- Konu Sahibi deryaayred
-
ay cok kötü o zaman ben hic oldugunu sanmiyordum..
ne sacma bir olay bakinca ne olacak yani,
ya birde ben seyi merak ediyorum o carsaf sonra ne oluyor yikaniyor degil mi?
hani öyle özel bir sey konuluyormu carsafin üzerine,ay benim midem bulandi nasil yaparim bilmem kan görmektem midem bulaniyor
ben çarşafa bakıcam diyen kayınvalideyi çarşafla boğarım
bu kadar yoz ve cahil kayınvalidelerin oğullarına ne öğretebileceklerin de merak ediyorum açıkçası...
dügünü herkes memleketinde esiyle dostuyla yapar, dogal olarak bunun sonuclarina da katlanacaksiniz.. hersey her zaman insanin istedigi gibi olamayabiliyor.. ev varken, üst katta da bos bir daire varken sizin otelde kalmaniz sizce belki normal olabilir ama esiniz olacak kisinin ailesi acisindan yikim olur, lütfen tek tarafli düsünmeyin.. o insanlara daha aileye girmeden olumsuz bakarsaniz bu hep böyle gidecektir.. dogal olan evde kalmaniz.. memlekette dügün yapip otelde kalmak demek, siz bir hicsiniz demek olur. bu insanlar 1. dereceden akraba olduklari icin otel hic ama hic münasip degil... bugün gelinsiniz ama yarinin kayinvalide adayinisiniz bunu unutmayin.. sizin oglunuzun dügünü olsa memlekete dügün yapmak icin geldiklerinde otelde kalmalarini ister miydiniz?
sizin acinizdan bakacak olursak, üst daire insaat halinde oldugu icin mi su tesisati yok? Orada kalmaniz gerekiyorsa su tesisatini halletmelerini rica edebilirsiniz..kendinizi rahat hissetmeniz icin elinden geleni yapacaklardir..güzel düsünün güzel olsun, mutluluklar...
dügünü herkes memleketinde esiyle dostuyla yapar, dogal olarak bunun sonuclarina da katlanacaksiniz.. hersey her zaman insanin istedigi gibi olamayabiliyor.. ev varken, üst katta da bos bir daire varken sizin otelde kalmaniz sizce belki normal olabilir ama esiniz olacak kisinin ailesi acisindan yikim olur, lütfen tek tarafli düsünmeyin.. o insanlara daha aileye girmeden olumsuz bakarsaniz bu hep böyle gidecektir.. dogal olan evde kalmaniz.. memlekette dügün yapip otelde kalmak demek, siz bir hicsiniz demek olur. bu insanlar 1. dereceden akraba olduklari icin otel hic ama hic münasip degil... bugün gelinsiniz ama yarinin kayinvalide adayinisiniz bunu unutmayin.. sizin oglunuzun dügünü olsa memlekete dügün yapmak icin geldiklerinde otelde kalmalarini ister miydiniz?
sizin acinizdan bakacak olursak, üst daire insaat halinde oldugu icin mi su tesisati yok? Orada kalmaniz gerekiyorsa su tesisatini halletmelerini rica edebilirsiniz..kendinizi rahat hissetmeniz icin elinden geleni yapacaklardir..güzel düsünün güzel olsun, mutluluklar...
ben isterdim o işin ne kadar kadın için stresli oldugunu bildiğim için ve bana yapılan haksızlıkların onun yaasamaması için otelde yada evlerınde istedikleri yerde kalmalarını isterdim...
siz kayınvalidenizin evinde halvet oldunuz sanırım... bu kadar rahat dusundugunuze göre
lütfen konuya cevap vermeye odaklanin..cevap verenlere laf yetistirmekle konu sahibine yardimci olacaginizi sanmiyorum..
ayrica biri kuyuya bir tas atmis, digerleri de cikaramiyor.. zavalli kayinvalide adayinin aklinda belki carsaf falan yoktur.. bu carsafa takilanlara da cok sasirdim, biyolojik bir problem olsa demek gelin yandibilincaltinizi temizlemenizi tavsiye ederim
lütfen konuya cevap vermeye odaklanin..cevap verenlere laf yetistirmekle konu sahibine yardimci olacaginizi sanmiyorum..
ayrica biri kuyuya bir tas atmis, digerleri de cikaramiyor.. zavalli kayinvalide adayinin aklinda belki carsaf falan yoktur.. bu carsafa takilanlara da cok sasirdim, biyolojik bir problem olsa demek gelin yandibilincaltinizi temizlemenizi tavsiye ederim
canım 7 yıldır birlikteydik eşimle, neredeyse ilk gençlik yıllarımdan beri...güven herşeyden önce gelmeli ilişkide. bizim hemen olmadı zaten o işben korktum biraz, egzersiz yöntemiyle 1 haftada falan oldu . egzersiz sırasında pembemsi akıntım oldu ama çarşaf falan batmadı tabii sonra doktorum da dedi, esnek bir yapınız var bu tiplerde biz kanama beklemeyiz diye. yazık aslında, bunlar bilinmiyor ve bir sürü masum genç kız zan altında bırakılıyor...
kızlar konu kanlı çarşaf falan değil yaw
konu sahibinin nişanlısı çok ilgisiz bir adammış
siz niye kayınvalideye, kana, vajinaya odaklandınız
çıkın oradan, çok yanlış sulardanız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?