- Konu Sahibi softestdetail
-
yakınca ıcımden yazın kabak kısın kerevız bostanı cıkacakMedikal Medyum diye bir kitap okurken kerevizin diğer sebzelere göre yedikçe daha çok yaktığını öğrendim. Çok değişik bir sebze, Anthony William sabahları limonlu sudan sonra özellikle 500 ml kereviz sapı suyu tavsiye ediyor, bağırsakları çok güzel boşaltıyor.
Tesekkurler cevabiniz icin.seker kullanıyormusunuz sekerı komple kesın
tek sebzeyle de olmaz dengelı beslenmek sart
her sabah kuruyemıs 1 cay bardagı dolusu kadar az tuzlu zeytın haslanmıs yumurta olmak zorunda bunları uyandıkdan sonra 1 saat ıcınde yemıs olmanız gerek
ben gunde 4 lıtreye yakın su ıcıyorum kısın en az 2 lıtre su ıcmek zorundasınız bunun dısında ayran sekersız cay kahve ıcersınız yanı cayı sıvıdan saymayın sakın
mesela fıltre kahve onerırım sıze oglenlerı ya da kahvaltıda sonra hem guzel oyalıyor hem yag yakımı hızlandırıyor
kerevızı rendeleyın ıcıne bıraz da havuc rendeleyın havuc karbonhıdrattır. bıraz sarımsaklı yogurt az tuz ustune 3.5 cevız karıstırın yıyın ınanılmaz lezzetlı cok tok tutar bırde ozellıgı yag yakar aldıgınız kalorının daha fazlasını yaktırır vucut kerevızı sındırırken
beslenme seklınızı eksık anlatmıssınız yanı ortalama gun ıcınde her yıyıp ıctıgınızı yazın bence bır not tutun gun sonunda lısteyı degerlendırelım
bırde leptın dıye bırsey var bu onemlı leptını küstürmeyelım yedıkden 4 saat sonra calısmaya baslıyor kendılerı sık sık yersenız o leptın calısmaz yaslanır yaglanırsınız oyuzden gunde 2 öğünü benımseyın derım bır sabah bır aksam
arada tarcın cayı olur yesıl cay olur ıhlamur olur ben kahvecıyım 6 bardaga kadar fıltre kahve ıcebılırsın demıstı bana ıc hastalıkları uzmanı
Super,eskiden favori butonu vardi,nereye kayboldu bilen var miyakınca ıcımden yazın kabak kısın kerevız bostanı cıkacak
her sabah uyanır uyanmaz ılk ısım yarım lıtre suya 1 lımonu sıkıp ıcmek uyandıgım an yarım lıtre lımonlu suyu ıctım
yumurtayı koydum haslanırken hazırlandım. haslandı oturdum 2 yumurta yedım 10 taneye yakın en az 7 tane zeytın 1 avuc karısık taze kavrulmamıs cevız fındık fıstık veya 10 tane badem yedım, 2-3 dılım peynır yada 1 kase lor peynır de yedım kahvemı de ıctım
sonra yıne su . bıtkı cayı . fıltre kahve acıkmıyorum da dıyelım kı canım atırtırmak ıstedı 2 avuc leblebı yedım
aksam da kısın mutlaka vazgecılmezım kerevız salatası yazın normal yesıllık salata kısın kerevız salatası hergun 2 tabak yerım. bazen kahvaltıda 1 tabak aksam 1 tabak seklınde farketmez mutlaka gunde en az 2 tabak kerevız salatası yerım bazen sarımsaklı yogurtla yaparım bazen sadece lımon ve zeytınyagı, bunun yanında en az 1 porsıyon ızgara veya haslanmıs et , sebze corbası. ve ayran.
ondan sonra yıne cay kahve
kapanıs :)
Kim kardashian demek istedi o anladim ben onu
bademın enteresan bırseyı var 6 tane yıyınce aspırın etkısı yapıyor hem agrı kesıyor hem enerjı verıyor hem en az kalorıye sahıp ıclerındeTesekkurler cevabiniz icin.
6 yildan fazladir seker kullanmiyorum,fakat sıfır da diyemem.
Örneğin serbetli tatli yemem ama kabak tatlisi yerim arada.
Sebze de ornekti,kahvaltimi yapiyorum tabii.
Arada et balik tavuk yiyorum.
Bu ara dagittim biraz, toparlayayim gunluk yedigimi yazarim.
Siz yazinca hatirladim,ben iki öğün yapamiyorum galiba,arada bir seyler yiyorum.
Ceviz yiyorum cayla 3 4 tane.
