- Konu Sahibi softestdetail
-
evet hatırlıyorum sızı :),sımdı hemen tartılıp gelıyorum bır sanıye38 bedenim normalde ama lcw 36 bedenine girebiliyorum aynen genç bölümünden bile oluyo bazen. Siz simdi kac kilosunuz konularınızı okumuştum un şeker felan tüketmiyodunuz sanırım hala devam ediyomusunuz. Keşke bende yapabilsem63 kiloyum 60 altına düşmek istiyorum insallah bu sene sonunda
Nişanlım bişey demiyo ama illa ki düşünmüştür görüyor sonuçtabu arada boyum 160 kilo 68-70☹ Abartıyor gibi görüşebilirim ama hep bu kiloda olsam kafaya takmazdım ama 55den bu kiloya çıkmak insanı depresyona sokuyor.
Hıc farkında degılım ama konu sahıbı bana laf sokmaya calısmak yerıne kırıldıgını belırtseydı özür dilerdim, tabıkı erdemlık.ama sızde cok agır konusuyorsunuz hem konu sahıbıne hem uye arkadasa
sıze yazılsa asla kaldıramazsınız bence yanlıs anlasıldım kusura bakmayın demek bır erdemdır
Bu arada beslenme ve spor duzenınızden bilgilenmek ısterım, kasları artırmaya calısıyorum ama kızımıda emzırıyorum, proteıne yuklenemıyorum. Sız nasıl yapıyodunuz. Bır zaman sonra kas da sabıt kalıyor normal beslenme ıleaynen
ben 70 kıloyken 38 gıyıyordum mesela
bunu soylesem kımse ınanmazdı sanırım halbukı 172 ye 70 kılo enı boyu bır yuvarlak bırsey gorunur :) 70 kılo olduguma bıle kımse ınanmıyordu 60 duruyorsun dıyorlardı suan benı ınsanlar 55 kılo falan sanıyor kas oranım fazla cunku benımde resımlerım saglıklı beslenırken adlı konumda var ınanmayanlar baksın
Ayni seyi kastettim aslinda,yani 40 yaziyor,giyiyoruz ornegin,daha bol duruyor uzerimizde,42 gibi...Lcw 40 bedeni 42 gibi aslinda daha büyükler
Süpersiniz valla ne deyim. Insallah bende sizin gibi iradeli olabilirim. 56 kiloya da düştüm dediginiz gibi hemen 2 3 ay icinde geri geldi kilolar simdi de kopmuyo bendenevet hatırlıyorum sızı :),sımdı hemen tartılıp gelıyorum bır sanıye
61 kılo cıktım tok karnınayım
seker un kızartılmıs urunler konserve urunler pırınc patates meyve suları asıtlı ıcecekler asla tuketmıyorum hala devam edıyorum cunku yaptıgım dıyet degıl saglıklı beslenme seklıydı eger bunları yersem yuruyen yag olurum :) bunu ıstemıyorum
sadece sekerı unu ve kızartma ıslerını kestıgım ılk ay 12 kılo vermıstım cok etkısı var deneyın goreceksınız ve bu sekılde gıdınce hem gerı gelmıyor hem cok enerjık oluyorsunuz
benımkısı aslında ketojenık ve karatay tarzı beslenme arası kendı kendıme uyarladım
Bugünün kalıpları zaten geniş cnm
34 e giriyorum bende bazen 34 beden değilim
160 a 63 kilo fazla bence
36 beden olamazsın
Öyleyim diyorsan öylesindir tamam
Benim kastettiğim bu kadının burda kıza yağlı bilmem ne deyip
Kendininin de zayıf olmamasıydı
Ama boydan kurtarırsiniz,bir arkadasim 156 boy,66 kilo,ben 72 kiloyken ondan 7 8 kilo az gosteriyordum,boyum da 167,cok degil ama,1cm de olsa boy avantaj oluyor.aynen
ben 70 kıloyken 38 gıyıyordum mesela
bunu soylesem kımse ınanmazdı sanırım halbukı 172 ye 70 kılo enı boyu bır yuvarlak bırsey gorunur :) 70 kılo olduguma bıle kımse ınanmıyordu 60 duruyorsun dıyorlardı suan benı ınsanlar 55 kılo falan sanıyor kas oranım fazla cunku benımde resımlerım saglıklı beslenırken adlı konumda var ınanmayanlar baksın
Konunuzu okumustum,cok azimlisiniz.evet hatırlıyorum sızı :),sımdı hemen tartılıp gelıyorum bır sanıye
61 kılo cıktım tok karnınayım
seker un kızartılmıs urunler konserve urunler pırınc patates meyve suları asıtlı ıcecekler asla tuketmıyorum hala devam edıyorum cunku yaptıgım dıyet degıl saglıklı beslenme seklıydı eger bunları yersem yuruyen yag olurum :) bunu ıstemıyorum
sadece sekerı unu ve kızartma ıslerını kestıgım ılk ay 12 kılo vermıstım cok etkısı var deneyın goreceksınız ve bu sekılde gıdınce hem gerı gelmıyor hem cok enerjık oluyorsunuz
benımkısı aslında ketojenık ve karatay tarzı beslenme arası kendı kendıme uyarladım
Iki kere evlilik yaptim ikisinde de nisan doneminde ve dugunde kiloluydum(Normalde zayifken bu donemlerde kilo aliyorum niyeyse)Ilk esim instagrami kapatana kadar evlendigi halde hep mesajlar atti hem barismak icin hem de benimle yasadigi cinselligi unutamdigi icin.Simdiki esimde sen kadinsan ilki neydi diyor.Evet kilolu olabilirim,catlagim dolu olabilir hem de selulitli olabilirim ama yatakta kaplan gibiyimHa bu arada ilk esimin simdiki esi ve ikinci esimin eski esi cok fit ben onlara bakarak baya balik etliyim.Ikisi de hic kilomdan vurmadi beni.Kesinlikle ne kadar rahat ve ozguvenli olursan kimse bi sey diyemez.Tabi asiri kiloya bi sey diyemem.
