Düğün gecesi krizim

kimi para koyuyor carsafi verirken

ben isterdim o işin ne kadar kadın için stresli oldugunu bildiğim için ve bana yapılan haksızlıkların onun yaasamaması için otelde yada evlerınde istedikleri yerde kalmalarını isterdim...

siz kayınvalidenizin evinde halvet oldunuz sanırım... bu kadar rahat dusundugunuze göre

hiç de öyle değil, katılmıyorum size... asıl üst katlarına çıkmalarını istemeleri çok ayıp...benim abim annemlerin yaşadığı şehirde evlendi ve en güzel balayı suitini babamlar kendileri tuttu onlara, düğün akşamı hediyeleri olsun diye...en güzeli de böyle bence. eğer direk balayına gidilmeyecekse, kendi evleri de yoksa evlenen çiftin, imkan verdiği kadar temiz ve güzel bir yerde kalınmalı. " siz bir hiçsiniz" anlamı çıktığını düşünmüyorum ben kesinlikle... herhangi bir zaman değil ki bu ilk gece, ziyarete gidilip otelde kalmıyor ki gençler, başbaşa geçirecekleri ilk gece de yalnız ve uzak olmalarından daha doğal ne var?

otele gitsinler tabi.. dugun dernek ilk geceleri hersey,eri guzel olsun isterim ben.. cekinmeden utanmadan..

ben istemem sahsen oglum olsa gelsin benim evimde ya da ust katimda gecirsin ilk gecesini...

es dost varsa artik esler dostlar biliyordurki ciftler evlenince ya evlerine fider kucuk bi ihtimal ya da balayina gider bi tatil koyune otele falan..

lütfen konuya cevap vermeye odaklanin..cevap verenlere laf yetistirmekle konu sahibine yardimci olacaginizi sanmiyorum..
ayrica biri kuyuya bir tas atmis, digerleri de cikaramiyor.. zavalli kayinvalide adayinin aklinda belki carsaf falan yoktur.. bu carsafa takilanlara da cok sasirdim, biyolojik bir problem olsa demek gelin yandi bilincaltinizi temizlemenizi tavsiye ederim

Sanki oraya gezmeye gelmişler de evde kalmaya tenezzül etmemişler gibi yazmışınız. Düğün gecesinden bahsediyoruz burda. Şaştım kaldım gerçekten. Asıl onların anlayış göstermeleri, alternatif sunmaları lazım.

Hem bu ailenin evinde illa ki uzaktan gelen akrabalar olacaktır. Cümbür cemaat mi kalsınlar şimdi.

Ben oğlum olsa ve evlense otelin en güzelini bulurum hem de rahat etmeleri için. Onların yerine kendimi koyarm. Bana yapılmasını istemediğim şeyi ben başkasına yapmam.

Kayınvalidemi takdir ettim şimdi. Aynı şehirdeyiz. Evlenince evimize gittik. Ertesi gün kimseyi görmeden balayına çıktık. Telefonlaştık sadece. Hiç ısrar etmedi, gönül koymadı gelmediniz gitmediniz diye. Normali de bu zaten. Ben utangacım. Eşimden özellikle istemiştim hemen balayına gidelim kimseye uğramayalım diye. İyi ki de öyle olmuş.

bence sen temizle zaten siizin gibi anneler olduçaa toplum bu cahillikten asla çıkamıcak şimdiden üzüldüm gelecekteki halinize sevilmeyen bir kayınvalide olarak anılacaksınız...

zorlaştırmayınız kolaylaştırınız nefret ettirmeyiniz sevdiriniz...

Az laf çok anlam

bir kişiyi kendinizden soğutmak kolaydır sevdirmek zordur biraz sevdirmek için kendinizi eğitseniz gelecek için toplum için iyi olur

kanama olmaması biyolojik bir "problem" değildir, fizyolojik bir durumdur. üstelik zaten çok kapalı olmadıkça kızlık zarı, jinekologlar, yavaş ve temkinli bir ilişkide, bayan da ilişkiye hazırsa çok az kanama bekliyorlar. yaşadığım için iyi biliyorum.