Bademmi olmali mesela,fındık filan da olur sanırım
yazdıgım yorumun sol ust kısmında varSuper,eskiden favori butonu vardi,nereye kayboldu bilen var mi
Ben de cig yiyorum,ceviz yagli evet,peki ketoda yag nasil sorun olmuyor acaba,oyle karisikki bunlar,diger yenilenlerle etkilesim en onemli sey sanirimbademın enteresan bırseyı var 6 tane yıyınce aspırın etkısı yapıyor hem agrı kesıyor hem enerjı verıyor hem en az kalorıye sahıp ıclerınde
cevız 2-3 tane yerım ama badem 10 tane yerım fındıkla cevız cok yaglı ben kahvaltıda 1 cevız yemıssem aksam 6 badem yerım cevız yememıssem hıc 10-15 badem yerım. cevızın yagını dengelemek gerek
bırde kuruyemıs ısı de soyle gıdıp oyle alıp yememek lazım onlar kavruluyor trans yaga donusuyor ucucu yag tum faydası ucup gıdıyor sadece trans yag almıs oluyorsunuz
taze kabuklu alıp yıyecegınız zaman kırıp yemenız lazım yoksa yedıgınız dırek saglıksız yag olur faydası yok yanı
Heh buldum,o muymus,hic dikkat etmemisim:)yazdıgım yorumun sol ust kısmında var
Hayır ben bunları yazmadım, kafamda da böyle bırsey yok. Spor yapanlar benı burada destekledı dıkkat edersenız. Zayıf olmaya dıger arkadas destekledı, ben ıse fıt olmayı destekledim. Ben cok ıyıyım demedım, demısmıyım lütfen ama! Bır tane arkadasdan bılgı rıca ettım, kas oranı 70 kg da guzel yukseltmıs. Bana göre emlyskye ve krıssy cela bunlar idolumdur. Ben kendımı övmedm bıle, ben kılo alsaydım eşim benden tıksınırdı evet, benı her halımle sevmezdı sanmam hoşuna gitmezdi şışman olmam, bu sucmu? Bende şişman olmasını asla ıstemem. İnsanın hayat arkadasının bakımlı olmasını ıstemesının adını, kocasına gore hayat yasıyoya getıren insanları komık buluyorum.Ya artik mankenler bile 34 bedenle sınırlı degil ki.
Ashley graham buyuk beden manken, begeneni de çok var. :) Herşeye bir ünlüyü ornek vermeye kalkarsak örnek bitmez zaten.
O üye L Linnaht kafasinda bir kalip oturtmuş. 34 bedenler zayif çöp, 40 bedenler yagli, şişman bir kendi ölçüsü harika, gerisinden erkekler igrenir, pardon kasli erkekler igrenirmiş.
Öyle bir dunya yok. Her turlu erkek, her turlu kadini begenebiliyor. Kendisinin harika bulup ornek verdigi bedenler de bana gore mukemmel degil mesele.
Guzellik algisi devamli degişiyor zaten yillar once asiri zayiflik modaydi millet zayiflicam diye anoreksiya oldu, kardashianlar sonradan cikti balik et, kalça moda oldu filan... Bundan sonrada başka birşey moda olacak.
saglıklı yagı ıslenmemıs olarak dırek vucuda almayı desteklıyor yanı yagda etı kavurmamalı , yagı dırek ıc zararı yok ama kavurdun mu bıttı ıste o yag komple zehır . o etınde hayrı kalmadı demektır :) aralıklı beslenme, temız beslenme, bunu desteklıyor mevsımınde yenılecek konserveye gerek yok vucut mevsımınde gerek duyar mevsımı dısında yedıgınde çöp gıda dedıgımız seye donusuyor sadece atık almıs olunuyor
Ben de cig yiyorum,ceviz yagli evet,peki ketoda yag nasil sorun olmuyor acaba,oyle karisikki bunlar,diger yenilenlerle etkilesim en onemli sey sanirim
Heh buldum,o muymus,hic dikkat etmemisim:)
Ya artik mankenler bile 34 bedenle sınırlı degil ki.
Ashley graham buyuk beden manken, begeneni de çok var. :) Herşeye bir ünlüyü ornek vermeye kalkarsak örnek bitmez zaten.
O üye L Linnaht kafasinda bir kalip oturtmuş. 34 bedenler zayif çöp, 40 bedenler yagli, şişman bir kendi ölçüsü harika, gerisinden erkekler igrenir, pardon kasli erkekler igrenirmiş.
Öyle bir dunya yok. Her turlu erkek, her turlu kadini begenebiliyor. Kendisinin harika bulup ornek verdigi bedenler de bana gore mukemmel degil mesele.
Guzellik algisi devamli degişiyor zaten yillar once asiri zayiflik modaydi millet zayiflicam diye anoreksiya oldu, kardashianlar sonradan cikti balik et, kalça moda oldu filan... Bundan sonrada başka birşey moda olacak.
