- 13 Haziran 2015
- 1.300
- 1.833
- 63
- 38
- Konu Sahibi Yepyenihayat
-
Lütfen artık evlenecek olan geç kızlar aşın bunları.Kendinizi geliştirecek kitaplar okuyun.Önünüzde dünyaya açılan bir internet var.Vajinumus ve bezneri hastalıklar sizin bu gereksiz korkularınızdan oluşuyor ve hayatı kendinize zehir ediyorsunuz.Bir dünya insan evlenmiş hamile kalmış kaç tane çocuk doğurmuş,millet hastalıklardan dünyanın ameliyatlarını geçiriyor.Kızlar merhaba nikahım oldu. Düğünde brşkaç ay sonra olacakama ben çok heycanlıyım. Yani düşündükçe kasılıyorum titriyorum. Anladınız siz ne yapmalıyım kendimi rahatlatmak için. Psikolojik mi sorunum açan
Keske her sey sizin yazdiginiz kadar yuzeysel ve basit olsaydi, kitap okumakla geçseydi =) ama vajinismus sizin yasamadan tahmin ettiginiz gibi bir sey degil...Lütfen artık evlenecek olan geç kızlar aşın bunları.Kendinizi geliştirecek kitaplar okuyun.Önünüzde dünyaya açılan bir internet var.Vajinumus ve bezneri hastalıklar sizin bu gereksiz korkularınızdan oluşuyor ve hayatı kendinize zehir ediyorsunuz.Bir dünya insan evlenmiş hamile kalmış kaç tane çocuk doğurmuş,millet hastalıklardan dünyanın ameliyatlarını geçiriyor.
Küpe takıyorsundur sanırım.
Onun gibi.Küpeyi takarken hala acıtıyor mu ?
Ay yok ağrı falan korkma.. ama rahatlık açısından kayganlaştırıcı jeller var onlardan faydalanabilirsin.. arkadaşların şehir efsanesi sıkmış sana sen onlara bakma.. ki doktor bana çatın dar hem de üstten basık demişti ona rağmen ağrı acı falan bi cacık olmadı. Sadece alışana kadar biraz zaman geçiyo.. sevdiğin adamla bir bütün olcaksın bundan güzel bi şey mi var rahat ol sen.. zaten eşin kibar kadın dilinden anlayan bi adamsa senin stresini alır ama senin kafanda bitiyo her şey bunu unutmaÇok seviyorum. 4 yıldır birlikteyiz. Ama kendimi rahatlatamıyorum. Bazı arkadaşlarım çok kötü anlatıyorkorkuyorum.. Birde ben bir yerimin ağrımasından çok korkarım galiba bunun da etkisi var
Her şey bu kadar basit ve yüzeysel.Ben vajinusmus basit demedim.Vajinusmusa götüren sebeplerden bahsettim.Altı üstü ilişkiye girecek.Dünyada olan milyarlarca insanın yaptığı bir şey.Bu kadar gözünüzde büyütmeyin.Dünyada ne acılar ne riskli operasyonlar var Allah aşkına.Keske her sey sizin yazdiginiz kadar yuzeysel ve basit olsaydi, kitap okumakla geçseydi =) ama vajinismus sizin yasamadan tahmin ettiginiz gibi bir sey degil...
Çok seviyorum. 4 yıldır birlikteyiz. Ama kendimi rahatlatamıyorum. Bazı arkadaşlarım çok kötü anlatıyorkorkuyorum.. Birde ben bir yerimin ağrımasından çok korkarım galiba bunun da etkisi var
Cok sevmiyorum nasi bisey oldu anlayamadim niye evlneniyosun ozaman 4 yilda sevgi biter mi ben 6 senedir birlikteyim evliyim bi okadar nefret etmeme ragmen bi okadarda seviyorum neyse soruna gelince evet cann yaniyo ama kisiye gore degisiyo rahat olmak icin elinden geleni yapmaktan baska caren yok diyebilirim tabi esinn de anlaysi cok onemli seni kasmamasi israrci olmamasiÇok seviyorum. 4 yıldır birlikteyiz. Ama kendimi rahatlatamıyorum. Bazı arkadaşlarım çok kötü anlatıyorkorkuyorum.. Birde ben bir yerimin ağrımasından çok korkarım galiba bunun da etkisi var
Hahayttt en guzel cvp bu olsa gerekkkbu korkuyu bende anneme soyledıgımde bana oyle kotu bırsey olsa bunca kadın neden evlensın dedı
kesınlıkle korkma...
sevdıgın adam o senın
Orada çok seviyorum yazıyor amaCok sevmiyorum nasi bi cvp anlyamdim
Cok sevmiyorum nasi bisey oldu anlayamadim niye evlneniyosun ozaman 4 yilda sevgi biter mi ben 6 senedir birlikteyim evliyim bi okadar nefret etmeme ragmen bi okadarda seviyorum neyse soruna gelince evet cann yaniyo ama kisiye gore degisiyo rahat olmak icin elinden geleni yapmaktan baska caren yok diyebilirim tabi esinn de anlaysi cok onemli seni kasmamasi israrci olmamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?