- 10 Mart 2016
- 482
- 498
- 18
- 34
- Konu Sahibi Yepyenihayat
-
Kızlar merhaba nikahım oldu. Düğünde brşkaç ay sonra olacakama ben çok heycanlıyım. Yani düşündükçe kasılıyorum titriyorum. Anladınız siz ne yapmalıyım kendimi rahatlatmak için. Psikolojik mi sorunum açan
Çok seviyorum. 4 yıldır birlikteyiz. Ama kendimi rahatlatamıyorum. Bazı arkadaşlarım çok kötü anlatıyorkorkunun ecele faydası yok
şaka bir yana eşinizi sevmiyor musunuz ?
sevdiğin adamla bir bütün olacaksın o şekilde bak , yıllardır beynine işleyen hurafelere inanma , aklına onları getirip kendini doldurma , kasma..
Çok seviyorum. 4 yıldır birlikteyiz. Ama kendimi rahatlatamıyorum. Bazı arkadaşlarım çok kötü anlatıyorkorkuyorum.. Birde ben bir yerimin ağrımasından çok korkarım galiba bunun da etkisi var
Çok seviyorum. 4 yıldır birlikteyiz. Ama kendimi rahatlatamıyorum. Bazı arkadaşlarım çok kötü anlatıyorkorkuyorum.. Birde ben bir yerimin ağrımasından çok korkarım galiba bunun da etkisi var
HımmmmAğrı diyince burada bir üyede aynı korkuları yaşıyordu,hatta arkadaşları öyle bir anlatmışki üzerinden tır geçmiş gibi olacaksın demişler..
Yok böyle birşey tabi...
Hımmmmanladım bu güzel günlerimi bunu düşünerek mahvediyorum. Birde eşime açıyorum konuyu dalga geçiyor gülüyor off ki ne off
Küpe takıyorsundur sanırım.
Onun gibi.Küpeyi takarken hala acıtıyor mu ?
Altın ya da gümüş takınca acıtmaz beyaa.Ya da zorluyorsan,gerekli kremleri sürmüyorsan yumuşatıcı gibi.
Benimki hala acıyor üstüne yara da oluyor haha konu sahibi de böyleyse kötü bir örnek verdiniz.
Yok çok sık takmıyorum ondan oluyor demek. Arayı pek açmamak gerek.Altın ya da gümüş takınca acıtmaz beyaa.Ya da zorluyorsan,gerekli kremleri sürmüyorsan yumuşatıcı gibi.
Bu muhabbet küpe üzerinden ilişkiye ithaf edilmiştir
Kesinlikle arayı açmamak da gerek,soğutmamak o histen,güzel bir ayrıntıya parmak basmışsın. Tebrik ediyorumYok çok sık takmıyorum ondan oluyor demek. Arayı pek açmamak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?