- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi softestdetail
-
Benimki zayıf seviyor vallaKacmaz merak etme:)
Genelde hafif "ele gelen" poposu, göğüsü dolgun kadınlara bayılırlar.
Su lafi unutma: erkek et sever, kemikle sadece ++++ oynar :)
Çağla mı fit değilÇağla bir manken olarak güzel ama bana sorarsan Fit değil (bana soran yok zaten :) )
Benim fit ve güzellik anlayışım cok farklı. Yani zayif var (çağla) Fit var.
Aman neyse ne...
Konusahibi sen ketojenik beslen ve ağırlık çalış. Gerisi gelir.
Ic dünyan berbat belliki burda ona buna tombik diyip sinirlendirip gecici olarak kendini tatmin ediyorsun belliki sanane hanimmm Kim sisko Kim degil AaHehe tabi
63 kilo normal bir kilo
Boyun kaç bilmiyorum
İnce ve fit bir kilo değil
İstediğin kadar spor yap
İstenilen fit bir vücudun olamaz
Burda yeme milleti
Bende sandım 34 beden manken gibi kadın
Kendi kilolu olup elaleme yağlı demek de garipmiş
56 kiloyum gayet inceyim çok şükür
Kimseyi kilosundan vurmam
Ama senin gibilere bunu yapmak lazım
Sanki bana Çağla Şikel de gelmiş onu bunu eleştiriyor
Spor yapan biriyim zaten cnm
Kendini benle kıyaslama
Sarışınmış ben esmerim ne olucak tombik ??
Burasi sallama yeri olmus valla onune gelen atiyoda atiyo at yalani sevim inanani170 boya 57 kılo olan bırıne sısmansın mı dıyor
erkek arkadasınızın gorme sıkıntısı oldugu bellı doktora gıtsın :)
Benimki zayıf seviyor valla
Kemikte değilim
Popom da var göğüsümde
Bunun olması için 60 plus olmama gerek yok
Canım ben 85 kiloyla gelinlik giydim dÜğünden önce vermeye cok ugrastim ama hep fazlasıyla geri aldim .nişanlın seni seviyorsa Emin ol herseyinle seviyordur .Bence bu kadar takma kimse dört dörtlük ve manken gibi degilSaçma bir başlık oldu farkındayım ama bi kaç hafta sonra evleniyorum ve bedenimle barışık değilim ☹ Belki bir çoğunuza göre bu bir dert değil ama ben nişanlımla tanıştığımda 34-36 bedendim, sonradan sanki çocuk doğurmuşum gibi bu kadar kilo almış olmak beni utandırıyor. Çocuk doğuran hanımlar bile benden daha fit ve hemen toparlanıyorlar ama benim zamanım diyet yapıp bozarak geçti. Spora yazıldım gittim sürekli ama 5 kilo verebildim sadece. Belim diğer bölgelere göre ince ama özellikle göğüslerim kocaman duruyorbu arada nişanlım sporcu çok uyumlu bi çiftiz ama sporcu olmasına rağmen bu konuda tek bi kelime bile etmedi imada bile bulunmadı hiç değişmemişim gibiydi ama ben rahatsızım ve ilerde düğün fotoğraflarıma bakıp utanmak, keşke demek istemiyorum. O mutlu günde sadece yeni hayatıma attığım ilk adımın vermiş olduğu mutluluğu hissetmek ve sevdiğimle hiç bi şey düşünmeden eğlenmek isterdim ama aklımda sadece bu var .. belki benim durumumu yaşayıp düğün günü akışına bırakabilenler vardır ve rahatlamama yardımcı olurlar diyerek paylaşmak istedim
Aynen bence de cagla sikel hiccc cekici deil kemik torbasi erkekler için kalkik toplu popo ve belirgin gogusler önemli ayy her zayif olan da kendini seksi saniyo yavrularim yazzzikkk1 ay boyunca mekık, squat, plank, şınav ve duzenlı hafıf tempo koş saglıklı beslen, etını balıgını yumurtanı bol ye aynaya bak, sonra kg na bak, kg artmış ama daha ınce, daha seksı şekıllenmış olacak vucudun. Kalcaların yuvarlak olmuş yukarı kalkmış, bacakların görünümü değişmiş olacaktır. Belin incecik olmuşken, omuzların genışlemıstır. Yanı zayıf çelımsız degıl, seksı saglıklı taş vucudun olmuş olacak, bacakların gobegın kalcaların sert olmuş olacak, yumuşacık degıl, burada kg önemlı degıl. Nasıl göründüğün, Daha da aydınlatamam yanı :) konu sahıbıne gelınce eşim sporcu benım, ve ben fıt olmayı zayıf olmak sanıp sureklı 54 kg da kalmaya calısırdım, ama napsamda hemen kg alır eşimin bana zayıfla demek ıstemesını anlayamazdım, zayıfım ama olmuyor, sporu red edıyordum. Sonra spora fıtnesa baslayınca kg nun bı onemı olmadıgını anladım, sen yağı ver onemlı olan kas. Yabı ıstedıgın kadar zayıfla, sen yuksek ıhtımal fit degılsın yanı yumuşaksın manken olmakda ne, mankenlerın vucudu guzel degıl, 1 ay spor yapsan mankenlerden daha guzel olursun. Mesela hıc bır manken çagla da ıcınde cok sevıyosun ya onu örneklım dedım :) bı cansu taşkın olamaz. Incele belkı anlarsın ne demek ıstedıgımı.
