masamıza gelip beni istiyorlar yani ben nişanlanmasaydım sevgili olarak kalamazdım nişanlımın kıskançlığından(kıskanç biri olmamasına rağmen)
Senin ne istediginin bir onemi yok mu canım,evlenmek ısteyebılırsın ama okudugum kadarıyla O beni begendı, O hemen evlenmek istiyor,bu gidişle başkasının kurguladıgı bir hayatta figüran olacaksın korkarım...Hemen evlenmek istiyor nişanlım ve ailesi
Ha tamam nişanlın hemen evlenmek istiyorsa evlenmelisin tabi ki. Ben sandım ki şey sen kendi fikirleri, istekleri, okulu olan mantıklı bir insansın.Hemen evlenmek istiyor nişanlım ve ailesi
Bakın nerede ise iki katınız yaşındayım
Daha hiç kafede annesi ile otururken görücü gelen kız görmedim
Annem öğretmen ona öğrencilerini vs sormuşlardı Zaman'ında ama sadece fikir almak için
Ya yaşadığınız ortamda bir sıkıntı var ya da çizdiğiniz profilde
Yani okulu ılan bir kıza öyle sürekli görücü vs gelmez okuyor der kapatırlar konuyu
Zaten nişanlısınız da 3 yıl sonra evlenince geç olmaz ama şimdi erken ve sonu hoş olmayabilir
Yani sizin mahallede olsanız da sıkıntı yaşamanız muhtemel
Pardon o zaman sen bize neyi sordun?Okurken evlenmenin bu kadar niye dert edildiğini anlamadım evet zor bi şey ama dünya üstünde yok değil ayrıca nişanlım bana çeşitli imkanlar sunarak kolaylaştıracağını söyledi öyle her gün yemek yap temizlik yap vs gibi beklentilerim olmayacak dedi sadece evli olalım istiyor ayrı kalmak istemiyor artık
Diger konularindan da anlasildigi uzere sorunlariniz var. Simdi ayrilmazsan da evlendikten sonra ayrilacaksin yuksek ihtimal. Bari okulun bitmis olursa meslegin olursa sirtini yaslayabilirsin kendi imkanlarina. Yoksa da isin zor. Ben 31 yasinda evlendim,erken evlensem ne cebimde param olurdu ne arabam olurdu ne de esyam. Bir seyleri kendi emeginle almak kadar guzel bir duygu yok ama sen bu guzel duyguyu hic tatmayacaksin belli.İşte dediğim gibi nişanlım beklemek istemiyor ben desem ona okul bitince evlenelim ayrılır neredeyseona kalsa yarın evlenelim hemen diyor
Hayatım sen gelin olmaya çok isteklisin o belli. Nazlı gelin seni :)Okurken evlenmenin bu kadar niye dert edildiğini anlamadım evet zor bi şey ama dünya üstünde yok değil ayrıca nişanlım bana çeşitli imkanlar sunarak kolaylaştıracağını söyledi öyle her gün yemek yap temizlik yap vs gibi beklentilerim olmayacak dedi sadece evli olalım istiyor ayrı kalmak istemiyor artık
20yaşında evlenip mutlu olan insanlar yok mu var. Benim arkadaşım evlendi çocuk yaptı. Her gün bursadan istanbula ve türkiyenin en iyi ünilerinden birine ders için geldi. Sabah ezanıyla kalkıp feribotla yola çıktı. Her gün. Kayınvalidesi yardım ediyodu yemek çocuk temizliğe. Sonra mezun oldu. Zor olsa da üstesinden geldi kocası hep destek oldu. Ama sen farkındaysan yapamam diyorsun alttan alta ve içten içe. Okulum zor çok yoğun diyosun. Üstesinden gelebilir şekilde konuşsan öyle hissetsen özgüvenini bize de hissettirsen şahsen ben evlenme demem. He kızım olsa evlendirmezdim ama senin ailen arkandaysa ne diyebilirim. Mesele senin nişanlın istiyor diye daha okulun bitememişken kendini evlenmek zorunda hissetmen?
Benim sevgilim 34 yaşında, evlenmek için beni bekliyor. Şaka gibisiniz gerçekten. Okulum çok uzun deyip durmussun. Normal şartlarda lisans eğitimi 4 sene zaten ne uzunu? Üstelik daha 20 yaşındasın. Desen ki 28 yaşındayım okul bitince 30 olacağım yine bitir de öyle derdim. Çok pişman olursun.29 yaşında ticaretle uğraşıyor
Nisanlisi da bir tuhaf. Akli sevismekten baska bir seye calissa evlenelim yeter ki demez.Ben de anlamadım. Ortalamanın gayet üstünde güzellikte bir insanım. Bakan bir daha bakar. Bekarken girdiğim işyerlerinde daha bir hafta dolmadan çıkma teklif edenler oldu ama hiç kimse beni ailemden istemedi. Ha okurken isteselerdi ailem kızımız okuyor der eve sokmazlardı. 20 yaşındayken 3 senedir çıktığım ilk sevgilim nişan falan dedi diye terk ettim.
