- Konu Sahibi softestdetail
-
Hayır ben ona şişmansın demedım :) ama cırkınsın dedım, cunku kadınlara hayvana benzettıgı ıcın, kendı kendıne trıbe gırdı sevgılısı yuzunden bana sarıyor :)Kizlar ergen gibisiniz yaaw ikinizde zayıfsınız fitsiniz ben siskoyum yani rahatlayın ayrıca rihanda da idolüm
Kıskanclıktanmı :) ben 30 yaşında 1.5 yasında kızım var, kendımı kımseyle kıyaslamam bıle, kendımı ustun gordugum vs ıcın degıl, kıyaslamak hosuma gıtmezde, sen nıye bu kadar uzattın ya :))Takmış benim kiloma sporuma
Zayıfım işte ondan çatladı kıskançlıktan
Ben yumuşakmışım geldi elledi galiba
Ikinizde kırıcı konuştunuz birbirinize . Halbu ki ikinizde fıstık gibisinizdir gerek yok bence kanıtlamaya çalışmayın öyle olunca bi garip oluyoHayır ben ona şişmansın demedım :) ama cırkınsın dedım, cunku kadınlara hayvana benzettıgı ıcın, kendı kendıne trıbe gırdı sevgılısı yuzunden bana sarıyor :)
Senin taş vücudunu kıskandımKıskanclıktanmı :) ben 30 yaşında 1.5 yasında kızım var, kendımı kımseyle kıyaslamam bıle, kendımı ustun gordugum vs ıcın degıl, kıyaslamak hosuma gıtmezde, sen nıye bu kadar uzattın ya :))
1 ay boyunca mekık, squat, plank, şınav ve duzenlı hafıf tempo koş saglıklı beslen, etını balıgını yumurtanı bol ye aynaya bak, sonra kg na bak, kg artmış ama daha ınce, daha seksı şekıllenmış olacak vucudun. Kalcaların yuvarlak olmuş yukarı kalkmış, bacakların görünümü değişmiş olacaktır. Belin incecik olmuşken, omuzların genışlemıstır. Yanı zayıf çelımsız degıl, seksı saglıklı taş vucudun olmuş olacak, bacakların gobegın kalcaların sert olmuş olacak, yumuşacık degıl, burada kg önemlı degıl. Nasıl göründüğün, Daha da aydınlatamam yanı :) konu sahıbıne gelınce eşim sporcu benım, ve ben fıt olmayı zayıf olmak sanıp sureklı 54 kg da kalmaya calısırdım, ama napsamda hemen kg alır eşimin bana zayıfla demek ıstemesını anlayamazdım, zayıfım ama olmuyor, sporu red edıyordum. Sonra spora fıtnesa baslayınca kg nun bı onemı olmadıgını anladım, sen yağı ver onemlı olan kas. Yabı ıstedıgın kadar zayıfla, sen yuksek ıhtımal fit degılsın yanı yumuşaksın manken olmakda ne, mankenlerın vucudu guzel degıl, 1 ay spor yapsan mankenlerden daha guzel olursun. Mesela hıc bır manken çagla da ıcınde cok sevıyosun ya onu örneklım dedım :) bı cansu taşkın olamaz. Incele belkı anlarsın ne demek ıstedıgımı.
Ayy sen millete yağlı derken hiç kırıcı olmadınHayır ben ona şişmansın demedım :) ama cırkınsın dedım, cunku kadınlara hayvana benzettıgı ıcın, kendı kendıne trıbe gırdı sevgılısı yuzunden bana sarıyor :)
N nscckts mesajimi yorumlarmisinBenim zaten acliga hic tahammulum yok,az yiyeyim dedim,takimdaydim,ama zorlandim.
Aliskanliklarimi degistirdim,ornegin büyüdüğüm ailede et ve sebze agirlikli besleniyorduk.
Esimin taraf hamur ve baklagil agirlikli.
Esim bunlar olmazsa doymaz.
Bunlari yillarca pisirince ben de yiyordum haliyle.
Ve kilolar geldi.
Farkina varinca ozume döndüm,kendime kucucuk tenceremle sebze pisiriyorum,bamya,kabak,pirasa,yesil fasulye vs,ve doyana kadar yiyorum,mutfakta gozum kalmiyor bari:)
En onemlisi su icmezdim,onu zorladim,kendimi zorlamasam aklima gelmez.
Arti arada tarcin cayi,yesil cay iciyorum ama biraz bosladim.
Gecenlerde bir cemiyet vardi,yasitlarimdan o kadar asiri kilolu gordum ki yine de sevindim verdiklerime:)
Yeniden dikkatimi verecegim,insuline bakilsin da:)
Mankenlere takmış şimdiİnceledim ben. Ornek verdigin Cansu taskinin boyu 180cm uzerinde kilosuda 55civarlarindaymiş
16 yasinda modellik yapmiş.
63 kiloyum mankenler guzel degil diyip cansu taşkin diyorsun.
Tovbe estağfurullah allah akıl fılır versın ben yüz guzellıgınden bahsetmedım, o popoyu o beli estetıkle yapmadı o kadınMankenlere takmış şimdi
Çağla nın 180 boyu var gayette taş hatun iki çocuk doğurmuş
Cansu Taşkın dediğin kız her yeri estetikli bir instagram güzeli
Çağla Türkiye güzeli
İkiside 60 kilonun altında bu arada tabiki
Konuştukça batıyor ya lütfen artık sus
Bi senin vücudun güzel evet hepimiz çöpüz
Kim kardashian demek istedi o anladim ben onuİnceledim ben. Ornek verdigin Cansu taskinin boyu 180cm uzerinde kilosuda 55civarlarindaymiş
16 yasinda modellik yapmiş.