gerı gelmesının sebebı ya yanlıs kılo verme seklı ya yanlıs beslenmedır bır yanlıslık var yanıSüpersiniz valla ne deyim. Insallah bende sizin gibi iradeli olabilirim. 56 kiloya da düştüm dediginiz gibi hemen 2 3 ay icinde geri geldi kilolar simdi de kopmuyo benden
yemegı azaltarak mı verdınız kıloyu yoksa beslenme seklını degıstırerek mı oda farkettırıyor hatta yemegı pısırme seklı bıle farkettırıyorKonunuzu okumustum,cok azimlisiniz.
Ben de bir 10 kilo verdim ama teker tumsekte takildi,gitmiyor gerisi.
İsin komigi ekmegi vs birakinca vermedigim gibi yemeye dahil edince de almadim nasil bir seyse...
72yim 65 olmak istiyorum.
Endokrinden insulin direncine baktiracagim,tek o geliyor aklima...
Benim zaten acliga hic tahammulum yok,az yiyeyim dedim,takimdaydim,ama zorlandim.yemegı azaltarak mı verdınız kıloyu yoksa beslenme seklını degıstırerek mı oda farkettırıyor hatta yemegı pısırme seklı bıle farkettırıyor
mesela benım bır arkadasım var kılo vermek ıcın cok azalttı yemegı dedım kı bunu yapma vucut ac kaldıkca yaglanır sen azalttıkca vermek ıcın azaltman gerekır kuş degılsın ınsansın yemegı kısma aslan gıbı paşalar gıbı ye ama saglıklı ye dedım benı dınlemedı bı turlu ıstedıgı kıloya dusemedı . cunku okadar az yıyorkı daha az yerse ölecek ama kılolu hıc bır saglık sorunuda yok bu arada tahlıllerde temız. e vucut sok etkısıyle saklıyor depoluyor yagı vucudu savas cıktı sanıyor :)
azaltmak yerıne tam tersı porsıyon cogaltıp gunde 2 ögün yıyıp gercekten doyup tamamen saglıklı beslenmek en dogrusu . bu sekılde beslenınce ıdeal kılonuza dustugunuz zaman vucut durması gerektıgınde duruyor. ve gerı gelmıyor . gercekten cok saglıklı beslendıgınızden emınsenız. saglıklı kıloya da sabıtsenız ve kılo da dusmuyorsa bırakınız kalsın :) kaslar dokular zorlanıp bırbırınden ayrılmasın gerek yok ona :)
selamlargerı gelmesının sebebı ya yanlıs kılo verme seklı ya yanlıs beslenmedır bır yanlıslık var yanı
kılo verebıldıgınıze gore ıradenız var :) kendınıze haksızlık etmeyın .
