- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi softestdetail
-
Sanane sana mı dertNe yorumu yapıyorum ben guzellıkle alakalı bı yorum mu yapıyorum, yoksa senmı yapıyosun. Ben salak bı ınsanmıyım, kendımı başkaları ıle guzelıgımı mukayese edeyım? Çirkin kadın yoktur demişim zaten. Ama çirkin zihniyetli ınsanlar var mesela, insanları at lara benzeten, kıskanc insanlar var degılmı? Kg normal olupda hala sevgılısı kg ver dıyen ınsanlar var mesela, hırsını başkalarından çıkaran :) sevgılısının kg dan zıyade spor yap vucudun şekıllensın demek ıstedıgını anlayamamışssın gelmış burda Hodrı meydan demıssın bıde :) Bana göre çok çirkinsin, insanları atlara hayvanlara benzetıyosun. @Mune lütfen şu terbıyesızı alın başımdan
e nişanlıma karşı özgüvensiz değilim aslında o rahatsız olsa anlardım çünkü beğendiğini fiziksel olarak istediğini çok belli ediyor ama düğün gün dost düşman orada olucak ya ağızlarına laf vermek istemiyorum ondan
Ruh hastası kıskanc, ınstagram profılını gonder bana mesajla bende gonderecegım sana, madem guzellık gormek ıstıyosun, kabul edıyorum. Benım gözlerım yeşil saçlarım sarı mesajını beklıyorumSanane sana mı dert
Gayet yerinde her yerim
Kıza demediğini bırakmadın
Lafı yiyincede Mune öyle mi
Çık karşıma göreyim madem ne kadar güzelsin
Korktun dimi
O çirkin suratını görücez diye
Klavye delikanlısı seni
Evet senin gibileri benzetiyorum
Millete şişman yağlı bilmem ne diyenleri
Kendinizi bir halt sanıyorsunuz çünkü
Senin gibi kuru olucağıma
36 beden kalçalı hatun olmayı tercih ederim ayrıca
Yoo korkmadım, ben kımseye çirkin demedım sen harıc, sen cırkınsın ama ınsanları hayvanlara benzetecek kadar cırkınsın. Lıza demedıgımı bırakmamısım ne demısım ya. :) hadı bende bekliyorum ama burada resmımı paylasamam cocugum var evlıyım bekar degılım burada paylasımları herkes goruyorRuh hastası kıskanc, ınstagram profılını gonder bana mesajla bende gonderecegım sana, madem guzellık gormek ıstıyosun, kabul edıyorum. Benım gözlerım yeşil saçlarım sarı mesajını beklıyorum
Burada paylaşma harıc dıger turlu göruselımYoo korkmadım, ben kımseye çirkin demedım sen harıc, sen cırkınsın ama ınsanları hayvanlara benzetecek kadar cırkınsın. Lıza demedıgımı bırakmamısım ne demısım ya. :) hadı bende bekliyorum ama burada resmımı paylasamam cocugum var evlıyım bekar degılım burada paylasımları herkes goruyor
Yanlız ben zayıf degılım gayette ınce bellı gobegınde kas olan, squat lı 63 kg yum :) spor dan vucut dan anladıgın bu işte çöp gıbı olmakSanane sana mı dert
Gayet yerinde her yerim
Kıza demediğini bırakmadın
Lafı yiyincede Mune öyle mi
Çık karşıma göreyim madem ne kadar güzelsin
Korktun dimi
O çirkin suratını görücez diye
Klavye delikanlısı seni
Evet senin gibileri benzetiyorum
Millete şişman yağlı bilmem ne diyenleri
Kendinizi bir halt sanıyorsunuz çünkü
Senin gibi kuru olucağıma
36 beden kalçalı hatun olmayı tercih ederim ayrıca
Siz çok tehlikeli bir insansiniz hemcinlerinizi bukadar assalamak da ne demek ayip valla özguvenmi bu bahsettiniz yok selülitlerim var ama ilk esim bosandiktan sonra evlendi ama Gene bana asildi yok ikinci esim sen kadinsan ilki neydi dedi igrencc tam kusmalik Kim banliyorsa banlasin resmen erkekleri ayartmak için yapmadigim pislik yok demis sin senle evlenler kesin disarida kapali acik guzel cirkin demeyip pis pis bakip pantolonunun onunu düzelten igrenc yaratiklardirIki kere evlilik yaptim ikisinde de nisan doneminde ve dugunde kiloluydum(Normalde zayifken bu donemlerde kilo aliyorum niyeyse)Ilk esim instagrami kapatana kadar evlendigi halde hep mesajlar atti hem barismak icin hem de benimle yasadigi cinselligi unutamdigi icin.Simdiki esimde sen kadinsan ilki neydi diyor.Evet kilolu olabilirim,catlagim dolu olabilir hem de selulitli olabilirim ama yatakta kaplan gibiyimHa bu arada ilk esimin simdiki esi ve ikinci esimin eski esi cok fit ben onlara bakarak baya balik etliyim.Ikisi de hic kilomdan vurmadi beni.Kesinlikle ne kadar rahat ve ozguvenli olursan kimse bi sey diyemez.Tabi asiri kiloya bi sey diyemem.
