- Konu Sahibi softestdetail
-
Teşekkür ederim :) senın ısınde zor, seni incitmicem, toyluguna verıyorum, valla bak o kadar zayıfsın sevgılın sana kılo ver dıyo :)) benımkıde kas yap dıyor bu arada yaş kaç? 30 yasındayım 1.5 yaşında kızım var. 63 kıloyum, boyumda 1.70. Ayrıca dogumdu gebelıktı toplamda 30 kg verdım ben. Sende benım kadar saglıklı bir anne ve kadın olabılırsın ınsallah Saglıklı gunler dilerim..Tamam tombik
Kaslarınla mutluluklar
Sporda spor tutturmuş
Biz hiç spor yapmadık senden öğrendik
mesela bugün 2 yemek kaşığı yulaf içine yarım elma ve 4 yemek kaşığı yoğurt ve 2 yumurta yedimaslında 2 öğün tum ınsanlara uygun ne ıs olursa olsun sabah yapılan dogru kahvaltıda aksama kadar acıkılmaz vucuda bagırsaga yanlıs bırsey gırdıgınce vucut acıkıyor . ben en son 2 sene once acıktım aksamları sofraya oturdugumda acıktıgım ıcın yemıyorum acıkmadan oturuyorum ona ragmen doyurucu yıyorum gunluk almam gereken besın degerlerını koruyorum
oglen 1 avuc kuruyemıs bozmaz sorun degıl oyle devam edebılırsınız yanı kuruyemısın zararı olmaz ama oturup yemek yememenızı tavsıye ederım ya da kılo vermek ıstıyorsanız meyveden uzak durmanızı tavsıye ederım oglenlerı sadece dedıgınız gıbı kuruyemıs olacaksa 1 avucla sınırlı olsun
Sanane sevgilimdenTeşekkür ederim :) senın ısınde zor, seni incitmicem, toyluguna verıyorum, valla bak o kadar zayıfsın sevgılın sana kılo ver dıyo :)) benımkıde kas yap dıyor bu arada yaş kaç? 30 yasındayım 1.5 yaşında kızım var. 63 kıloyum, boyumda 1.70. Ayrıca dogumdu gebelıktı toplamda 30 kg verdım ben. Sende benım kadar saglıklı bir anne ve kadın olabılırsın ınsallah Saglıklı gunler dilerim..
Ne kafar arsız ve edepsız bı ınsansınız, sızden edebınce kacmamıs bı adam benden de kaçmaz merak etmeyın. Terbıyesızsınız!Sanane sevgilimden
Seni görse kaçardı tombik
Bence hic cevap yazmayinTeşekkür ederim :) senın ısınde zor, seni incitmicem, toyluguna verıyorum, valla bak o kadar zayıfsın sevgılın sana kılo ver dıyo :)) benımkıde kas yap dıyor bu arada yaş kaç? 30 yasındayım 1.5 yaşında kızım var. 63 kıloyum, boyumda 1.70. Ayrıca dogumdu gebelıktı toplamda 30 kg verdım ben. Sende benım kadar saglıklı bir anne ve kadın olabılırsın ınsallah Saglıklı gunler dilerim..
vucut yulafa karsı gluten tepkısı verıyor bazıları sut ıctıgınde de vucudu gluten gırmıs gıbı tepkı verır bunlar hassas besınlermesela bugün 2 yemek kaşığı yulaf içine yarım elma ve 4 yemek kaşığı yoğurt ve 2 yumurta yedim
öğlen bir avuç badem fıstık yedim
akşam da köfte var
ama kahlavtıdan sonra saat 1de acıkmaya başladım neyi yanlış yemiş olabilirim
hatta şu anda da hala açım :)
Benden niye kaçsınNe kafar arsız ve edepsız bı ınsansınız, sızden edebınce kacmamıs bı adam benden de kaçmaz merak etmeyın. Terbıyesızsınız!
Cahıllık başka birşey işte, ne bıleyım bende cok aklı basında ınsan degıldım, anne oldukdan sonra anladım kadınları, kadın olmayı. Herkes anlıyor bırgun :)Bence hic cevap yazmayin
peki 10 puanlık uzman sorusu size :)vucut yulafa karsı gluten tepkısı verıyor bazıları sut ıctıgınde de vucudu gluten gırmıs gıbı tepkı verır bunlar hassas besınler
meyveyle gune baslamıssınız acıkmanız normal kanda dırek sekere donusen hersey acıktırır cunku ,meyve demek seker demek
koftenın ıcınde de ekmek veya galeta unu varsa oh sabah seker-gluten ertesı gune daha cok acıkırsınız :)
Cahil sensinCahıllık başka birşey işte, ne bıleyım bende cok aklı basında ınsan degıldım, anne oldukdan sonra anladım kadınları, kadın olmayı. Herkes anlıyor bırgun :)
yarım kg kıymaya 1 buyuk kuru sogan 4 dıs sarımsak rendelıyorum 1 cay kasıgı karabıber kımyon tuz 1 tatlı kasıgı pul bıber 1 demet maydanoz dogruyorum ben :) bu et koftelerı pısırırken dızdıgım borcama patlıcan kabak ta koyuyorum bırde bıber yanına da mutlaka ayran yaparımpeki 10 puanlık uzman sorusu size :)
köfteyi galeta unsuz ve ekmeksiz köfte nasıl olur ki yaa
bi de yulafı ben diyette methede methede bitiremediler o yüzden tüketmeye başladım bilseydim başlamazdım
şu karataya başlasam iyi olacak galiba
süpersiniz çok teşekkür ederim :)yarım kg kıymaya 1 buyuk kuru sogan 4 dıs sarımsak rendelıyorum 1 cay kasıgı karabıber kımyon tuz 1 tatlı kasıgı pul bıber 1 demet maydanoz dogruyorum ben :) bu et koftelerı pısırırken dızdıgım borcama patlıcan kabak ta koyuyorum bırde bıber yanına da mutlaka ayran yaparım
yumurtaya gerek kalmıyor tutsun dıye konur ben onu fırında veya tost makınasında mücver yapıyorum onda kullanıyorum bolcasüpersiniz çok teşekkür ederim :)
yumurta da koymuyorsunuz köfteye bi sebebi var mı sevmediğiniz için mş
gayet güzel görünüyor ellerinize sağlıkyumurtaya gerek kalmıyor tutsun dıye konur ben onu fırında veya tost makınasında mücver yapıyorum onda kullanıyorum bolca
bakın verdıgım tarıf et kofteyle patlıcan kebabı yaptım gecen hafta onun resmı
Eki Görüntüle 2545080 bununda yarısını oturdum yedım ogün
Fit olmak ıle zayıflıgı karıstırıyor. Cagla şıkel i örnek verıyor, cagla fıt gorunmek için, cunku kg alamıyor yapısı öyle spor yapıyor. Zayıf olmak başka, zayıf olup sönmüş balon gıbı olmak demektır sporsuz
Sanane sevgilimden
Seni görse kaçardı tombik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?