- Konu Sahibi softestdetail
-
Hıc sorma ya :))))) çağla yanı :) yazık kadına zayıflamamak ıcın ugrasıyor, spor yapıyorkı duzgun görunmek ıcın :)Cahil cüvelanin teki cagla sikel I kiskaniyorsunuz yazmis
Değilim olmak istemem zaten:)
Benim beğendiğim kadın tipi değil ikiside
Adriana lar Gisele ler varken
Kilo bu kadar iyiyse niye herkes diyet yapıyor
İdeal uzun boy zayıf bedendir
Öyle olmasa güzellik yarışmalarında bu kriter aranmaz
Erkekler şöyle sever böyle sever falan ne oluyoruz?
Siz kendi bedeninizi herkes beğeniyor sanıyorsunuz
:))) bende seslı güldüm :))Benim ki benim ki dediğin arizona kertenkelesi olmasa barisana dünya yakisiklisidir tabi de
Ben 60 küsür kilo olmak istemiyorum o beğenir beğenmezBenim ki benim ki dediğin arizona kertenkelesi olmasa barisana dünya yakisiklisidir tabi de
Kiz git bulumia seniFitness mankeni mi dedim ben??
Evet kıskançlığınız belli oluyor
Güzellik kriteriniz kendiniz
Siz fitsiniz güzelsiniz anladık
60 kilo üstü olmamız laxım güzel olmak için
Heee 70 olsaydık da yağlıyız
İlla 60 olucaz
Ya bir gidin ya
Milletin vücuduna karışmayın
Allah Allah ya gözumden yaş geldaaaaa taaammı :)))Kiz git bulumia senibonomko kemik sevoyooo sizeneee yazildigi gibi oku çok zevkli bon zoyofommmm soz soskosonozzzz banane banane bu kk olmasa ne ederdik ahahahaha
Beğenmez zaten korkmaYoooo benim bedenimi niye herkes beğensin? Öyle bir gayem hic olmadi. Ben beğeniyorum
60 kilo olmamayı içinden iste artik lütfen baydı çünkü sen fitsin mankensin dedik güzelsin dedik tamam da artikBen 60 küsür kilo olmak istemiyorum o beğenir beğenmez
Erkek arkadaşımı konu eden sizsiniz uzattınız da uzattınız
Oda nasibini aldı
Sevgilim 56 kiloyum bir kaç kilo versen tam manken gibi olursun boyun da uzun dedi dedim
Kilo ver illa diye baskı yaptı demedim
Onla tanışmadan öncede 36 bedendim
Ben böyle mutluyum
Ben baş edemedım kendısıyle :)Hıc muhattap olmanızı tavsıye etmem :)Madamgazel sizede tavsıye etmem:))
Alıntılama o zaman60 kilo olmamayı içinden iste artik lütfen baydı çünkü sen fitsin mankensin dedik güzelsin dedik tamam da artik
Kılosu vardı, var dedım ama konuyu sen şahsılestırdın. Hakaret de etmedım vay anam ne kocam kaldı ne bıseyım :) ama nasıl guzelmı? Gunduz senın gıbı bı kac tane kg takıntılı arkadaslar vardı, şimdi herşeyın farkında olan sporcu hanımlar var. Bana sallıyodunuz hepberaber :))Beğenmez zaten korkma
Bana göre o boya o kilo fazla
Sen mutluysan beni ilgilendirmez
Ben kendi adıma konuşurum
Beslenmeme dikkat ederim
Ve zayıf kalırım
Çünkü böyle seviyorum
Kilo vermek isteyip veremeyenlerin hışmına uğradım
Konu sahibine kilolu yağlı deyip
Aşağılayan sizdiniz
Fitness mankeni ne yaArkadaş hic fitness mankeni görmemiş galiba. Ben burda kıçımı yırtıyorum fit diye...kadin bana çağla diyor.
Yahu çağla zaten eski baleci...yani fitness nerdeeeeeee çağla nerde????
Gerçekten öyle mi dedi.. ben gormedim E sizde aynı fikri savunup duruyorsunuz sabahtan beriAlıntılama o zaman
Bu kıza yağlı iğrenir kocan senden diyen o hanfendiye cevaptı onlar
Kendide tombikmiş güya akıl veriyor
Bir narsistlik kisilik bozuklugu kolay olunmuyor surekli bi kendini ovme ve surekli gerek sizce kendini ispatlamaya Calismasi vallaha yazikArkadaş hic fitness mankeni görmemiş galiba. Ben burda kıçımı yırtıyorum fit diye...kadin bana çağla diyor.
Yahu çağla zaten eski baleci...yani fitness nerdeeeeeee çağla nerde????
Ahahahaha fitness mankeni erkek gibi diyo yaaa UlanFitness mankeni ne ya
Erkek gibi
Çağla manken dedim fitness mankeni demedim
Sporcuya gelKılosu vardı, var dedım ama konuyu sen şahsılestırdın. Hakaret de etmedım vay anam ne kocam kaldı ne bıseyım :) ama nasıl guzelmı? Gunduz senın gıbı bı kac tane kg takıntılı arkadaslar vardı, şimdi herşeyın farkında olan sporcu hanımlar var. Bana sallıyodunuz hepberaber :))
Beğenmez zaten korkma
Bana göre o boya o kilo fazla
Sen mutluysan beni ilgilendirmez
Ben kendi adıma konuşurum
Beslenmeme dikkat ederim
Ve zayıf kalırım
Çünkü böyle seviyorum
Kilo vermek isteyip veremeyenlerin hışmına uğradım
Konu sahibine kilolu yağlı deyip
Aşağılayan sizdiniz
Oku lütfen yazdıklarınıGerçekten öyle mi dedi.. ben gormedim E sizde aynı fikri savunup duruyorsunuz sabahtan beri
Bunu ben mi dedimGül sen gül :)) düğünden sonra daha çok konu açıcaksın. Abartmıyosun kılon var, bencede yani bakımlı bırıyle berabersen, kendıne dıkkat etsen daha ıyı olur. Nişanlın sımdı bısey demıyor ama evlenince, başlayacak tiksinmeye, sporcu bı adamsa tiksinir, o yağlara tahammul edemez. Eşimde sporcudur. Ekstra dıkkat ederım kendıme beslenmeme. Zayıf degıl, sıkılaşma üzerine spor yaparım. Fit olmak zayıf olmak drmek degıldır. Taş gıbı olmak demektır boyle kalcaların bacakların gobegın yumuş yumuş mu yoksa sertmı :) hanı yumuşaksa, koşmaya başla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?