Düğün Düğün giriş müziği

EcreEcrin

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
2
0
6
İstanbul
Kızlar düğünümde binbirgece dizisinin jenerik fon müziğini kullansam nasıl olur?Müziği çok beğeniyorum onda sıkıntı yok ama dizi müziği olması herkes tarafından bilinen birşey olması sizce basit olurmu??

Düğün konseptine göre değişir ama normal bir düğün değilse yani salonda yapılacaksa sana valse müziğini tavsiye ederim. Ben düğünümde onu kullandım. Hala duyduğumda tüylerim diken diken oluyor

Ben 2 dugunde muzik duydum ilk duydugum anda etkilendim bunu bulurum ben dedim eevegeldim aradim taradim bulamadim 2. Dugunde nerdeyse gidip sorcaktim bunun ismi ne diye ama soramadim amaaa sonunda buldum Melih Kibar - Mesaj bi dinle istersen muhtesem sesi acip dinle dugunde son ses oldugu icin cok etkileyici ilerde evlenirsem kesinlikle bu olcak hatta pasta icin bile muzigim hazir Allah nasip kismet ederse

Evlendin mi yoksa en basta onu sormak lazim :)

Son düzenleme:
bende "oldu en sonunda oldu bim bam bom..." diye başlayan bir şarkı vardı, bugün aklıma geldi, hoşuma gitti :) sizce abes kaçar mı?

ben seneye evleneceğim. Düğünümüz salonda olursa Ana Gabriel-Historia de un amour şarkısını istiyorum. kır düğünü veya dışarıda olursa nilüfer - ta uzak yollardan yada seni beklerim öptüğün yerde şarkılarından birini istiyorum. ama karar vermek zor.

ramy ayach - mabrouk yapmayı düşünüyorum ben de, hem müziği hem de anlamları çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…