Düğün günümden korkuyorum

evet hatırlıyorum sızı :),sımdı hemen tartılıp gelıyorum bır sanıye
61 kılo cıktım tok karnınayım

seker un kızartılmıs urunler konserve urunler pırınc patates meyve suları asıtlı ıcecekler asla tuketmıyorum hala devam edıyorum cunku yaptıgım dıyet degıl saglıklı beslenme seklıydı eger bunları yersem yuruyen yag olurum :) bunu ıstemıyorum

sadece sekerı unu ve kızartma ıslerını kestıgım ılk ay 12 kılo vermıstım cok etkısı var deneyın goreceksınız ve bu sekılde gıdınce hem gerı gelmıyor hem cok enerjık oluyorsunuz

benımkısı aslında ketojenık ve karatay tarzı beslenme arası kendı kendıme uyarladım

68-70 kilo verilemeyecek bir rakam değil.
Ben de 160cm boyundayım balık eti vücuda sahibim. Yani sizinki gibi belim ince.
Evet bizim boyumuzda bu kilo hiç hoş durmuyor ama çok kötü de durmuyor.

Evlendiğimde 62 civarıydım. Doğum yaptım bir yılda 60 kiloya indim. Şimdi 63 kiloyum. Herkes çok normal buluyor kilomu.

Bir de stres gerçekten kilo vermeyi etkiliyor. Siz rejimde bile sürekli kiloyu ve yemek yememeyi düşünürseniz bu da aksi yönde etkiliyor.

Bol bol yürüyüş ve hareket yapın. Çok su için.
Ve kilo vermem gerek diye düşünmeyin. Ama şok diyet kadar olmamakla birlikte az az yiyin.

ama sızde cok agır konusuyorsunuz hem konu sahıbıne hem uye arkadasa
sıze yazılsa asla kaldıramazsınız bence yanlıs anlasıldım kusura bakmayın demek bır erdemdır
Hıc farkında degılım ama konu sahıbı bana laf sokmaya calısmak yerıne kırıldıgını belırtseydı özür dilerdim, tabıkı erdemlık.

Bu arada beslenme ve spor duzenınızden bilgilenmek ısterım, kasları artırmaya calısıyorum ama kızımıda emzırıyorum, proteıne yuklenemıyorum. Sız nasıl yapıyodunuz. Bır zaman sonra kas da sabıt kalıyor normal beslenme ıle

Süpersiniz valla ne deyim. Insallah bende sizin gibi iradeli olabilirim. 56 kiloya da düştüm dediginiz gibi hemen 2 3 ay icinde geri geldi kilolar simdi de kopmuyo benden

Ben 34 bedenim ama senin dedigin gibi bir cok marka gercek beden olculerini basmiyor kiyafetlere kaliplari geniş oluyor. Bazi pantolonlari 34 beden diye giyince üzerimden düşüyor resmen. 34 beden diye bastiklari cogu pantolonun icine 36 bedenden buyuk kadinlar bile girer ve girende saniyor ki 34 beden giyiyor.

34 beden denilen pantolon ve elbiseler belleri 60-62cm olmaliyken nerden baksan 5cm fazlasi oluyor.

Ama boydan kurtarırsiniz,bir arkadasim 156 boy,66 kilo,ben 72 kiloyken ondan 7 8 kilo az gosteriyordum,boyum da 167,cok degil ama,1cm de olsa boy avantaj oluyor.

Konunuzu okumustum,cok azimlisiniz.
Ben de bir 10 kilo verdim ama teker tumsekte takildi,gitmiyor gerisi.
İsin komigi ekmegi vs birakinca vermedigim gibi yemeye dahil edince de almadim nasil bir seyse...
72yim 65 olmak istiyorum.
Endokrinden insulin direncine baktiracagim,tek o geliyor aklima...

vallahi enerjinisze hayran kaldımm.. yatakta kaplan olmak isterdim ama hiçç olamadımm :) konu sahibinede canım ben de çok zayıftım 46 kilo düğünden sonra duydum ki gelin kemiklerine kadar zayıf hasta diye çıkartmışlar :) gülmemek elde değill.. o yüzden el neder diye takma kafana senin en mutlu günün sonana kadar keyfine çıkarr...

Süpersiniz valla ne deyim. Insallah bende sizin gibi iradeli olabilirim. 56 kiloya da düştüm dediginiz gibi hemen 2 3 ay icinde geri geldi kilolar simdi de kopmuyo benden
gerı gelmesının sebebı ya yanlıs kılo verme seklı ya yanlıs beslenmedır bır yanlıslık var yanı
kılo verebıldıgınıze gore ıradenız var :) kendınıze haksızlık etmeyın .
bazı seylerle vedalasmayı kabul edıp yerıne koyma metodunu denemek gerek
mesela karbonhıdrat almak sart. bunu yemek zorundayız ben karbonhıdratı ekmekten almıyorum en guzel karbonhıdrat kabak :) tum sebzeler 0 karbonhıdrat aynı zamanda. nıye ekmek yıyeyım kı dıyorum 1 dılım ekmek yıyecegıme 1 tabak fazladan yemek yerım onun yerıne