ama şu konuda haklısınız, ne yazık ki bu kan ve çarşaf mevzuu bu topraklara yerleşmiş durumda ve silinemiyor!! bir sürü kızın da adı yok yere lekeleniyor, iftira atılıyor.
hem dediğiniz gibi, kayınvalide belki çarşaf takıntısı nedeniyle değil, oğlu dizinin dibinde bir akşam fazla kalsın, kimin sözü geçiyormuş belli olsun diye istiyordur.

kızlar konu kanlı çarşaf falan değil yaw
konu sahibinin nişanlısı çok ilgisiz bir adammış
siz niye kayınvalideye, kana, vajinaya odaklandınız
çıkın oradan, çok yanlış sulardanız :))

evet canım illa kanama olacak diye bi kaide yok
benimde kanamam olmadı doktorla konuştuğumda bunun çok normla olduğu hatta
iyi bişey olduğunu zarın yapısı mükemmel olmasından kaynaklandığı söyledi
eşimde sağolsun daha çok beni telkin etti o an
"hayatım ben bilinçli davrandım sana zarar vermedim ki kanamaması normal" dedi
ne yazıkki toplumumuz bu konuda bilinçsiz çok yazık
Ayrıca burada okunanları duydukça kayınvalidemi melek ilan ettim

Son düzenleme:
kızlar konu kanlı çarşaf falan değil yaw
konu sahibinin nişanlısı çok ilgisiz bir adammış
siz niye kayınvalideye, kana, vajinaya odaklandınız
çıkın oradan, çok yanlış sulardanız :))

canım benn sadece öyle olabilir diye örnek veridmmm ama "parola" arkadaş kendince birşey çıkarmaya çalısıyor polemiğe girmek istiyor sanırım neyse

kızlar ben çıkıyorum mesai bitti

gelin topuzu öyle elle şekillendirilip uyduruk yapılan bişey değildir..bi ton toka çıkacak o saçtan ve krepeler var,illaki kremli şampuanla yıkanması lazım..ama bence nişanlınız pintiliğinden gitmek istemiyor...valla yol yakınken bacım bidaha düşün..

sonuçta balayınız,en özel şekilde yaşamanız lazım...daha bunda bile mutabık olamamışsınız..

helede öyle özel bir gecenin kıymetini bilmeyen kocayı sizde benim gibi çok aramışsınız anlaşılan..
benimkide horul horul uyudu...kalk dedim manyaak ne uyuyosun..

bi an kendi düğün gecemi hatırladım da, o saç makyajj Allah'ım en kötüsü de hayatımda ilk defa taktığım takma kirpiklerdi. 1 saatim lavaboda geçti resmen. acaba eş adayın mı orda kalmanı istiyor gerçekten yoksa başkalarının yönlendirmesi mi?

Kalacağınız gün için bir damacana su istet eve.

20 litre su ile makyajını temizliğini hayli hayli halledersin.

Yakınlaşma temaslaşma girişimine de otel de olsaydık vesairevesaire

kesinlikle taviz vermeyin geceyi ne diye orda geçireceksiniz ki
oldu olacak kayınvalidelerin odasında kalın.

nişanlın değil ailesi diretiyordur muhtemelen. Aynı olay benim başımdan da geçecekti ama fırsat vermedim benden tavsiye sende verme yoksa isteklerin arkası kesilmez.

işin kayınvalidenin eline kaldıysa işin çok zor canım bence taviz vermeyin benim kaynanam değilde görümcem neredeyse başımızda bekleyecekti sabaha kadar ama olmadı malasef zaten ertsei gün geldiler çarşaf diye göstermek zorunda değilim dedim iyikide öle yapmışım ben biraz korktuğum için psikiyatriden yardım alarak hallettim bu işi he he
bu arada o iş olmasa bile su olmadan olmaz ben o gece 2kere duş aldım yani,bence ikna et otel odasında geçirin bu özel geceyi kimsenin sizin özel gecenizi mahfetmesine izin vermeyin

tatlım hiç sıkma kendini of layıp puflama sorunları tatlılıkla çözmeyi şimdiden öğrensen iyi olur bence sen en iyisi o gece otelde kalmamız şart çünkü pek sessiz duramıycaz de o anlar zaten birazcıkta sevimli ol inan senden önce koşar otele sorunları en kolay böyle sevimlilik ve kadınlıkla karşılarsan çözersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…