Çünkü kendisi kiyasliyorKıskanclıktanmı :) ben 30 yaşında 1.5 yasında kızım var, kendımı kımseyle kıyaslamam bıle, kendımı ustun gordugum vs ıcın degıl, kıyaslamak hosuma gıtmezde, sen nıye bu kadar uzattın ya :))
Sevgilisini kiskanmis giz manyak kk bu ahahahahaKesınlıkle senı artık muhattap almam artık ağır sacmalıyosun. Insanları hayvana benzetmek ıle kılolu yaglı demek aynı şey mı? Uzaklaşıyorum konudan, sırf cevap vermek ıcın verıyosun, o kadar sey anlattım, hıc oc bısey anlamamıssın.
Değilim olmak istemem zaten:)Öyledir .. Adam demekki kemikli seviyorki seninle beraber. Yani kemikli sevmese dahada kilo ver demezdi.
Formatına göre seninde kıvrımların vardir kesinlikle. Yani bi jennifer lopez, selma hayek degilsindir ama seninde kendine göre kıvrımın vardir.
Inme su hadsizin seviyesine kafayi sevgilisiyle bozmus herif tekmeyi vursa oturup yemedigi yemeklere aglarNe kafar arsız ve edepsız bı ınsansınız, sızden edebınce kacmamıs bı adam benden de kaçmaz merak etmeyın. Terbıyesızsınız!
Kacmaz merak etme:)
Genelde hafif "ele gelen" poposu, göğüsü dolgun kadınlara bayılırlar.
Su lafi unutma: erkek et sever, kemikle sadece ++++ oynar :)
Üüff sen artik yazmiycam mi demistinDeğilim olmak istemem zaten:)
Benim beğendiğim kadın tipi değil ikiside
Adriana lar Gisele ler varken
Kilo bu kadar iyiyse niye herkes diyet yapıyor
İdeal uzun boy zayıf bedendir
Öyle olmasa güzellik yarışmalarında bu kriter aranmaz
Erkekler şöyle sever böyle sever falan ne oluyoruz?
Siz kendi bedeninizi herkes beğeniyor sanıyorsunuz
Çağla mı fit değil
Sesli güldüm pardon
Kadın Türkiye güzeli olmul
Taş gibi vücudu var
Kıskanmayalım
Çağla fit değil diyen ağır kıskançtır
Herkes beğenmek zorunda değil ama model fiziğine fit değil demek komik
Sen mi fitsin peki
Kim fit bir halt anlamadım ben sizdeb
İlla 60 küsür kilo 160 olmak gerekiyormuş güzel olmak için bide spor yapmak
Sporu 60 üstü yapıyor zaten
Bide bu kadar spora o kilo nasıl oluyor anlamadım
Neyse...,
Tulumbacigim sen degil de onun ergen olmadığı şüpheli. Adrianaymis adriana agliyodu kiz bizi ac birakiyollar baskı yapiyollar diye. Kadın birakti da defileleri rahatladı simdi bence gayette dolgun hatları var yaneeÇağla bir manken olarak güzel ama çağla fitness mankeni zaten degilki-
Lütfen yabanci kelime kullanirken anlamini google ver.
Ben niye çağlayı kiskanim? Ne alaka....tövbe tövbe. Ergenmiyiz?
Ben baş edemedım kendısıyle :)Hıc muhattap olmanızı tavsıye etmem :)Çağla bir manken olarak güzel ama çağla fitness mankeni zaten degilki-
Benim ki benim ki dediğin arizona kertenkelesi olmasa bariBenimki zayıf seviyor valla
Kemikte değilim
Popom da var göğüsümde
Bunun olması için 60 plus olmama gerek yok
Fitness mankeni mi dedim ben??Çağla bir manken olarak güzel ama çağla fitness mankeni zaten degilki-
Cahil cüvelanin teki cagla sikel I kiskaniyorsunuz yazmisBen baş edemedım kendısıyle :)Hıc muhattap olmanızı tavsıye etmem :)Madamgazel sizede tavsıye etmem:))
AhahahahBenim ki benim ki dediğin arizona kertenkelesi olmasa barisana dünya yakisiklisidir tabi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?