Düğün Günü Yaşananlar...

İyi yapmışsın. Anlaşılan senin için çok büyük bir adımmış.
Zaten elti kimdir ki bu kadar sorun edilip gözde büyütülür anlamıyorum. Anne baba kardeş değil ki kafaya takasın. Kendilerini rezil etmişler.
Duruş çok önemli çok..
evet haklısınız gerçekten duruş çok önemli .. ve ben allahıma şükürler olsun ki bu duruşu gösterebildim cok üzüldüm cok kafama taktm ama gecti bitti..
 
Ya tamam dalga geçtilerse onlar için bir şey diyemem ama senin için de iddialar hoş değil.
Medcezir nickli hesabın senin olduğuna dair iddialar var. Yani bakıyoruz da konular benziyor ve ikinci üyelik denmiş banlanmış. Bir de senin bu üyeliğinle medcezir nickli hesaba yazdıkların da varmış haliyle dikkat çekmiş.

Bir de bazıları yazım tarzına taktı evet. 2 üniversite bitirdim diyorsan eğer kitap okuduğunu düşünüyoruz haliyle kendi yaşadığın yerin ağzıyla yazarsan anlaşılmayan kelimeler olabilir. Yani şöyle ki bir tek senin yaşadığın yerin ağzı yok ben de bizim yörenin ağzıyla yazmaya kalksam çoğunuz bir şey anlamaz bunlara dikkat etmeni istiyorlar haliyle.
Banlanan üye de senin yüzünden banlanmadı galiba bu arada :)
olabilir.. burda herkesin yaşadıkları cogunlukla birbirine benzer olaylar özellikle bu eltidir görümcedir olayları..
benzer konuların değişik versiyonlarını okuyoruz değil mi..
su konuda haklısınız.. sivem ile buraya yazıyorum bazen.. bu düzeltilir sıkıntı değil.. ama bu yüzden de insanlarla dalga gecmek alay etmek hiç hoş birşey değil
sonçta burda insanlar dertlerine care aramak için teselli edilebilmek adına konu acarken o kendini begenmiş ukala insanlar gelip burda milleti aşagılayıp makaraya alıyorlar.. cok çirkin şeyler bunlar.. gercek hayatta kim bilir nasıllar burda ahkam kesmekle dogru düzgün yazmaklada insan olunmaz.
banlanan bir kaç üye oldu birini ben kibledim defalarca zaten o nedenle banlandı.. insallah birdaha kimseyi asagılamasınada izin vermezler.. neyse konu içinde konu fazla uzamasın en iyisi =)
 
eski konularınızı bilmiyorum ama burdan çıkardığım ders şuki ne biçim hayatlar yaşıyoruz kardeş kardeşe düşüyor birbirine selam vermiyor.hayat kısa değermi bu tür tatsızlıklara taktiklere sadece gülüp eğlenip yaşamak varken.
 
eski konularınızı bilmiyorum ama burdan çıkardığım ders şuki ne biçim hayatlar yaşıyoruz kardeş kardeşe düşüyor birbirine selam vermiyor.hayat kısa değermi bu tür tatsızlıklara taktiklere sadece gülüp eğlenip yaşamak varken.
haklsınız bende hep böyle düşünüyorum 3. günlük yalan dünya birgün göcüp gideceğiz buralardan ebedi hayata ne gerek var ki ? bunca şeye ama işte insanlar düşünmüyorlar bu dünya için bakıyorlar sadece hak edene hak ettiğini yapacakmıssn bunu anladım ben
 
Konuya yorum yapmadan önce bir şey sormak istiyorum ikinci üyelik nedeniyle banlanan medcezir_ isimli üyelik size mi ait?

Size ve medcezire yorum yapan onlarca üyesinin bu 'küçük' ayrıntıyı bilmeye hakları var bence
Pitikare bu konuyla alakalı banlanmadı. Utanıyorum konusundan dolayı banlı:KK51:
 
Ben üyeliğimi burdaki arkadaşlarımın konuşmaları ile ikna olarak vazgectm.. iptal ettirmiyorum çünkü iş yerinde tek vakit gecirebildiğim yer burası.. bir kaç lüzumsuz insan yüzünden iptal ettirmekten vazgectim.
iptal ettirmemin nedenleri arasında burda bazı kişilerin benimle dalga gecmesi alaya alması kücümsemesi ve igneleyici kelimeler konuşması .. çok çirkin şeyler bunlar..
burda insanlar yardımcı olunabilmesi adına konu açıyor.. ama bazı kişiler yardmdan cok iyice tetikliyorlar .. istediğim konuyu acarm fikir alırım her insanın kendine göre takıntıları vardır derdi vardır kimse bu durum ile dalga gecemez geçilirse böyle ban yerler..
gelelim diğer mevzuya öyle birşey olmuş olsa idi zaten şimdi forumda ben olmazdm değil mi ?
o kişi kalkmş arkamdan yok sen şumusun 14 üyelik mi actn gibi kendi capında eglenmiş ve ban yemiş. böyle birşeye zaten yönetim izin vermez.
Bu konudan dolayı banlanmadı ki. Utanıyorum konusundan dolayı ban yedi.
 
X