Dügün Gecesi

nasil bu isin icinden ciksam bilemiyorum onun icin sizlerden fikir edinmek istedim.
Söyle anlatiyim, dügünümüzün oldugu yer bizim yasicacagimiz evimize uzak oldugu icin nisanlimla ben dügünden sonra dügün salonunu yakin bir otelde kalip ertesi gün balayina ucmayi düsünüyorduk. Ama nisanlimin bir kac aile büyügü onlarin evleri dururken bizim bir gece otelde kalip ertesi gün balayina gitmemiz ayip olacagini diyorlar. Yani onlarin düsüncesi, dügün gecesi icin biz evden cikariz siz dügünden sonra eve gidip bizde kalip ertesi gün balayiniza gidersiniz. Bir gece otelde kalmaya ne gerek varmis, ayip olurmus. Sizin düsünceleriniz nedir? Bu fikir benim hic icime sinmedi. Benmi abartiyorum. Ama hic istemiyorum. Siz olsaniz ne yaparsiniz. Aranizda böyle bir durum yasayan oldumu. :59:
kesinlikle otelde kal. çünkü hem cok romantik ve size özel seyler olucak. Hem otel ikramları vs. Evde olsan sabah uyanınca hazırlan toparlan kahvaltı, ee başaksını banyosunu kullanacan havlu vs. Topla... Bi suru iş otelde valizini alır cıkarsın.

Düğün gecemiz hepimiz için özeldir...

Kötü gecen ilk gece bir çok şeye mal olabilir.

Arkadaşım geçirdiği kötü ilk gece, yüzünden vajinusmus oldu.

Kayınvalidesinin evine gitmek zorunda kaldılar

evde 1 teyze,kayınvalide 2 görümce varken birlikte olmaya zorlanmışlar.

gerisini anlatmayayım siz tahmin edin artık...

Sonuçsa arkadaşım 2 yıllık evli ve bu sorunla hala mücadele veriyor.

Lütfen arkadaşım,bu konuda ısrarcı olun ve tavrınızı koruyun.

Mutlaka rahat olacağınız bir ortam tercih edin...

Asla kararınızdan vazgeçmeyin net olun başkaları kırılmasın diye

Ömür boyu unutamayacağınız,en özel gününüzü mahvetmeyin.

:66:
Benimde fikrim bu zaten. Icime hic sinmiyor o Gece onlarin evine gitmek. Aslinda iste o Gece Otelde kalmayin bizim Evde kalin Ayip olur diyende Nisanlimin Annesi ve tüm Ailesi yani. Onlarin istedikleri bizim Dügünden sonra onlarin Evlerinde yani Nisanlimin simdiye kadar yasadigi Evinde kalmamiz. Ve onlar o Evde 4 Kisi kaliyorlar. Yani sadece Ayip olmasin diye ki niye Ayip olacaginida anlamis degilim o 4 Kisi o gün Evden gitcek ve biz o Geceyi orda gecircekmisiz. Konusdum Nisanlimla oda istemiyor ama Ailesinide kirmak istemiyor. Cok zoruma gidiyor zaten okadar stres icindeyiz kimse kirilsin felan istemiyorum. Ama bu durum beni cok ama cok rahatsiz ediyor. Anlamiyorum Anliyamiyorum niye kendilerini benim yerime onun yerine koymuyorlar. :59:

ben olsam öyle kocayı kusura bakma kapının önüne koyarım ne hakkı var ki sana bunu yapmaya..gerekirse bu işi bitireceğini söyle.. gitsin tek başına orda duvarlara baksın.bence seni hakketmiyor. nasıl bir erkek bu böyle anlamadım
başka erkek olsa inan kendi rahatsız olur pes diyorum

Tsk arkadaslar, Inaninki fiirlerinizi okumak cok iyi geliyor. Ben ilk baslarda acaba benmi cok abartiyorum diye aklimdan bir kac defa gecirmisdim. Ama demekki fikirimle yalniz degilmisim. Bugün Nisanlimla daha fazla konusamadim görüsmedik bugün. Birde size birsey sorcaktim bunu istemekde sebebleri ne olabilir acaba? Simdi kanli carsaf insanin aklindan geciyor sebeb olarak biliyorum ama bunu sanmiyorum cünkü benim öyle birseye izin vermiyecegimi düsünebilirler sanirim. Yoksa ertesi gün evde birseyler mi aramak istiyorlar ama onuda sanmiyorum. Ozaman sebebleri ne komsularin önünde hava atmakmi? Biliyorum belki cok büyük birsey degil baze arkadaslar icin ama ben anliyamiyoorum ve sinirimi otele gitsem bile onlarin böyle bir istekleri sinirimi bozuyor arkadaslar.

