Düğün günümden korkuyorum

Sanane sana mı dert
Gayet yerinde her yerim
Kıza demediğini bırakmadın
Lafı yiyincede Mune öyle mi
Çık karşıma göreyim madem ne kadar güzelsin
Korktun dimi
O çirkin suratını görücez diye
Klavye delikanlısı seni
Evet senin gibileri benzetiyorum
Millete şişman yağlı bilmem ne diyenleri
Kendinizi bir halt sanıyorsunuz çünkü
Senin gibi kuru olucağıma
36 beden kalçalı hatun olmayı tercih ederim ayrıca

sizden ders alasım geldi ay bize de anlatın biraz naapıcaz

Ruh hastası kıskanc, ınstagram profılını gonder bana mesajla bende gonderecegım sana, madem guzellık gormek ıstıyosun, kabul edıyorum. Benım gözlerım yeşil saçlarım sarı mesajını beklıyorum

Yoo korkmadım, ben kımseye çirkin demedım sen harıc, sen cırkınsın ama ınsanları hayvanlara benzetecek kadar cırkınsın. Lıza demedıgımı bırakmamısım ne demısım ya. :) hadı bende bekliyorum ama burada resmımı paylasamam cocugum var evlıyım bekar degılım burada paylasımları herkes goruyor

Burada paylaşma harıc dıger turlu göruselım

Yanlız ben zayıf degılım gayette ınce bellı gobegınde kas olan, squat lı 63 kg yum :) spor dan vucut dan anladıgın bu işte çöp gıbı olmak

Siz çok tehlikeli bir insansiniz hemcinlerinizi bukadar assalamak da ne demek ayip valla özguvenmi bu bahsettiniz yok selülitlerim var ama ilk esim bosandiktan sonra evlendi ama Gene bana asildi yok ikinci esim sen kadinsan ilki neydi dedi igrencc tam kusmalik Kim banliyorsa banlasin resmen erkekleri ayartmak için yapmadigim pislik yok demis sin senle evlenler kesin disarida kapali acik guzel cirkin demeyip pis pis bakip pantolonunun onunu düzelten igrenc yaratiklardir

Korkmuyonda nie korkuyorum die konu aciyon

36 beden diyip de 42 cikmasin giiii
Olabılır :)) bende merak ettım ne kadar çirkin olabılır bı ınsan, hemcınslerını at suratına benzeten bı kadının suratını merak ettım, iç dunyasının cırkınlıgını anladım ama :) bana göre dunyanın en cırkın ınsanı şu anda :) spor dıyınce, mılletın aklına 34 beden ınsan gelıyor :)

O zaman şişkosun
Bence konuşma
Yürü git allah askına sana daha cevap da yazmam yani :) gıt bilinclen, squat ve mekık çek gunde 1 saat koş 70 kg olsanda zaten vucudunda yag yoktur kas vardır :) ama işte spor dan anlamadıgın ıcın. Hadı canım gıt bılınclen

Hehe tabi
63 kilo normal bir kilo
Boyun kaç bilmiyorum
İnce ve fit bir kilo değil
İstediğin kadar spor yap
İstenilen fit bir vücudun olamaz
Burda yeme milleti
Bende sandım 34 beden manken gibi kadın
Kendi kilolu olup elaleme yağlı demek de garipmiş
56 kiloyum gayet inceyim çok şükür
Kimseyi kilosundan vurmam
Ama senin gibilere bunu yapmak lazım
Sanki bana Çağla Şikel de gelmiş onu bunu eleştiriyor
Spor yapan biriyim zaten cnm
Kendini benle kıyaslama
Sarışınmış ben esmerim ne olucak tombik ??

Korkma hiç acımayacak demeye geldim ama konu başkaymış shsjsjsj.

Evlendiğimde tam olarak 67 kiloydum. Hayatımda hiç o kadar kilolu olmamıştım ve adam bana dünya harikası muamelesi yapıyordu. Şu anda 60 kiloyum ve bana "sen biraz genişledin sanki" dedi geçen gün. Diyeceğim o ki ilk zamanlar nasıl görünürsen görün sorun olmaz kardeşim. Aşk azalmaya başladığında da, dünyanın yedinci harikası da olsan kilolu görünebilirsin adama. Hayır ben de yedinci olmasam da onuncu falan olabilirim. Evet.

Züğürt tesellisi
O kilo değildir kastır kas
Balık etlisin
Bizim gibi olman için kilo vermen lazım
Sonra spor yaparsın
Madem kilo önemli değil niye bu kadar millet diyet yapıyor

Çok çirkinim sen güzelsin tamam tombik ya
Uzatma artık

:) şu an spor yapanlar okuyup okuyup gülüyordur benım gıbı :))) bılınclen lütfen :) başka bısey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…