- 8 Nisan 2016
- 163
- 169
- 18
- 40
- Konu Sahibi Yepyenihayat
-
Kızlar merhaba nikahım oldu. Düğünde brşkaç ay sonra olacakama ben çok heycanlıyım. Yani düşündükçe kasılıyorum titriyorum. Anladınız siz ne yapmalıyım kendimi rahatlatmak için. Psikolojik mi sorunum açan
Tlfnn azizligi galiba yaslandim sanirimOrada çok seviyorum yazıyor ama
Korkmaaa hic canim sana vajinismus denen belayi cokk cokxkisq surede yenen biri olarak yaziyorum . Ben hic korkmazdim bole aelerden hatta tum yakin arkadaslarimin kuzwnlwrimin gerdege girmesine anlatislarimlq vesile oldum:)gel gor ki terzi kendi aokugunu dikemedi peki neden 1 gun once b3ni korkuttyklari icin ve ben nedn dinledim dedim aslindq cok etkilenmedim zannediodum ama insan etkileniomus neyse sukur aimdi cok cok iiim vee sifir aciiii yani tqbi ki ilk giris kismindq bi isirik kdr aci oluo ama 1 snlik sonrasi rahatlikk o gun rahatlicaksan belinin altina yastik koyabilirain veyahut kayganlastirici bebeyagi yaninda bulundur yine mi zorlaniosun ıkınma hareketi yap bebek dogrurken ikiniolar ya hah ole istebende korkuyorum hemde çok aklıma bile getiremiyecek derecede çünkü çok korkuttullar beni
Ağrı diyince burada bir üyede aynı korkuları yaşıyordu,hatta arkadaşları öyle bir anlatmışki üzerinden tır geçmiş gibi olacaksın demişler..
Yok böyle birşey tabi...
Yanlış okudunuz galiba çok seviyorum yazdım :) çooookkk dünyalar kadar seviyorumCok sevmiyorum nasi bi cvp anlyamdim
Cok sevmiyorum nasi bisey oldu anlayamadim niye evlneniyosun ozaman 4 yilda sevgi biter mi ben 6 senedir birlikteyim evliyim bi okadar nefret etmeme ragmen bi okadarda seviyorum neyse soruna gelince evet cann yaniyo ama kisiye gore degisiyo rahat olmak icin elinden geleni yapmaktan baska caren yok diyebilirim tabi esinn de anlaysi cok onemli seni kasmamasi israrci olmamasi
Ya tabiki yaşıyoruz bişeyler ama insan yinede ürperiyor heycanlanıyor :) böyle aman aman bir korkum yok düşününce kasılıyorum o kadar :) ama aşacağım inşallahValla "en bakire benim" yarismasini tir deyimi ile kazanmis
Zaten bu sacma sapan hurafeler hep ondan oluyor, kendini daha cok bakire göstermek adina. "Bak ben evlenirkene öyle bakireydim ki halen seks tü kakadir, aciyordur" gibi bir nebze bu bekaret ile hava atmaktir.
Ben sahsen bu ilk gece korkusunu anlamiyorum. Sonucta sevgilin ile hicmi öpüsmedin? Hicmi sehvet duymadin? Hadi tamam dügün gününde bu konuda biraz heycan ve biraz korku olabilir fakat aylar önce bu kadar korkmak bana normal gelmiyor. Bir kadin olarak kendini kurbanlik koyun olarak görmek normal degil.
Ha bu arada Y Yepyenihayat dügün gününden korkmana gerek yok. Dügünden sonra o kadar yoruluyorsun ki, gözün uykudan baska birsey görmüyor. Ille o gece olacak diye birsey yok. Sende ve esinde ne zaman bu arzu dogdugunda yada hazir oldugunda olur. Sevismek öyle "hadi yapalim" diye olmaz ki, olmamali. Robot degilsiniz sonucta.
Canımm evet :) ama insan düşündükçe heycandan mı bilmem kasılıyor yani istemsiz :) burda yanlış anlaşılmak istemem korkuyorum diye istemiyorum değil yani :) ama iyiyim. Bundan sonra kimsenin hikayesini dinlemicem. Yeni evleneceğim için sürekli bişeyler anlatıyorlar anlatmayın Dicem :)Sakinleştiniz mi? :)
Aynen dinlemeyin onları, nedense insanlar abartmayı seviyor. Yapmak istediğiniz güzel şeylere odaklanın gelin olmak heyecanlı bir şey gibi görünüyor tadını çıkarın. :))Canımm evet :) ama insan düşündükçe heycandan mı bilmem kasılıyor yani istemsiz :) burda yanlış anlaşılmak istemem korkuyorum diye istemiyorum değil yani :) ama iyiyim. Bundan sonra kimsenin hikayesini dinlemicem. Yeni evleneceğim için sürekli bişeyler anlatıyorlar anlatmayın Dicem :)
Sağol canımmAynen dinlemeyin onları, nedense insanlar abartmayı seviyor. Yapmak istediğiniz güzel şeylere odaklanın gelin olmak heyecanlı bir şey gibi görünüyor tadını çıkarın. :))
Yok yok gençsin dahaEvet yanlis gormusum ozur bacim yaslaniyorum galiba
Yanlisliklar yasliliktan isteYok yok gençsin dahayanlışlık olmuş
Kızlar merhaba nikahım oldu. Düğünde brşkaç ay sonra olacakama ben çok heycanlıyım. Yani düşündükçe kasılıyorum titriyorum. Anladınız siz ne yapmalıyım kendimi rahatlatmak için. Psikolojik mi sorunum açan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?