Düğün günümden korkuyorum

Yoooo benim bedenimi niye herkes beğensin? Öyle bir gayem hic olmadi. Ben beğeniyorum

Benim ki benim ki dediğin arizona kertenkelesi olmasa bari sana dünya yakisiklisidir tabi de
Ben 60 küsür kilo olmak istemiyorum o beğenir beğenmez
Erkek arkadaşımı konu eden sizsiniz uzattınız da uzattınız
Oda nasibini aldı
Sevgilim 56 kiloyum bir kaç kilo versen tam manken gibi olursun boyun da uzun dedi dedim
Kilo ver illa diye baskı yaptı demedim
Onla tanışmadan öncede 36 bedendim
Ben böyle mutluyum

Kiz git bulumia seni bonomko kemik sevoyooo sizeneee yazildigi gibi oku çok zevkli bon zoyofommmm soz soskosonozzzz banane banane bu kk olmasa ne ederdik ahahahaha

Yoooo benim bedenimi niye herkes beğensin? Öyle bir gayem hic olmadi. Ben beğeniyorum
Beğenmez zaten korkma
Bana göre o boya o kilo fazla
Sen mutluysan beni ilgilendirmez
Ben kendi adıma konuşurum
Beslenmeme dikkat ederim
Ve zayıf kalırım
Çünkü böyle seviyorum
Kilo vermek isteyip veremeyenlerin hışmına uğradım
Konu sahibine kilolu yağlı deyip
Aşağılayan sizdiniz

60 kilo olmamayı içinden iste artik lütfen baydı çünkü sen fitsin mankensin dedik güzelsin dedik tamam da artik

Ben baş edemedım kendısıyle :)Hıc muhattap olmanızı tavsıye etmem :) Madamgazel sizede tavsıye etmem:))

Arkadaş hic fitness mankeni görmemiş galiba. Ben burda kıçımı yırtıyorum fit diye...kadin bana çağla diyor.
Yahu çağla zaten eski baleci...yani fitness nerdeeeeeee çağla nerde????

60 kilo olmamayı içinden iste artik lütfen baydı çünkü sen fitsin mankensin dedik güzelsin dedik tamam da artik
Alıntılama o zaman
Bu kıza yağlı iğrenir kocan senden diyen o hanfendiye cevaptı onlar
Kendide tombikmiş güya akıl veriyor

Kılosu vardı, var dedım ama konuyu sen şahsılestırdın. Hakaret de etmedım vay anam ne kocam kaldı ne bıseyım :) ama nasıl guzelmı? Gunduz senın gıbı bı kac tane kg takıntılı arkadaslar vardı, şimdi herşeyın farkında olan sporcu hanımlar var. Bana sallıyodunuz hepberaber :))

Arkadaş hic fitness mankeni görmemiş galiba. Ben burda kıçımı yırtıyorum fit diye...kadin bana çağla diyor.
Fitness mankeni ne ya
Erkek gibi
Çağla manken dedim fitness mankeni demedim

Bir narsistlik kisilik bozuklugu kolay olunmuyor surekli bi kendini ovme ve surekli gerek sizce kendini ispatlamaya Calismasi vallaha yazik

Sporcuya gel
İki squat yapmış kendini sporcu sanıyor
Bu kadar spora o kiloda kalmak da başarı
Pasta börek yiyip spora giden tiplerdensin belli
Kocanı karıştırmadım ama sen benim erkek arkadaşımı karıştırdın
Kıskanç fesat bir tipsin belli
Evliyim çocuğum var diye yırtınan sensin sabahtan beri
Kaslı kocam var benim kaslı kadın sever bilmem ne diyen ben değilim dimi
Kocayı karıştıran sensin bizzat kendin

Yahu beğenmesinler zaten...millet kim?
Ben huzurluyum...mutluyum...fit ve sexy bir kadinim. Amacim manken olmak degilki...yahu ben niye çağlayı kiskanim.

Kim niye kilo vermek istesin? Burda sana cevap yazanlar zaten mutlu mesut. Tek tip kadin yok...bunu aklindan çıkar. Sen kendini iyi hisset yeter.

Konusahibinin yağ oranina gelirsek: evet yağ kitlesi yüksek. Bunu zaten kendide biliyor ve konu açmış. Amac yardimci olmak. Sen burda normal kiloda olan saglikli kadinlara laf sokdukça konusahibine ne faydan var?

Bunu ben mi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…