Düğün günümden korkuyorum

Tamam tombik
Kaslarınla mutluluklar
Sporda spor tutturmuş
Biz hiç spor yapmadık senden öğrendik
Teşekkür ederim :) senın ısınde zor, seni incitmicem, toyluguna verıyorum, valla bak o kadar zayıfsın sevgılın sana kılo ver dıyo :)) benımkıde kas yap dıyor bu arada yaş kaç? 30 yasındayım 1.5 yaşında kızım var. 63 kıloyum, boyumda 1.70. Ayrıca dogumdu gebelıktı toplamda 30 kg verdım ben. Sende benım kadar saglıklı bir anne ve kadın olabılırsın ınsallah Saglıklı gunler dilerim..

mesela bugün 2 yemek kaşığı yulaf içine yarım elma ve 4 yemek kaşığı yoğurt ve 2 yumurta yedim
öğlen bir avuç badem fıstık yedim
akşam da köfte var

ama kahlavtıdan sonra saat 1de acıkmaya başladım neyi yanlış yemiş olabilirim

hatta şu anda da hala açım :)

Sanane sevgilimden
Seni görse kaçardı tombik

Bence hic cevap yazmayin

vucut yulafa karsı gluten tepkısı verıyor bazıları sut ıctıgınde de vucudu gluten gırmıs gıbı tepkı verır bunlar hassas besınler
meyveyle gune baslamıssınız acıkmanız normal kanda dırek sekere donusen hersey acıktırır cunku ,meyve demek seker demek
koftenın ıcınde de ekmek veya galeta unu varsa oh sabah seker-gluten ertesı gune daha cok acıkırsınız :)

Ne kafar arsız ve edepsız bı ınsansınız, sızden edebınce kacmamıs bı adam benden de kaçmaz merak etmeyın. Terbıyesızsınız!
Benden niye kaçsın
Ben zayıfım zaten
Terbiyesiz sensin
Konu sahibine söylediklerin belli
Kilosundan vuruyorsun yağından bilmem nesinden ki kendinde şişmansın bana göre
Edepsizlik yaptın
Haddini bildirdim
Tombik hadi git diyet yap eri biraz

bır gun once ne yedıklerınızde onemlı ertesı gunde vucudu her anlamda butun dusunun ve hersey bırbırıyle baglantılı , yedıgınız bırseyın etkısı 24 saat sonra etkı eder . mesela kacamak yaptınız korkmayın dönusu var o yedıgınız seyı yakmanız ıcın 24 saatınız var yedıkden sonra bol su ve proteın agırlıklı beslenırsenız yedıgınız yanlıs besının etkısını azaltır belkı yok edersınız bunun gıbı. gune nasıl basladıgınız ve nasıl bıtırdıgınız ertesı gune nasıl beslenerek baslayacagınızı belırler :)

Ben 152 boyunda 82 85 arası bir kilodaykeneşim bana aşık oldu (benim durumumu kelimeler anlatamaz) hakkini yemeyeyim o cok yakışıklıdır Masallah. Ben askim sevginin öyle şeylerde olduğuna inanmayanlardanim. (Ama esiminki iddialı bir tercihti.) Nisanlinizsizi beğeniyor. Ve biraz kilo bunu değiştirmez emin olun.
Ayrıca sporcu olması sporcu beğeneceği anlamına gelmez ki :)

peki 10 puanlık uzman sorusu size :)
köfteyi galeta unsuz ve ekmeksiz köfte nasıl olur ki yaa

bi de yulafı ben diyette methede methede bitiremediler o yüzden tüketmeye başladım bilseydim başlamazdım

şu karataya başlasam iyi olacak galiba

Cahıllık başka birşey işte, ne bıleyım bende cok aklı basında ınsan degıldım, anne oldukdan sonra anladım kadınları, kadın olmayı. Herkes anlıyor bırgun :)
Cahil sensin
Cevaplarından belli
Kendini bir halt sanmışsın
Öyle olmadığını söyleyince delirdin
İlk msjını oku ne yazdığını

yarım kg kıymaya 1 buyuk kuru sogan 4 dıs sarımsak rendelıyorum 1 cay kasıgı karabıber kımyon tuz 1 tatlı kasıgı pul bıber 1 demet maydanoz dogruyorum ben :) bu et koftelerı pısırırken dızdıgım borcama patlıcan kabak ta koyuyorum bırde bıber yanına da mutlaka ayran yaparım

süpersiniz çok teşekkür ederim :)
yumurta da koymuyorsunuz köfteye bi sebebi var mı sevmediğiniz için mş

süpersiniz çok teşekkür ederim :)
yumurta da koymuyorsunuz köfteye bi sebebi var mı sevmediğiniz için mş
yumurtaya gerek kalmıyor tutsun dıye konur ben onu fırında veya tost makınasında mücver yapıyorum onda kullanıyorum bolca
bakın verdıgım tarıf et kofteyle patlıcan kebabı yaptım gecen hafta onun resmı
bununda yarısını oturdum yedım ogün

gayet güzel görünüyor ellerinize sağlık
muhakkak deneyeceğim

N nscckts sizin de bilmediğiniz hiç bir şey yok. Yıllardır fazla kiloluyum, doktorlara gidiyorum, diyetler yapıyorum, sizin yazdıklarınızı tavsiye ediyorlar, çok güzel bilgiler vermişsiniz.

Yapıcı eleştiri yapmak, yardımcı olmak yerine birbirini fiziksel özelliklerinden vuranları kınıyorum. Dünyada bir sürü erkek var kimisi eşinin evlendiği kiloda kalmasını ister, kimisi şişman sever, kimisi hiç takmaz zayıflayıp kilo almasını, bunun sabit bir doğrusu yok. Eşin/sevgilin senden içten içe iğreniyordur diyen herkesi daha da bir kınıyorum. Bu dünyada kilo alamayan kadınlar da var veremeyenler de, eşleri gayet bu durumdan memnum olabilir. Bu şekilde fesat yorum yapmak, insanların kafalarına takmasına ve ilişkisini bozmasına dahi sebep olabilir. Herkesi saygıya davet ediyorum.

Çağla bir manken olarak güzel ama bana sorarsan Fit değil (bana soran yok zaten :) )
Benim fit ve güzellik anlayışım cok farklı. Yani zayif var (çağla) Fit var.

Aman neyse ne...
Konusahibi sen ketojenik beslen ve ağırlık çalış. Gerisi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…