Düğün günümden korkuyorum

Takmış benim kiloma sporuma
Zayıfım işte ondan çatladı kıskançlıktan
Ben yumuşakmışım geldi elledi galiba
Kıskanclıktanmı :) ben 30 yaşında 1.5 yasında kızım var, kendımı kımseyle kıyaslamam bıle, kendımı ustun gordugum vs ıcın degıl, kıyaslamak hosuma gıtmezde, sen nıye bu kadar uzattın ya :))

Hayır ben ona şişmansın demedım :) ama cırkınsın dedım, cunku kadınlara hayvana benzettıgı ıcın, kendı kendıne trıbe gırdı sevgılısı yuzunden bana sarıyor :)
Ikinizde kırıcı konuştunuz birbirinize . Halbu ki ikinizde fıstık gibisinizdir gerek yok bence kanıtlamaya çalışmayın öyle olunca bi garip oluyo

Senin taş vücudunu kıskandım
Biraz yiyip 63 olayım bare

İnceledim ben. Ornek verdigin Cansu taskinin boyu 180cm uzerinde kilosuda 55civarlarindaymiş
16 yasinda modellik yapmiş.

63 kiloyum mankenler guzel degil diyip cansu taşkin diyorsun.

Hayır ben ona şişmansın demedım :) ama cırkınsın dedım, cunku kadınlara hayvana benzettıgı ıcın, kendı kendıne trıbe gırdı sevgılısı yuzunden bana sarıyor :)
Ayy sen millete yağlı derken hiç kırıcı olmadın
Ben at suratlı deyince kırıcı oldum
Sanane benim sevgilimden
O zayıf seviyor ikide bir sevgilimi ağzına alma
Manken gibi kız sever o yanında
Fit vücudunu kocana beğendir sen

N nscckts mesajimi yorumlarmisin,kizlar oturun bakim biraz aaaaaa,kızıciiim bak

İnceledim ben. Ornek verdigin Cansu taskinin boyu 180cm uzerinde kilosuda 55civarlarindaymiş
16 yasinda modellik yapmiş.

63 kiloyum mankenler guzel degil diyip cansu taşkin diyorsun.
Mankenlere takmış şimdi
Çağla nın 180 boyu var gayette taş hatun iki çocuk doğurmuş
Cansu Taşkın dediğin kız her yeri estetikli bir instagram güzeli
Çağla Türkiye güzeli
İkiside 60 kilonun altında bu arada tabiki
Konuştukça batıyor ya lütfen artık sus
Bi senin vücudun güzel evet hepimiz çöpüz

Tovbe estağfurullah allah akıl fılır versın ben yüz guzellıgınden bahsetmedım, o popoyu o beli estetıkle yapmadı o kadın

Bi konu acilmis boyla ilgili oraya bakin ya derdiniz ne Allah askina.. hani deniyor ya 10 erkek anlasir 3 kadin anlasamaz.. o bu bencede.. cunku kadinlar birbirini yaristirir diye.. ha buarada spor yapanla yapmayanin vucudu gercek farkli oluyor, sekli bile farkli.. ve spor yapan biri daha ince goruntusuyle daha agir olabilir, cunku kas yagdan daha agirdir.ayni ozelliklerde spor yapan ve yapmayan 55 kilo olan iki kisi cok farkli gozukur.. neyse zaten bi kac gundur spor yapmadim istaha getrdiniz geri beni

Kesınlıkle senı artık muhattap almam artık ağır sacmalıyosun. Insanları hayvana benzetmek ıle kılolu yaglı demek aynı şey mı? Uzaklaşıyorum konudan, sırf cevap vermek ıcın verıyosun, o kadar sey anlattım, hıc oc bısey anlamamıssın.

Kızlar , emıly skye demeyı dusunsum sıze aklıma turk fıt o kadın geldı ınanın :) neyae hoşçakalın sağlıkla kalın.

N nscckts mesajimi yorumlarmisin,kizlar oturun bakim biraz aaaaaa,kızıciiim bak
seker kullanıyormusunuz sekerı komple kesın
tek sebzeyle de olmaz dengelı beslenmek sart
her sabah kuruyemıs 1 cay bardagı dolusu kadar az tuzlu zeytın haslanmıs yumurta olmak zorunda bunları uyandıkdan sonra 1 saat ıcınde yemıs olmanız gerek
ben gunde 4 lıtreye yakın su ıcıyorum kısın en az 2 lıtre su ıcmek zorundasınız bunun dısında ayran sekersız cay kahve ıcersınız yanı cayı sıvıdan saymayın sakın
mesela fıltre kahve onerırım sıze oglenlerı ya da kahvaltıda sonra hem guzel oyalıyor hem yag yakımı hızlandırıyor

kerevızı rendeleyın ıcıne bıraz da havuc rendeleyın havuc karbonhıdrattır. bıraz sarımsaklı yogurt az tuz ustune 3.5 cevız karıstırın yıyın ınanılmaz lezzetlı cok tok tutar bırde ozellıgı yag yakar aldıgınız kalorının daha fazlasını yaktırır vucut kerevızı sındırırken

beslenme seklınızı eksık anlatmıssınız yanı ortalama gun ıcınde her yıyıp ıctıgınızı yazın bence bır not tutun gun sonunda lısteyı degerlendırelım

bırde leptın dıye bırsey var bu onemlı leptını küstürmeyelım yedıkden 4 saat sonra calısmaya baslıyor kendılerı sık sık yersenız o leptın calısmaz yaslanır yaglanırsınız oyuzden gunde 2 öğünü benımseyın derım bır sabah bır aksam
arada tarcın cayı olur yesıl cay olur ıhlamur olur ben kahvecıyım 6 bardaga kadar fıltre kahve ıcebılırsın demıstı bana ıc hastalıkları uzmanı

Diyetisyen filan misin sen bacimoyleysen beni bul

Diyetisyen filan misin sen bacimoyleysen beni bul
Sağlıklı beslenirken;
etımden budumdan faydalanın valla
nasıl sısman olunur ve nasıl zayıflanır uzmanıyım
ben 1 yılda 40 kılo alıp 6 ayda 45 kılo verdım bunu kendı kendıme yapmıs bırıyım
anteplı oldugumu bılıyorsun sanırım hanı bızler yasamak ıcın yemeyız yemek ıcın yasarız oyle bır memleketde asla yardım almadan tek basıma yaptım bunu hergun yemeklı mısafır vererek ozellıkle korkularımla yuzlestım en cok evde baklava yaptıgım mantı actıgım dönemde gırdım bu yola

deneme yanılma yolu gereken ne varsa kendı ustumde denedıım 6 ay suresınce ve en etkılı yontemı buldum

Son düzenleme:
Tamam ozelden yazicam sana olur mu burnumun dibinde cevher varmis megerse

Medikal Medyum diye bir kitap okurken kerevizin diğer sebzelere göre yedikçe daha çok yaktığını öğrendim. Çok değişik bir sebze, Anthony William sabahları limonlu sudan sonra özellikle 500 ml kereviz sapı suyu tavsiye ediyor, bağırsakları çok güzel boşaltıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…