63 kiloyum mankenler guzel degil diyip cansu taşkin diyorsun.
Kesınlıkle senı artık muhattap almam artık ağır sacmalıyosun. Insanları hayvana benzetmek ıle kılolu yaglı demek aynı şey mı? Uzaklaşıyorum konudan, sırf cevap vermek ıcın verıyosun, o kadar sey anlattım, hıc oc bısey anlamamıssın.Ayy sen millete yağlı derken hiç kırıcı olmadın
Ben at suratlı deyince kırıcı oldum
Sanane benim sevgilimden
O zayıf seviyor ikide bir sevgilimi ağzına alma
Manken gibi kız sever o yanında
Fit vücudunu kocana beğendir sen
seker kullanıyormusunuz sekerı komple kesın
Seslı güldüm ya teşekkür ederım cok severım :)) guzel esprıydı:))
Diyetisyen filan misin sen bacimseker kullanıyormusunuz sekerı komple kesın
tek sebzeyle de olmaz dengelı beslenmek sart
her sabah kuruyemıs 1 cay bardagı dolusu kadar az tuzlu zeytın haslanmıs yumurta olmak zorunda bunları uyandıkdan sonra 1 saat ıcınde yemıs olmanız gerek
ben gunde 4 lıtreye yakın su ıcıyorum kısın en az 2 lıtre su ıcmek zorundasınız bunun dısında ayran sekersız cay kahve ıcersınız yanı cayı sıvıdan saymayın sakın
mesela fıltre kahve onerırım sıze oglenlerı ya da kahvaltıda sonra hem guzel oyalıyor hem yag yakımı hızlandırıyor
kerevızı rendeleyın ıcıne bıraz da havuc rendeleyın havuc karbonhıdrattır. bıraz sarımsaklı yogurt az tuz ustune 3.5 cevız karıstırın yıyın ınanılmaz lezzetlı cok tok tutar bırde ozellıgı yag yakar aldıgınız kalorının daha fazlasını yaktırır vucut kerevızı sındırırken
beslenme seklınızı eksık anlatmıssınız yanı ortalama gun ıcınde her yıyıp ıctıgınızı yazın bence bır not tutun gun sonunda lısteyı degerlendırelım
bırde leptın dıye bırsey var bu onemlı leptını küstürmeyelım yedıkden 4 saat sonra calısmaya baslıyor kendılerı sık sık yersenız o leptın calısmaz yaslanır yaglanırsınız oyuzden gunde 2 öğünü benımseyın derım bır sabah bır aksam
arada tarcın cayı olur yesıl cay olur ıhlamur olur ben kahvecıyım 6 bardaga kadar fıltre kahve ıcebılırsın demıstı bana ıc hastalıkları uzmanı
Sağlıklı beslenirken;Diyetisyen filan misin sen bacimoyleysen beni bul
Tamam ozelden yazicam sana olur muSağlıklı beslenirken;
etımden budumdan faydalanın valla
nasıl sısman olunur ve nasıl zayıflanır uzmanıyım
ben 1 yılda 40 kılo alıp 6 ayda 45 kılo verdım bunu kendı kendıme yapmıs bırıyım
anteplı oldugumu bılıyorsun sanırım hanı bızler yasamak ıcın yemeyız yemek ıcın yasarız oyle bır memleketde asla yardım almadan tek basıma yaptım bunu hergun yemeklı mısafır vererek ozellıkle korkularımla yuzlestım en cok evde baklava yaptıgım mantı actıgım dönemde gırdım bu yola
deneme yanılma yolu gereken ne varsa kendı ustumde deneyım 6 ay suresınce ve en etkılı yontemı buldum
Medikal Medyum diye bir kitap okurken kerevizin diğer sebzelere göre yedikçe daha çok yaktığını öğrendim. Çok değişik bir sebze, Anthony William sabahları limonlu sudan sonra özellikle 500 ml kereviz sapı suyu tavsiye ediyor, bağırsakları çok güzel boşaltıyor.seker kullanıyormusunuz sekerı komple kesın
tek sebzeyle de olmaz dengelı beslenmek sart
her sabah kuruyemıs 1 cay bardagı dolusu kadar az tuzlu zeytın haslanmıs yumurta olmak zorunda bunları uyandıkdan sonra 1 saat ıcınde yemıs olmanız gerek
ben gunde 4 lıtreye yakın su ıcıyorum kısın en az 2 lıtre su ıcmek zorundasınız bunun dısında ayran sekersız cay kahve ıcersınız yanı cayı sıvıdan saymayın sakın
mesela fıltre kahve onerırım sıze oglenlerı ya da kahvaltıda sonra hem guzel oyalıyor hem yag yakımı hızlandırıyor
kerevızı rendeleyın ıcıne bıraz da havuc rendeleyın havuc karbonhıdrattır. bıraz sarımsaklı yogurt az tuz ustune 3.5 cevız karıstırın yıyın ınanılmaz lezzetlı cok tok tutar bırde ozellıgı yag yakar aldıgınız kalorının daha fazlasını yaktırır vucut kerevızı sındırırken
beslenme seklınızı eksık anlatmıssınız yanı ortalama gun ıcınde her yıyıp ıctıgınızı yazın bence bır not tutun gun sonunda lısteyı degerlendırelım
bırde leptın dıye bırsey var bu onemlı leptını küstürmeyelım yedıkden 4 saat sonra calısmaya baslıyor kendılerı sık sık yersenız o leptın calısmaz yaslanır yaglanırsınız oyuzden gunde 2 öğünü benımseyın derım bır sabah bır aksam
arada tarcın cayı olur yesıl cay olur ıhlamur olur ben kahvecıyım 6 bardaga kadar fıltre kahve ıcebılırsın demıstı bana ıc hastalıkları uzmanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?