senin ilk geceni iffetinden şüphe ile kontrol etmek için onun bunun evinde geçirtmelerine izin verirsen
sen daha bu kocayla başına çok işler açarsın hayatım kusura bakma bi ablan olarak diyorum bunu beni yanlış da anlama allah sana herşeyin en güzelini nasip etsin
ama nişanlının tavrına anlam vermek mümkün değil

oturup konuşursun ben otele gidicem yoksa bu iş burda bitsin dersin
bu inan ki ayrılmayı gerektiricek kadar özel ve önemli bir mesele
bunu demezsen seni hayat boyu ezecekler, annen neden bir tavır koymuyor
kimsenin senin çarşafına bakma hakkı da yok, onların çarşafını sen gördün mü ki? kaynanan çarşafını saklamış olmalı mademki kontrolurluge cok meraklı
hayır bunu kabul edemiyorum kendine bunu yaptırma lütfen
bana kalsa ayrılmak bu rezalette taraf olmaktan milyonlarca kez daha onurlucadır

birincisi arkadaşım bu nişanlının diyeceği bir iş "ya kız istemiyor bırakın" diye. bunu diyen erkekler var ki biri benim eşim. ailesi hiçbir şeye karışmadı benimkiler de. hatta kendi evimizi kendimiz taşıdık temizledik yatağımızı kendimiz hazırladık. kimse gelmedi. ben senin yerinde olsam bir araya geldiğiniz bir zaman usturuplu bir cevap verirdim ortaya konuşurdum. ben istemiyorum değil de. şöyle mesela: düğünden sonra bir otelde kalacaz ertesi gün balayı. böyle düzen uydu. ay çok güzel olcak falan filan. hem şunu unutma ilk gecenin ağırlığı bir yana en basitinden saçını düzeltmen üzerindeki gelinliğin tefaruatı zaten bir bıkkınlık dağınıklık yorgunluk var. istediğin gibi hareket imkanın olmaz. çok üstüne gelinirse annem de bizimle kalır dersin ya da hiçbir şey olmaz yatar kalkar gideriz dersin. bir de en büyük HATAN BENCE ANNENLERE SÖYLEMEMEN onlar şöyle düşünür biz bunu dedik oğlan bizden yana kızın tarafından ses çıkmadı ne ezik kız bu. senin annenin vereceği cevap inan hepimizinken muhteşem olacaktır. inan düğün öncesi yeni gelin gibi düşünüyorsun ama bir sene sonra keşke demeye başlarsın. benden söylemesi. ben ve eşim ailelerimizi karıştırmadık hiçbir şey de diyemediler ki benimkilerin içi gitti şu yok bu böyle olmaz falan diye. ben de böyle olcak dedim ki kimseyi karıştırmadım kendi köylerinde sahil düğünü istedim evimize 40 dak. idi. yine de eğlenmeye bakmalısın. düğünde en güzel cevabı oynayarak vereceksin:9::47:

aslında o gece onların evinde kalmanız daha ayıp olur ne saçma niye böyle birşey isterlerkiii kesinlikle nişanşlınızla güzel bir şekilde konuşmanız gerekir

kesinlikle ve kesinlikle otelde kalın,akrabanın evinde kalmak da ne demekmiş canım ya? otledeki size yapılacak olan süprizler ve oteldeki rahatlığınız size bir ömür yansıyacak bir durum sevgiyle ve aşkla anacaksınız o günleri bence...ama akrabanızın evinde kalırsanız ay evi toplayıp çılaım aman yatak çarşafları kırıştı mı,ay bir yerde çamaşır vs.unutmayalım,ay şöyle ay böyle,kasıntı haller anlayacağın.benimde bir arkadaşım kendi memleketinde yaptılar düğünü gelin ve damatın aileleri ayunı yerdeydiler kendiler şehir dışında oturacaklardı,düğünü yaptılar o gece otelde kalıp vınn uçtular balayına ordan da kendi evlerine...artık o saatten sonra karı kocasınız siz ne ayıp olcakmış ya millete ne Allah aşkınıza,kendimiz için yşayalım canım biraz da...

birincisi arkadaşım bu nişanlının diyeceği bir iş "ya kız istemiyor bırakın" diye. bunu diyen erkekler var ki biri benim eşim. ailesi hiçbir şeye karışmadı benimkiler de. hatta kendi evimizi kendimiz taşıdık temizledik yatağımızı kendimiz hazırladık. kimse gelmedi. ben senin yerinde olsam bir araya geldiğiniz bir zaman usturuplu bir cevap verirdim ortaya konuşurdum. ben istemiyorum değil de. şöyle mesela: düğünden sonra bir otelde kalacaz ertesi gün balayı. böyle düzen uydu. ay çok güzel olcak falan filan. hem şunu unutma ilk gecenin ağırlığı bir yana en basitinden saçını düzeltmen üzerindeki gelinliğin tefaruatı zaten bir bıkkınlık dağınıklık yorgunluk var. istediğin gibi hareket imkanın olmaz. çok üstüne gelinirse annem de bizimle kalır dersin ya da hiçbir şey olmaz yatar kalkar gideriz dersin. bir de en büyük HATAN BENCE ANNENLERE SÖYLEMEMEN onlar şöyle düşünür biz bunu dedik oğlan bizden yana kızın tarafından ses çıkmadı ne ezik kız bu. senin annenin vereceği cevap inan hepimizinken muhteşem olacaktır. inan düğün öncesi yeni gelin gibi düşünüyorsun ama bir sene sonra keşke demeye başlarsın. benden söylemesi. ben ve eşim ailelerimizi karıştırmadık hiçbir şey de diyemediler ki benimkilerin içi gitti şu yok bu böyle olmaz falan diye. ben de böyle olcak dedim ki kimseyi karıştırmadım kendi köylerinde sahil düğünü istedim evimize 40 dak. idi. yine de eğlenmeye bakmalısın. düğünde en güzel cevabı oynayarak vereceksin:9::47:

benden de söylemesi çok doğru...:61:

dayımın oğlu evlendiğinde aynı şey konu olmuştu. onlar da dediler ki biz otelde kalıcaz fikrinizi sormadık dediler evlerinin 2 cadde arkasındaki otelde kaldılar. ertesi gün sabahtan yola çıktılar bence gayet te hoş oldu. allah mesut etsin...

Back
X