Korkmuyonda nie korkuyorum die konu aciyonNe kadar moral dolu bir mesaj sağolun belli ki sporcu kocanız sizden tiksinmiş ki kendinizden biliyosunuzama biliyordum böyle bi iki tipin çıkacağını. İnan’ın hiç de korkmuyorum çünkü evlenince aksine vereceğimi biliyorum çünkü zamanında sevgilimle aynı evde yaşıyorduk ve her gün beraber spor yapıyorduk 55tim ama aşırı sıkı ve kas oranım yüksekti. Sonra ailemle yaşamaya başlayınca kilo aldım ama evlendiğimde yine o düzene geçicez ve bunu emin olun nişanlım da ben de takmıyoruz kafaya takma sebebimin çevre ve akrabalarımın kusur arayıcı tavırları olduğunu söylememe rağmen bu sitede her şeyi erkekler için yapan bi tayfa olduğunu unutmuşum. Siz hayatı kocanıza göre şekillendirmeye devam edin benim hayatımda öncelik her zaman kendim olmaya devam edicek yardımcı olmak isteyenlere çok teşekkür ederim istediğim pozitif enerjiyi aldım ❤Çok sağolun. Kötü kalpli moral bozucu yorumlara da hiç bozulmadım çünkü sanal dünyada birilerini üzdükçe rahatlayacak zevk alacak kadar kendi hayatlarında mutsuzlar
36 beden diyip de 42 cikmasin giiiiRuh hastası kıskanc, ınstagram profılını gonder bana mesajla bende gonderecegım sana, madem guzellık gormek ıstıyosun, kabul edıyorum. Benım gözlerım yeşil saçlarım sarı mesajını beklıyorum
Olabılır :)) bende merak ettım ne kadar çirkin olabılır bı ınsan, hemcınslerını at suratına benzeten bı kadının suratını merak ettım, iç dunyasının cırkınlıgını anladım ama :) bana göre dunyanın en cırkın ınsanı şu anda :) spor dıyınce, mılletın aklına 34 beden ınsan gelıyor :)36 beden diyip de 42 cikmasin giiii
O zaman şişkosunYanlız ben zayıf degılım gayette ınce bellı gobegınde kas olan, squat lı 63 kg yum :) spor dan vucut dan anladıgın bu işte çöp gıbı olmak
Tamam gönder özelden tombikBurada paylaşma harıc dıger turlu göruselım
Yürü git allah askına sana daha cevap da yazmam yani :) gıt bilinclen, squat ve mekık çek gunde 1 saat koş 70 kg olsanda zaten vucudunda yag yoktur kas vardır :) ama işte spor dan anlamadıgın ıcın. Hadı canım gıt bılınclenO zaman şişkosun
Bence konuşma
Hehe tabiYürü git allah askına sana daha cevap da yazmam yani :) gıt bilinclen, squat ve mekık çek gunde 1 saat koş 70 kg olsanda zaten vucudunda yag yoktur kas vardır :) ama işte spor dan anlamadıgın ıcın. Hadı canım gıt bılınclen
40 beden çok büyük değil, dert etmeyin gerçekten. biraz sağlıklı beslenseniz ve ödem vs gitse o bile size iyi hissettirir. :)Şu an 40 bedenim
Züğürt tesellisiYürü git allah askına sana daha cevap da yazmam yani :) gıt bilinclen, squat ve mekık çek gunde 1 saat koş 70 kg olsanda zaten vucudunda yag yoktur kas vardır :) ama işte spor dan anlamadıgın ıcın. Hadı canım gıt bılınclen
Çok çirkinim sen güzelsin tamam tombik yaOlabılır :)) bende merak ettım ne kadar çirkin olabılır bı ınsan, hemcınslerını at suratına benzeten bı kadının suratını merak ettım, iç dunyasının cırkınlıgını anladım ama :) bana göre dunyanın en cırkın ınsanı şu anda :) spor dıyınce, mılletın aklına 34 beden ınsan gelıyor :)
:) şu an spor yapanlar okuyup okuyup gülüyordur benım gıbı :))) bılınclen lütfen :) başka bısey demiyorumHehe tabi
63 kilo normal bir kilo
Boyun kaç bilmiyorum
İnce ve fit bir kilo değil
İstediğin kadar spor yap
İstenilen fit bir vücudun olamaz
Burda yeme milleti
Bende sandım 34 beden manken gibi kadın
Kendi kilolu olup elaleme yağlı demek de garipmiş
56 kiloyum gayet inceyim çok şükür
Kimseyi kilosundan vurmam
Ama senin gibilere bunu yapmak lazım
Sanki bana Çağla Şikel de gelmiş onu bunu eleştiriyor
Spor yapan biriyim zaten cnm
Kendini benle kıyaslama
Sarışınmış ben esmerim ne olucak tombik ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?