Konu sahibimiz evlenmeyi akşam sevişip sabah okula/ işe gitmek sanıyor anlaşılan...
+1Yetısemiyorum diye okulu bırakırsan ilerde?cunki O oyle ısterse?kv iyi olabilir ki olsun yeter ki seni üzmesin. ama sen bu yaşında bu sorumlulukları alabilmeye hazır mısın sen kendini sorguladın mı? şimdi çok seviyorsun ama evlenmek kolay değil. bazı şeyleri yaşayamadan gençliğinin tadını çıkaramadan evlenirsen şuan hissettiğin aşk ilerde seni tatmin etmeyecek. düşün 20 yıl sonrasını, 30 yıl sonrasını düşün hep beraber olacaksınız zaten. benim sana tavsiyem o istiyor bu istiyor diye şekillendirme hayatını. nişanlın okulunun bitmesini bekleyemiyorsa -zaten ilişkiniz çok sıkıntılı bence- o seni çok sevdiğinden değil emin ol.
Tamam bende biliyorum ertelensin diyen o ama bi yandan benim ertelenmesin sitede oturalım dememi bekliyor şu anEee o da yaşlı değil
Otursun annesi ile manevi destek sunsun hastalığına
Sen de bitir okulunu o Zaman evlenin
Ya siz sapık mısınız ne alakalı var sevişmekle her gün görüşüyoruz diyorum çocuk bensiz kalmak istemiyor tövbe tövbe ya evlenmek için yanıp tutuşan birisi de değil ailesi 47621 tane kızla evlenmesi için yalvarmış istememiş evlenmeyi benimle evlenmek istemiş ikimizde erken evlilikten yana insanlarız ne garip düşünceleriniz var insan sevdiğiyle olmak isteyemez mi her gün beni evime bırakırken içi acıyor artık evine bırakmak istemiyorum seni diyor bu mu senin düşüncelerinle örtüşen.Nisanlisi da bir tuhaf. Akli sevismekten baska bir seye calissa evlenelim yeter ki demez.
Sevismek icin evlenme sarti da yok bildigim kadariyla
Teşekkür ederimmyorumun için aşırı kıskanç değil ve güzelliğim içinde değil biz birbirimizde farklı bi şeyler buluyoruz ayrıca çalışmamı istiyor hatta yükseklisans yap çalışma bence diyor üni de ders ver diyorValla tatlim gayet guzel okuyup yorum yaptim. Ev vaad ediler gorusmem icin israr efildi vs diyen senssin. Yanlus anlasilmak istemiyorsan ki bu yanlis anlasilmaya gayet acik. Yazacaktin kabul etmedim ama gonlumu calmayi basardi diye.
Bir de ilk basta ev sozu verselerde ben o adami sevdikten sonra o zaman alamiyorsa evi. Buraya ev alacaklardi simdi yan ciziyor demezdim.
Kendini ifade edemiyorsun okulun var evlilik agir bir yuk. Sen madem tavsiye istedin soyliyeyim okulunu bitirip isini elime almadan evlenme. Nisanlin beklerse sevgisinden beklesin. Yok seni guzelligin icin yaninda isteyen calistirmayacak asiri kiskanc adam omrunu yer.
Evet buYa siz sapık mısınız ne alakalı var sevişmekle her gün görüşüyoruz diyorum çocuk bensiz kalmak istemiyor tövbe tövbe ya evlenmek için yanıp tutuşan birisi de değil ailesi 47621 tane kızla evlenmesi için yalvarmış istememiş evlenmeyi benimle evlenmek istemiş ikimizde erken evlilikten yana insanlarız ne garip düşünceleriniz var insan sevdiğiyle olmak isteyemez mi her gün beni evime bırakırken içi acıyor artık evine bırakmak istemiyorum seni diyor bu mu senin düşüncelerinle örtüşen.
Ben zaten 23 gibi evlenmek isteyen birisiyim benim görüşüm bu yöndeBenim sevgilim 34 yaşında, evlenmek için beni bekliyor. Şaka gibisiniz gerçekten. Okulum çok uzun deyip durmussun. Normal şartlarda lisans eğitimi 4 sene zaten ne uzunu? Üstelik daha 20 yaşındasın. Desen ki 28 yaşındayım okul bitince 30 olacağım yine bitir de öyle derdim. Çok pişman olursun.
Gerçekten garipsin. O senin fesat düşüncen istese çoktan evlenirdi bu yaşına kadar işini gücünü kurmuş her bi şeyini yapmış birisi aileside evlenmesini istiyor bıkmış annesinin evlen lafından öyle birisi kendisi evlenmeye bayıldığı için değilEvet bueve birakmak istemiyor yani sevismek istiyor adam. Net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?