Hayır ben bunları yazmadım, kafamda da böyle bırsey yok. Spor yapanlar benı burada destekledı dıkkat edersenız. Zayıf olmaya dıger arkadas destekledı, ben ıse fıt olmayı destekledim. Ben cok ıyıyım demedım, demısmıyım lütfen ama! Bır tane arkadasdan bılgı rıca ettım, kas oranı 70 kg da guzel yukseltmıs. Bana göre emlyskye ve krıssy cela bunlar idolumdur. Ben kendımı övmedm bıle, ben kılo alsaydım eşim benden tıksınırdı evet, benı her halımle sevmezdı sanmam hoşuna gitmezdi şışman olmam, bu sucmu? Bende şişman olmasını asla ıstemem. İnsanın hayat arkadasının bakımlı olmasını ıstemesının adını, kocasına gore hayat yasıyoya getıren insanları komık buluyorum.
Ah ah hem de nasil ciddisaglıklı yagı ıslenmemıs olarak dırek vucuda almayı desteklıyor yanı yagda etı kavurmamalı , yagı dırek ıc zararı yok ama kavurdun mu bıttı ıste o yag komple zehır . o etınde hayrı kalmadı demektır :) aralıklı beslenme, temız beslenme, bunu desteklıyor mevsımınde yenılecek konserveye gerek yok vucut mevsımınde gerek duyar mevsımı dısında yedıgınde çöp gıda dedıgımız seye donusuyor sadece atık almıs olunuyor
temız besın dedıklerımızde pısırme yontemıde etkılı etı muhurleyerek pısırmek ızgara haslama yapmak gerek yanı yagı kızdır cızırt dıge yaga daldır ye degıl yagsız kendı yagı ve suyunda .
sebzeler buharda bazı sebzeler çiğ yenmelı . yanı hem ıcerıgı temız hem beslenırken temız hem saatı olmalı yemek yemegı ılac almak gıbı goreceksınız saatı var vucudun . uyumadan 5 saat once mıde durmus olmalı uyumadan once en az 4 saat oncesı yemegı kesersenız uykuda bıle yag yakımına devam edersınız gunduz yapmaya calıstıgınız seyın uyudugunuz yerde bıle devam etmesı harıka degıl mı :) oyuzden leptın onemlı uyanır uyanmazda 1 saat ıcınde bırseyler yemenız gerek
bırde sunu unutmayın mesela yedıgınız nohut gercekten nohut mu ? eskıden mınık mınık ve cok lezzetlı krem bej renklıydı sımdı koca koca beyaz renk ve suda beklettıgınızde eskı nohutlardan cok daha fazla sarı su ve gaz bırakıyor
bu halıyle ben eskısı gıbı nohut yıyemıyorsam hıc yemeyeyım daha ıyı ? yanı faydasından cok zararı var dırek eledım. köylerde nohut ekenı bulursanız gıdın alın hergun yarım kg nohut salatası yıyın yoksa marketden alale bır nohut alcaksanız taneyle dıkkatlı yıyın
hepsı bır butun tek ekmek seker kesmekle olmuyor bu ısı cıddıye almak gerek :)
peki bişe sorabilir miyimseker kullanıyormusunuz sekerı komple kesın
tek sebzeyle de olmaz dengelı beslenmek sart
her sabah kuruyemıs 1 cay bardagı dolusu kadar az tuzlu zeytın haslanmıs yumurta olmak zorunda bunları uyandıkdan sonra 1 saat ıcınde yemıs olmanız gerek
ben gunde 4 lıtreye yakın su ıcıyorum kısın en az 2 lıtre su ıcmek zorundasınız bunun dısında ayran sekersız cay kahve ıcersınız yanı cayı sıvıdan saymayın sakın
mesela fıltre kahve onerırım sıze oglenlerı ya da kahvaltıda sonra hem guzel oyalıyor hem yag yakımı hızlandırıyor
kerevızı rendeleyın ıcıne bıraz da havuc rendeleyın havuc karbonhıdrattır. bıraz sarımsaklı yogurt az tuz ustune 3.5 cevız karıstırın yıyın ınanılmaz lezzetlı cok tok tutar bırde ozellıgı yag yakar aldıgınız kalorının daha fazlasını yaktırır vucut kerevızı sındırırken
beslenme seklınızı eksık anlatmıssınız yanı ortalama gun ıcınde her yıyıp ıctıgınızı yazın bence bır not tutun gun sonunda lısteyı degerlendırelım
bırde leptın dıye bırsey var bu onemlı leptını küstürmeyelım yedıkden 4 saat sonra calısmaya baslıyor kendılerı sık sık yersenız o leptın calısmaz yaslanır yaglanırsınız oyuzden gunde 2 öğünü benımseyın derım bır sabah bır aksam
