Düğün günü :(

Yepyenihayat

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
482
498
18
34
Kızlar merhaba nikahım oldu. Düğünde brşkaç ay sonra olacak ama ben çok heycanlıyım. Yani düşündükçe kasılıyorum titriyorum. Anladınız siz ne yapmalıyım kendimi rahatlatmak için. Psikolojik mi sorunum açan

Çok seviyorum. 4 yıldır birlikteyiz. Ama kendimi rahatlatamıyorum. Bazı arkadaşlarım çok kötü anlatıyor korkuyorum.. Birde ben bir yerimin ağrımasından çok korkarım galiba bunun da etkisi var

Çok seviyorum. 4 yıldır birlikteyiz. Ama kendimi rahatlatamıyorum. Bazı arkadaşlarım çok kötü anlatıyor korkuyorum.. Birde ben bir yerimin ağrımasından çok korkarım galiba bunun da etkisi var

Ağrı diyince burada bir üyede aynı korkuları yaşıyordu,hatta arkadaşları öyle bir anlatmışki üzerinden tır geçmiş gibi olacaksın demişler..
Yok böyle birşey tabi...

çok kötü olsa zilyon tane kadın sevişmezdi dimi ?
kafanı rahatlat ,, ağrı yok acı yok inanma bu tür söylemlere

Ağrı diyince burada bir üyede aynı korkuları yaşıyordu,hatta arkadaşları öyle bir anlatmışki üzerinden tır geçmiş gibi olacaksın demişler..
Yok böyle birşey tabi...
Hımmmm anladım bu güzel günlerimi bunu düşünerek mahvediyorum. Birde eşime açıyorum konuyu dalga geçiyor gülüyor off ki ne off

Hımmmm anladım bu güzel günlerimi bunu düşünerek mahvediyorum. Birde eşime açıyorum konuyu dalga geçiyor gülüyor off ki ne off
gulmeyip ne yapsın ilahi yani . Bizim millet pek sever abartmayi. Sevdiğin insanla yakinlasiyorsun hayatin akışında olağan bi durum bence aksine keyif alacaksın üzüldüğüne değmez

Her duyduğuna ve hurafelere inanma. Bu çok doğal bir şey, kendini kasıp şimdiden korkmana gerek yok.

Kendinizi bu kadar strese sokarsanız o gün dayak yemiş gibi olmanız muhtemel tabii. Sakin olun abartilacak bir şey yok. Hafif bir sızı o kadar.

Ya eğer çok kasıyorsan, heyecanına yenik düşeceğini düşünüyorsan bi doktora gidin sorun,
bi gevşetici - sakinleştirici çakarlar çiçek gibi olursun.

Hiç öyle zannettiğin gibi ağrılı bir şey de değil ayrıca, çok adaletsizce olmaz mıydı bi taraf keyif alırken diğer taraf acı çekse?
Korkulacak bi şey yok ^_^

Altın ya da gümüş takınca acıtmaz beyaa.Ya da zorluyorsan,gerekli kremleri sürmüyorsan yumuşatıcı gibi.
Bu muhabbet küpe üzerinden ilişkiye ithaf edilmiştir
Yok çok sık takmıyorum ondan oluyor demek. Arayı pek açmamak gerek.

Gerek yok cnm bu kadar strese
Bana da cok anlattilar yok cok canin yaniyo carsaflari sikiyolarmis falan filan
Ben hic dusunmedin esim sonucta en mutlu gunun eve gelince direk dalmayin meseleye azcik sohbet muhabbet sonra yavas yavas isinmalar bide bebe yagi veya kayganlastirici daha rahat oluyo boyle dusunme vajinusmuslarin cogu bu yuzden yapamiyolar insanlarin korkutmasindan sen ani yasa bosver dusunceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…