- Konu Sahibi deryaayred
-
canımm kesin bu işin arkasında kayınvaliden var ve kan görmek için yapıyorrr
biz iki şehirde düğün yapmıştık bir düğün evimizin oldugu sehirde diğeri eşim gilin memleketinde oldu kayınvalidem tutturduu bizim evde olucak ilk gece anlarsınız yaaa bende eşime dedim ki ilk düğün evimizin olacağı yerde olacak diğer düğüne 10 gun var daha yaa evimizddee olur yada oteldee kesinlikle onların yattıgı yatakta o işi yapmma dedimmm
adam napsın annesini zar zor razı ettilerrr bizim evimizde oldu o iş ertesi gün sabah 8 de damladılar eveee utnmadan kayınvalidem yatak odasına girdi de baktı noldu bir tarafı arttı şimdiii
birde napıcaklarmış biliyormusunuz düğün gecesi anneme söylemiş kayınvalidem biz kocamla el ele onları odalarına bırakıcaz ön odada yatıcaz demişşş eşime dedim ki eğer onlar o kapıdan girerlerse sen bu işi sonsuza dek unut dedim oda bu lafa cok sinirlendi gitti annesine gelmeyin dedi görsenizz kayınvalidemler annemlere gitmişler ağlamıslar el ele gerdeğe sokamadık diyee yaniii ne diyeyimmm yuuhhh diyorumm başkada bişey demiyorummm
sende önlemini al biraz dominant ol canımmmm olmaz o iş unut filan deee
arkadaşlar bana bir akıl verin..biz eşimle ailelerden uzağız..düğünümüz olacak ve düğünden sonra ben otelde bir gece geçirip sonra eşimin ailesine kahvaltıya gidip sonrada bnim aileme gidip uçağa binip gitmkten bahsediyorum..Eşim evinde yatmak istiyor.yani kayınpederimin evinde..daha doğrusu üst katta boş olan dairede..kalmak mesele değil ama yüzümü gözümü yıkayıp makyajımı temizleyecek bir banyosu yok yani su tesisat olayı yok..deli olacam erkekler neden bu kadar öküzzz..tutturdu ev varken oteldemi kalınır diyeee..yahuu o saçı makyajı nerde temizleyeceğim ben..delii olacammm..
canımm kesin bu işin arkasında kayınvaliden var ve kan görmek için yapıyorrr
biz iki şehirde düğün yapmıştık bir düğün evimizin oldugu sehirde diğeri eşim gilin memleketinde oldu kayınvalidem tutturduu bizim evde olucak ilk gece anlarsınız yaaa bende eşime dedim ki ilk düğün evimizin olacağı yerde olacak diğer düğüne 10 gun var daha yaa evimizddee olur yada oteldee kesinlikle onların yattıgı yatakta o işi yapmma dedimmm
adam napsın annesini zar zor razı ettilerrr bizim evimizde oldu o iş ertesi gün sabah 8 de damladılar eveee utnmadan kayınvalidem yatak odasına girdi de baktı noldu bir tarafı arttı şimdiii
birde napıcaklarmış biliyormusunuz düğün gecesi anneme söylemiş kayınvalidem biz kocamla el ele onları odalarına bırakıcaz ön odada yatıcaz demişşş eşime dedim ki eğer onlar o kapıdan girerlerse sen bu işi sonsuza dek unut dedim oda bu lafa cok sinirlendi gitti annesine gelmeyin dedi görsenizz kayınvalidemler annemlere gitmişler ağlamıslar el ele gerdeğe sokamadık diyee yaniii ne diyeyimmm yuuhhh diyorumm başkada bişey demiyorummm
sende önlemini al biraz dominant ol canımmmm olmaz o iş unut filan deee
senin ki sabah 9 da gelmiş benim kaynana 7.00 geldi eşime dedim evde biri var üst komsu çok ses yapar dedi geri yattı zorla kaldırdım eve bir bak diye zaten sabah 6.00 da yatmışızkaynanamgil komşuya gitti neyse sabahın 9unda kapıdaydı hadi kahvaltıya diye boğacaktım
çok meraklı kendisi zaten böyle şeylere
2.günde geldiler evde yattılar bizide salona attılar evleri küçkdü
kardeş kardeş yattık
Not :salon dediğim yerde tüm odaların birleşimi olan yer kendileri utanmadılar bizde utanmadık napim sarıldık uyuduk
senin ki sabah 9 da gelmiş benim kaynana 7.00 geldi eşime dedim evde biri var üst komsu çok ses yapar dedi geri yattı zorla kaldırdım eve bir bak diye zaten sabah 6.00 da yatmışız
annesini görünce ne işin var senin evde diye kızdı
evi toplamaya geldim oğlum dedi
konu sahibi arkadaş sen şaç başı makyajı bırak gecenin özelliğini ve bu özellikten dolayı yanlız kalmak istediğini söyle
sen bir yokusa sürüyorsun o bir yokusa sürüyor
esas mesele ikinizin de aklın da değil nedense
senin ki sabah 9 da gelmiş benim kaynana 7.00 geldi eşime dedim evde biri var üst komsu çok ses yapar dedi geri yattı zorla kaldırdım eve bir bak diye zaten sabah 6.00 da yatmışız
konu sahibi arkadaş sen şaç başı makyajı bırak gecenin özelliğini ve bu özellikten dolayı yanlız kalmak istediğini söyle
öyle oldu canım
çarşafa kaynanam bakmadı oğlum sen emin olduktan sonra dedi
ama eşimin babannesi küçük halasını yolladı odaya git emin ol diye
arkadaşım ne olursa olsun düğün gecesi gelin ve damada özeldir gelin kimin için süsleniyorbelki çok alakasız olacak ama aklıma geldi düğünden sonra illa sevişmek mi gerekiyor insanlar neden bu kadar strese giriyorlar anlamadım yani...
hadi düğün bitti sevişelim çok garip ve doğal değil kendiliğinden oluşmuyor olması gerektığı düşünüldüğü için oluyor ya ne biliyim kafam karıştı..neyse zaten konu sahibinin derdi bu değil topuzu makyajı nasıl çıkartırım diyor ama yıne de düşündüm işte:44::44:
belki çok alakasız olacak ama aklıma geldi düğünden sonra illa sevişmek mi gerekiyor insanlar neden bu kadar strese giriyorlar anlamadım yani...
hadi düğün bitti sevişelim çok garip ve doğal değil kendiliğinden oluşmuyor olması gerektığı düşünüldüğü için oluyor ya ne biliyim kafam karıştı..neyse zaten konu sahibinin derdi bu değil topuzu makyajı nasıl çıkartırım diyor ama yıne de düşündüm işte:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?