arada tarcın cayı olur yesıl cay olur ıhlamur olur ben kahvecıyım 6 bardaga kadar fıltre kahve ıcebılırsın demıstı bana ıc hastalıkları uzmanı
aslında 2 öğün tum ınsanlara uygun ne ıs olursa olsun sabah yapılan dogru kahvaltıda aksama kadar acıkılmaz vucuda bagırsaga yanlıs bırsey gırdıgınce vucut acıkıyor . ben en son 2 sene once acıktım aksamları sofraya oturdugumda acıktıgım ıcın yemıyorum acıkmadan oturuyorum ona ragmen doyurucu yıyorum gunluk almam gereken besın degerlerını koruyorumpeki bişe sorabilir miyim
karataydan aşinayım bu leptin olayına ama şu an çalıştığım için 2 öğün zor oluyor
çümkü saat 7de kahvaltı yapıyorum ve akşam 7den önce yemek yiyemiyorum
o yüzden öğlen 1 gibi bir avuç kuruyemiş ve meyve yiyorum akşama kadar tutsun diye
sizce yanlış mı
sabredip akşama kadar sadece içecekle mi durmalıyım
en son ıkı sene once karnım guruldadı benımAh ah hem de nasil ciddi
Kayinvalidem diyor ki bizim eskiden yedigimiz sogan sarimsak,yogurt ayrandi,tarlaya goturur,gelince de bir corba,ancak yetisirdik diyor,fakat sagliklilarmis.
Biraz rahatlayinca hamurisine baklagile sarmislar,kilolar degismis tabii.
O leptin var ya,karin gurultusu,ic kazintisi demek benim icin:))
Derdimi seviyorum diye bir kitap mi ne vardi,ben de o gurultuyu sevmeliyim galiba,ya da bidonlarca suyu...
Nohut vb cok sisiriyor beni,yemiyorum pek,arti koylerde bile eski tohumlar kalmadi,fasulye domates vs.annanelerden suregelirdi tohumlar,simdi herkes paketli tohumdan ekiyor
Bana verılen cevapların karşılıgını verdım ben, trıbe de girmedim. Evet benımlı begenmez, begenen varsa bılemıcem benım cevremde yok. Sporcu olupta yağlı seven yok dıyeyım.Ben esimle tanistigimda zayiftim, evlenirken de zayiftim hala zayifim. Kilo alsam eşim beni de uyarir. Ayni sekilde ben de eşim gobek yapsin istemem. Eşler her haliyle begenmek zorunda kafasinda degilim, eşler bunlari kendi arasinda konusabilir ama bu benim ve eşim arasinda olan biseydir.
Kiloya vs hiç takmayan insanlarda var bu dunyada, dolayisiyla erkekler igrenir bilmem ne gibi konuşmanin alemi yoktu. Seninki igrenebilir baskasinin ki igrenmez bu kadar basit. Kadin benim eşim, sevgilim sorun etmiyor diyorken "yok yok kesin igrenir, imkani yok begenmez kasliysa" demen cok mu iyi niyetli????
Yillardir spor yapiyorum+ okculuk ve yogayla da ilgileniyorum senin kadar tribe girmedim amma gozunde buyutmussun bu sporu bilmem neyi, iyi ki yapiyirsun kimse bilmiyor.
Bencede yeSeslı güldüm ya teşekkür ederım cok severım :)) guzel esprıydı:))
Tamam tombikKesınlıkle senı artık muhattap almam artık ağır sacmalıyosun. Insanları hayvana benzetmek ıle kılolu yaglı demek aynı şey mı? Uzaklaşıyorum konudan, sırf cevap vermek ıcın verıyosun, o kadar sey anlattım, hıc oc bısey anlamamıssın.
E sende şişmansın diyoruz kabul etmiyorsunHayır ben bunları yazmadım, kafamda da böyle bırsey yok. Spor yapanlar benı burada destekledı dıkkat edersenız. Zayıf olmaya dıger arkadas destekledı, ben ıse fıt olmayı destekledim. Ben cok ıyıyım demedım, demısmıyım lütfen ama! Bır tane arkadasdan bılgı rıca ettım, kas oranı 70 kg da guzel yukseltmıs. Bana göre emlyskye ve krıssy cela bunlar idolumdur. Ben kendımı övmedm bıle, ben kılo alsaydım eşim benden tıksınırdı evet, benı her halımle sevmezdı sanmam hoşuna gitmezdi şışman olmam, bu sucmu? Bende şişman olmasını asla ıstemem. İnsanın hayat arkadasının bakımlı olmasını ıstemesının adını, kocasına gore hayat yasıyoya getıren insanları komık buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?