- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi softestdetail
-
Canım ben pilates yapıyorum fitness yaptım:) şu an spor yapanlar okuyup okuyup gülüyordur benım gıbı :))) bılınclen lütfen :) başka bısey demiyorum
Canım ben pilates yapıyorum fitness yaptım
Spor salonu görmemişim sanki
Bir sporu sen yapıyorsun
63 kilo olsam kilo verirdim milleti eleştireceğime oturduğum yerden
Kilon fazla bana göre
Hayır olabilir olsun ama millete yağlı kocan seni beğenmez vs dediğin için seni eleştirdim
Ben sana gülüyorum valla
Kendini zayıf sanıyorsun yazık
karatay veya dukan yapınDukan hiç yapmadım ama araştırabilirim 3 hafta var pek bi beklentim yok ama en azından iyi hissetmek için deneyebilirim ya da İsveç diyeti de iyi diyorlar siz denediniz mi ?
Bugünün kalıpları zaten geniş cnmDiğer mesajları vs. Okumadim ama 63 asla fazla bir kilo değil (boyu 1,50 degilse)
Ayrıca spor yapan bir kadin 63 kiloyla gayet fit ve ince olur.
Bende 63 kiloyla 36 beden oluyorum (boyum 1,60)
Kas kitlesiyle alakali. 63 kiloyla taş gibi olmak mümkün.
60 altina düşünce üst tarafım fit değil kemikli görünüyor. İstersen özelden foto atarim:)
170 boya 57 kılo olan bırıne sısmansın mı dıyorBende 170 boy 56-57 kiloyum
Erkek arkadasım hala kilolusun diyor
Ne güzel nişanlın her halini seviyor işte
O yüzden boşverrr en güzel günlerinin tadını çıkar
Kilo verilir zor birşry değil motivasyon önemli
Manken gibi olucakmışım öyle diyor beyfendi170 boya 57 kılo olan bırıne sısmansın mı dıyor
erkek arkadasınızın gorme sıkıntısı oldugu bellı doktora gıtsın :)
Aynen benımde oyle, boyum 1.70 spordan anlamıyor, anlasa o cumlelerı kurmaz :)Diğer mesajları vs. Okumadim ama 63 asla fazla bir kilo değil (boyu 1,50 degilse)
60 altina düşünce üst tarafım fit değil kemikli görünüyor. İstersen özelden foto atarim:)
Bugünün kalıpları zaten geniş cnm
34 e giriyorum bende bazen 34 beden değilim
160 a 63 kilo fazla bence
36 beden olamazsın
Öyleyim diyorsan öylesindir tamam
Benim kastettiğim bu kadının burda kıza yağlı bilmem ne deyip
Kendininin de zayıf olmamasıydı
Aynen benımde oyle, boyum 1.70 spordan anlamıyor, anlasa o cumlelerı kurmaz :)
aslında konu sahıbını savundugunuz ıcın cok haklısınız soyledıklerınıze katılıyorum yalnız su konuda yanlıssınız 172boya 62 kıloyum ve 34 beden gıyınıyorum :) kas yag oranı dolayısıyla...Hehe tabi
63 kilo normal bir kilo
Boyun kaç bilmiyorum
İnce ve fit bir kilo değil
İstediğin kadar spor yap
İstenilen fit bir vücudun olamaz
Burda yeme milleti
Bende sandım 34 beden manken gibi kadın
Kendi kilolu olup elaleme yağlı demek de garipmiş
56 kiloyum gayet inceyim çok şükür
Kimseyi kilosundan vurmam
Ama senin gibilere bunu yapmak lazım
Sanki bana Çağla Şikel de gelmiş onu bunu eleştiriyor
Spor yapan biriyim zaten cnm
Kendini benle kıyaslama
Sarışınmış ben esmerim ne olucak tombik ??
aynenDiğer mesajları vs. Okumadim ama 63 asla fazla bir kilo değil (boyu 1,50 degilse)
Lcw 40 bedeni 42 gibi aslinda daha büyükler1.60 boy,68 70 kilo ve 40 beden,eminmisiniz
Lcw bedenlerine aldanmayin,onlarin 42si 40 gibi ..
aynen
ben 70 kıloyken 38 gıyıyordum mesela
bunu soylesem kımse ınanmazdı sanırım halbukı 170 ye 70 kılo enı boyu bır yuvarlak bırsey gorunur :) 70 kılo olduguma bıle kımse ınanmıyordu 60 duruyorsun dıyorlardı suan benı ınsanlar 55 kılo falan sanıyor kas oranım fazla cunku benımde resımlerım saglıklı beslenırken adlı konumda var ınanmayanlar baksın
aynen defakto lcw koton mango h&m bunlar hep genıs kalıpLcw 40 bedeni 42 gibi aslinda daha büyükler
Fit olmak ıle zayıflıgı karıstırıyor. Cagla şıkel i örnek verıyor, cagla fıt gorunmek için, cunku kg alamıyor yapısı öyle spor yapıyor. Zayıf olmak başka, zayıf olup sönmüş balon gıbı olmak demektır sporsuzGaliba öyle...
Yani aslinda sorun yapılacak bir durum değil ama 170 boyunda bir kadina 63 kilo süper.
Düşün ben 160 boyunda 63 kiloyum- gercekdende vücudum taş gibi...burda yalan anlatacak değilim :)
Belkide arkadaşin kafasındaki "fit" görünüm farklidir.
ama sızde cok agır konusuyorsunuz hem konu sahıbıne hem uye arkadasaFit olmak ıle zayıflıgı karıstırıyor. Cagla şıkel i örnek verıyor, cagla fıt gorunmek için, cunku kg alamıyor yapısı öyle spor yapıyor. Zayıf olmak başka, zayıf olup sönmüş balon gıbı olmak demektır sporsuz
38 bedenim normalde ama lcw 36 bedenine girebiliyorum aynen genç bölümünden bile oluyo bazen. Siz simdi kac kilosunuz konularınızı okumuştum un şeker felan tüketmiyodunuz sanırım hala devam ediyomusunuz. Keşke bende yapabilsemaynen defakto lcw koton mango h&m bunlar hep genıs kalıp
lcw de garson boy yanı genc kızlar ıcın satılan tshırlerden begenıp alıp gıydım oldu
Inanırım tabıkı :) keşke bende öyle olabılsem ugrasıyorum kası artırmak ıcın.aynen
ben 70 kıloyken 38 gıyıyordum mesela
bunu soylesem kımse ınanmazdı sanırım halbukı 172 ye 70 kılo enı boyu bır yuvarlak bırsey gorunur :) 70 kılo olduguma bıle kımse ınanmıyordu 60 duruyorsun dıyorlardı suan benı ınsanlar 55 kılo falan sanıyor kas oranım fazla cunku benımde resımlerım saglıklı beslenırken adlı konumda var ınanmayanlar baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?