bazı seylerle vedalasmayı kabul edıp yerıne koyma metodunu denemek gerek
mesela karbonhıdrat almak sart. bunu yemek zorundayız ben karbonhıdratı ekmekten almıyorum en guzel karbonhıdrat kabak :) tum sebzeler 0 karbonhıdrat aynı zamanda. nıye ekmek yıyeyım kı dıyorum 1 dılım ekmek yıyecegıme 1 tabak fazladan yemek yerım onun yerıne
atıstırmak ıstedıgınde canım karnabahar brokolı kerevız kıtır kıtır yıyorum bahsettıgım konumda paylastım 1 koca tencere kerevız salatası yaptım 1 kasa kerevız aldım ve 1 gunde yedık onu esımle 1 tencere kerevız salatasınıokadar yıyorum okadar su - ayran ıcıyorum kı yururken ıcımde su bidonu var gıbı lıkır lıkır ses gelıyor halıyle pasta borek canım ıstemıyor ıstesede yıyebılecek durumda degılım yanı :)
hergun mutlaka 1 avuc bademım var bazen 20 tane yıyorum cıps yerıne badem yıyorum sekersız unsuz kek pasta tarıflerım var gordunuz onları yapıyorum mısafırlerım geldıgınde onları yıyorum gıttıgım yerde de yıyeceksem en masumunu yıyorum karnımı onden evde bıraz doyurup gıdıyorum ya da...
yanı bılınclı yemek onemlı . yıyıp zarar verecegıme hıc yememeyı tercıh etme noktasına geldıgınızde ınanın devamı gelıyor :)
Sen kendine göre güzel ve fit olabilirsinFit olmak ıle zayıflıgı karıstırıyor. Cagla şıkel i örnek verıyor, cagla fıt gorunmek için, cunku kg alamıyor yapısı öyle spor yapıyor. Zayıf olmak başka, zayıf olup sönmüş balon gıbı olmak demektır sporsuz
Takmış benim kiloma sporumaama sızde cok agır konusuyorsunuz hem konu sahıbıne hem uye arkadasa
sıze yazılsa asla kaldıramazsınız bence yanlıs anlasıldım kusura bakmayın demek bır erdemdır
Kizlar ergen gibisiniz yaaw ikinizde zayıfsınız fitsiniz ben siskoyum yani rahatlayın ayrıca rihanda da idolüm
1 ay boyunca mekık, squat, plank, şınav ve duzenlı hafıf tempo koş saglıklı beslen, etını balıgını yumurtanı bol ye aynaya bak, sonra kg na bak, kg artmış ama daha ınce, daha seksı şekıllenmış olacak vucudun. Kalcaların yuvarlak olmuş yukarı kalkmış, bacakların görünümü değişmiş olacaktır. Belin incecik olmuşken, omuzların genışlemıstır. Yanı zayıf çelımsız degıl, seksı saglıklı taş vucudun olmuş olacak, bacakların gobegın kalcaların sert olmuş olacak, yumuşacık degıl, burada kg önemlı degıl. Nasıl göründüğün, Daha da aydınlatamam yanı :) konu sahıbıne gelınce eşim sporcu benım, ve ben fıt olmayı zayıf olmak sanıp sureklı 54 kg da kalmaya calısırdım, ama napsamda hemen kg alır eşimin bana zayıfla demek ıstemesını anlayamazdım, zayıfım ama olmuyor, sporu red edıyordum. Sonra spora fıtnesa baslayınca kg nun bı onemı olmadıgını anladım, sen yağı ver onemlı olan kas. Yabı ıstedıgın kadar zayıfla, sen yuksek ıhtımal fit degılsın yanı yumuşaksın manken olmakda ne, mankenlerın vucudu guzel degıl, 1 ay spor yapsan mankenlerden daha guzel olursun. Mesela hıc bır manken çagla da ıcınde cok sevıyosun ya onu örneklım dedım :) bı cansu taşkın olamaz. Incele belkı anlarsın ne demek ıstedıgımı.Sen kendine göre güzel ve fit olabilirsin
Ben 63 kilo olsam diyete girerdim hemen
Herkesin ideali farklıdır
Bedeninle barışıksan bize ne
Benim demek istediğim konu bu konu sahibi arkadasa yağlı kocan şeni beğenmez falan dedin o yüzden merak ettim kilonu
63 deyince de şaşırdım çünkü bana göre kilolusun
Fitim spor yapıyorum vs diyerek avutuyorsun kendini
Spor da yapsam sıkı da olsan 63 sün işte
Ben sana göre daha zayıf ve dünyaya göre daha ideal bir kadınım ama kimseye yağlı kocan seni beğenmez vs demem .eleştirinin de bir haddi olmalı
Bana göre de sen kilolusun balık etlisin
Spor yapıyorum yapıyorum diyorsun sabahtan beri
Biz hiç spor yapmadık hayatımızda sanki
Sanki fitness çısın ya
Bırakın bu işleri
34 bedene artıj annem de giriyor kalıplar geniş markalar satılsın diye 38 bedeni 34 beden çıkarıyor
Eskiden 38 beden giyen kadın zayıfken şimdi orta halli bir kadın oluyor
60 kilo üstü boyu 170 den kısaysa 38 bedendir iünlü markaların 34 üne girin normalde 38 bedensindir
Belin 60 cm olamaz çünkü bayan fit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?