Düğün günü :(

Eşinizle konuşun anlayış bekleyin... aynı heyecanları bizde yaşadık hiç öyle anlatıldığı gibi değil...
DÜNYA DA BİR GÜNÜ TEKRAR YAŞAMA ŞANSIM OLSA YA DÜĞÜN GÜNÜMÜ YA OĞLUMUN DOĞDUĞU GÜNÜ YAŞAMAK İSTERDİM...

Kocanin davranisina hareketlerine bagli eger rahat edeceksen konus kaygilarini anlat, oda ona gore nazik davransin.

bende korkuyorum hemde çok aklıma bile getiremiyecek derecede çünkü çok korkuttullar beni
Korkmaaa hic canim sana vajinismus denen belayi cokk cokxkisq surede yenen biri olarak yaziyorum . Ben hic korkmazdim bole aelerden hatta tum yakin arkadaslarimin kuzwnlwrimin gerdege girmesine anlatislarimlq vesile oldum:)gel gor ki terzi kendi aokugunu dikemedi peki neden 1 gun once b3ni korkuttyklari icin ve ben nedn dinledim dedim aslindq cok etkilenmedim zannediodum ama insan etkileniomus neyse sukur aimdi cok cok iiim vee sifir aciiii yani tqbi ki ilk giris kismindq bi isirik kdr aci oluo ama 1 snlik sonrasi rahatlikk o gun rahatlicaksan belinin altina yastik koyabilirain veyahut kayganlastirici bebeyagi yaninda bulundur yine mi zorlaniosun ıkınma hareketi yap bebek dogrurken ikiniolar ya hah ole iste bunlari yasamana bile gerek kalmicak belki de ama sen ufak onl3mler al vee on aevisme yapin konusun rahatlatin birbiribizi eglenceli hale getirin durumu veee evlenene kdr bos konusanlari dinlem3 tekrar soyluyorum

Tek sen yapmiyorsun sonuçta bunu dusundugum gibi bir sey olsa kimse yapmaz.
Dugunene heyecan duy bence öbürü kafa yorulcak bir sey değil.

Ağrı diyince burada bir üyede aynı korkuları yaşıyordu,hatta arkadaşları öyle bir anlatmışki üzerinden tır geçmiş gibi olacaksın demişler..
Yok böyle birşey tabi...

Valla "en bakire benim" yarismasini tir deyimi ile kazanmis

Zaten bu sacma sapan hurafeler hep ondan oluyor, kendini daha cok bakire göstermek adina. "Bak ben evlenirkene öyle bakireydim ki halen seks tü kakadir, aciyordur" gibi bir nebze bu bekaret ile hava atmaktir.

Ben sahsen bu ilk gece korkusunu anlamiyorum. Sonucta sevgilin ile hicmi öpüsmedin? Hicmi sehvet duymadin? Hadi tamam dügün gününde bu konuda biraz heycan ve biraz korku olabilir fakat aylar önce bu kadar korkmak bana normal gelmiyor. Bir kadin olarak kendini kurbanlik koyun olarak görmek normal degil.

Ha bu arada Y Yepyenihayat dügün gününden korkmana gerek yok. Dügünden sonra o kadar yoruluyorsun ki, gözün uykudan baska birsey görmüyor. Ille o gece olacak diye birsey yok. Sende ve esinde ne zaman bu arzu dogdugunda yada hazir oldugunda olur. Sevismek öyle "hadi yapalim" diye olmaz ki, olmamali. Robot degilsiniz sonucta.

Yanlış okudunuz galiba çok seviyorum yazdım :) çooookkk dünyalar kadar seviyorum

Ya tabiki yaşıyoruz bişeyler ama insan yinede ürperiyor heycanlanıyor :) böyle aman aman bir korkum yok düşününce kasılıyorum o kadar :) ama aşacağım inşallah

Sakinleştiniz mi? :)
Canımm evet :) ama insan düşündükçe heycandan mı bilmem kasılıyor yani istemsiz :) burda yanlış anlaşılmak istemem korkuyorum diye istemiyorum değil yani :) ama iyiyim. Bundan sonra kimsenin hikayesini dinlemicem. Yeni evleneceğim için sürekli bişeyler anlatıyorlar anlatmayın Dicem :)

Aynen dinlemeyin onları, nedense insanlar abartmayı seviyor. Yapmak istediğiniz güzel şeylere odaklanın gelin olmak heyecanlı bir şey gibi görünüyor tadını çıkarın. :))

Seni korkutan insanlarla kesinlikle bu konuyu konuşma. Bak yaşamış biri olarak söylüyorum beni de korkuttular ve 7buçuk ay yapamadık vajinismus oldum doktora gidip tedavi oldum öyle atlattım. Ve gerçekten hiçbişey yokmuş o kadar çok kızdımki bana saçma sapan şeyler anlatan insanlara.Kendini kasarsan olmaz,rahat ol ve uzun bi ön sevişme şart.

Hayırlı olsun öncelikle,
Olaya korku olarak bakmazsanız eğer nekadar güzel birşey olacağını anlarsınız
Arkadaşlarınız kötü şeyler söyledi demişsiniz ya ne oluyormuş sorsaydınız ilk gecede eşleri boğazlamış mı ?
Bir bakın heryerleri sağlam belkide çocukları var kimsenin heycanınızı kaçırmasına izin vermeyin !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…