Düğün günü :(

Bazı kızlar bunu korkacak bir şey gibi anlatmayı sever. Ben de eşimle çok severek evlendim ve onun etkisinden olsa gerek hiçbir korku yaşamadım. Rahat olun ve keyfini çıkarın:)

Cogu kisi korkuyodur evlenmeden önce ama bu yuzden kim ölmüş acaba korkacak bişey yok rahat ol hatirlamicagin bi aci icin endise etme boşuna

bence hıç takılma boyle seylere... olayın akısına bırak kendını kasma arkası kendılıgınden gelıyor zaten :) haa haa benı de cok korkutmuslardı hıc onemsemedım sadece heyecan vardı sonucta sevdıgım erkektı daha ne olacak :) gözünü bi kapatıp acıyosunn aaa hersey olmus bıtmıs

Lütfen artık evlenecek olan geç kızlar aşın bunları.Kendinizi geliştirecek kitaplar okuyun.Önünüzde dünyaya açılan bir internet var.Vajinumus ve bezneri hastalıklar sizin bu gereksiz korkularınızdan oluşuyor ve hayatı kendinize zehir ediyorsunuz.Bir dünya insan evlenmiş hamile kalmış kaç tane çocuk doğurmuş,millet hastalıklardan dünyanın ameliyatlarını geçiriyor.

Aci cekmek ozgurlukse ozguruz ikimizde:)canm korkma bisiycik olmaz sevdigin adamla ayni sabaha birlikte uyanacaksiniz bunu dusun

Kiz cumle alem sevisme derdinde, sen korkuyorsun
rahat ol koyver gitsin

Gelecegin vajinismus vakalarindan birini gorur gibi oldum, insallah sorun yasamazsiniz ama eger yasarsaniz da lutfen ihmal etme, evliligini zehir etmeden yipratmadan doktora gidip tedavi ol...

Keske her sey sizin yazdiginiz kadar yuzeysel ve basit olsaydi, kitap okumakla geçseydi =) ama vajinismus sizin yasamadan tahmin ettiginiz gibi bir sey degil...

Y Yepyenihayat canım eşin anlayışlı olursa minimum seviyede acı hissedersin oda anlık birşey zaten
sen regl olurken karnın ağrımıyormu hiç başın ağrımıyr bi yerimin ağrısına dayanamıyorum diosun
inan bu saydıklarımın 10da biri bile değil

Çok seviyorum. 4 yıldır birlikteyiz. Ama kendimi rahatlatamıyorum. Bazı arkadaşlarım çok kötü anlatıyor korkuyorum.. Birde ben bir yerimin ağrımasından çok korkarım galiba bunun da etkisi var
Ay yok ağrı falan korkma.. ama rahatlık açısından kayganlaştırıcı jeller var onlardan faydalanabilirsin.. arkadaşların şehir efsanesi sıkmış sana sen onlara bakma.. ki doktor bana çatın dar hem de üstten basık demişti ona rağmen ağrı acı falan bi cacık olmadı. Sadece alışana kadar biraz zaman geçiyo.. sevdiğin adamla bir bütün olcaksın bundan güzel bi şey mi var rahat ol sen.. zaten eşin kibar kadın dilinden anlayan bi adamsa senin stresini alır ama senin kafanda bitiyo her şey bunu unutma

rahatla lütfen, kmsenin saçmalıklarıyla aklını doldurma. bunlar en güzel zamanların, bu tür korkularla, hele ki bunları eşine anlatarak zaman geçirme. korktukça kendini kasarsın ve canın acır, dolayısıyla korktuğun şeyi başına kendin getirmiş olursun.

Keske her sey sizin yazdiginiz kadar yuzeysel ve basit olsaydi, kitap okumakla geçseydi =) ama vajinismus sizin yasamadan tahmin ettiginiz gibi bir sey degil...
Her şey bu kadar basit ve yüzeysel.Ben vajinusmus basit demedim.Vajinusmusa götüren sebeplerden bahsettim.Altı üstü ilişkiye girecek.Dünyada olan milyarlarca insanın yaptığı bir şey.Bu kadar gözünüzde büyütmeyin.Dünyada ne acılar ne riskli operasyonlar var Allah aşkına.
Bunu vajinusmus olanlar için söylemiyorum.

Cok sevmiyorum nasi bi cvp anlyamdim
Çok seviyorum. 4 yıldır birlikteyiz. Ama kendimi rahatlatamıyorum. Bazı arkadaşlarım çok kötü anlatıyor korkuyorum.. Birde ben bir yerimin ağrımasından çok korkarım galiba bunun da etkisi var
Cok sevmiyorum nasi bisey oldu anlayamadim niye evlneniyosun ozaman 4 yilda sevgi biter mi ben 6 senedir birlikteyim evliyim bi okadar nefret etmeme ragmen bi okadarda seviyorum neyse soruna gelince evet cann yaniyo ama kisiye gore degisiyo rahat olmak icin elinden geleni yapmaktan baska caren yok diyebilirim tabi esinn de anlaysi cok onemli seni kasmamasi israrci olmamasi

Sağlam bi ön sevişmeyle hiçbir sorun yaşamazsın arkadaşım. Mühim olan kendini eşine bırakman, zihnini gereksiz düşüncelerle yormaman. Ayrıca ilk gün olacak diye bir şey yok, kendini ne zaman en hazır hissedersen sen yanaşırsın eşine. Y Yepyenihayat

Orada çok seviyorum yazıyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…