atıstırmak ıstedıgınde canım karnabahar brokolı kerevız kıtır kıtır yıyorum bahsettıgım konumda paylastım 1 koca tencere kerevız salatası yaptım 1 kasa kerevız aldım ve 1 gunde yedık onu esımle 1 tencere kerevız salatasını okadar yıyorum okadar su - ayran ıcıyorum kı yururken ıcımde su bidonu var gıbı lıkır lıkır ses gelıyor halıyle pasta borek canım ıstemıyor ıstesede yıyebılecek durumda degılım yanı :)

hergun mutlaka 1 avuc bademım var bazen 20 tane yıyorum cıps yerıne badem yıyorum sekersız unsuz kek pasta tarıflerım var gordunuz onları yapıyorum mısafırlerım geldıgınde onları yıyorum gıttıgım yerde de yıyeceksem en masumunu yıyorum karnımı onden evde bıraz doyurup gıdıyorum ya da...

yanı bılınclı yemek onemlı . yıyıp zarar verecegıme hıc yememeyı tercıh etme noktasına geldıgınızde ınanın devamı gelıyor :)

yemegı azaltarak mı verdınız kıloyu yoksa beslenme seklını degıstırerek mı oda farkettırıyor hatta yemegı pısırme seklı bıle farkettırıyor

mesela benım bır arkadasım var kılo vermek ıcın cok azalttı yemegı dedım kı bunu yapma vucut ac kaldıkca yaglanır sen azalttıkca vermek ıcın azaltman gerekır kuş degılsın ınsansın yemegı kısma aslan gıbı paşalar gıbı ye ama saglıklı ye dedım benı dınlemedı bı turlu ıstedıgı kıloya dusemedı . cunku okadar az yıyorkı daha az yerse ölecek ama kılolu hıc bır saglık sorunuda yok bu arada tahlıllerde temız. e vucut sok etkısıyle saklıyor depoluyor yagı vucudu savas cıktı sanıyor :)

azaltmak yerıne tam tersı porsıyon cogaltıp gunde 2 ögün yıyıp gercekten doyup tamamen saglıklı beslenmek en dogrusu . bu sekılde beslenınce ıdeal kılonuza dustugunuz zaman vucut durması gerektıgınde duruyor. ve gerı verılen saglıksız yaglar gelmıyor . kas degıl yag kaybı yasıyorsunuz .gercekten cok saglıklı beslendıgınızden emınsenız. saglıklı kıloya da sabıtsenız ve kılo da dusmuyorsa bırakınız kalsın :) kaslar dokular zorlanıp bırbırınden ayrılmasın gerek yok ona :)

Son düzenleme:
Benim zaten acliga hic tahammulum yok,az yiyeyim dedim,takimdaydim,ama zorlandim.
Aliskanliklarimi degistirdim,ornegin büyüdüğüm ailede et ve sebze agirlikli besleniyorduk.
Esimin taraf hamur ve baklagil agirlikli.
Esim bunlar olmazsa doymaz.
Bunlari yillarca pisirince ben de yiyordum haliyle.
Ve kilolar geldi.
Farkina varinca ozume döndüm,kendime kucucuk tenceremle sebze pisiriyorum,bamya,kabak,pirasa,yesil fasulye vs,ve doyana kadar yiyorum,mutfakta gozum kalmiyor bari:)
En onemlisi su icmezdim,onu zorladim,kendimi zorlamasam aklima gelmez.
Arti arada tarcin cayi,yesil cay iciyorum ama biraz bosladim.
Gecenlerde bir cemiyet vardi,yasitlarimdan o kadar asiri kilolu gordum ki yine de sevindim verdiklerime:)
Yeniden dikkatimi verecegim,insuline bakilsin da:)

selamlar
konuyla çok alakasız belki alakalı bilmiyorum :)
ben de kilo vermek istiyorum dfa mesajların ilgimi çekti konuna bakmak istedim ama profilinde sınırlama var konunu nasıl görüntüleyebilirim

edit: buldummmm

Sen kendine göre güzel ve fit olabilirsin
Ben 63 kilo olsam diyete girerdim hemen
Herkesin ideali farklıdır
Bedeninle barışıksan bize ne
Benim demek istediğim konu bu konu sahibi arkadasa yağlı kocan şeni beğenmez falan dedin o yüzden merak ettim kilonu
63 deyince de şaşırdım çünkü bana göre kilolusun
Fitim spor yapıyorum vs diyerek avutuyorsun kendini
Spor da yapsam sıkı da olsan 63 sün işte
Ben sana göre daha zayıf ve dünyaya göre daha ideal bir kadınım ama kimseye yağlı kocan seni beğenmez vs demem .eleştirinin de bir haddi olmalı
Bana göre de sen kilolusun balık etlisin
Spor yapıyorum yapıyorum diyorsun sabahtan beri
Biz hiç spor yapmadık hayatımızda sanki
Sanki fitness çısın ya
Bırakın bu işleri
34 bedene artıj annem de giriyor kalıplar geniş markalar satılsın diye 38 bedeni 34 beden çıkarıyor
Eskiden 38 beden giyen kadın zayıfken şimdi orta halli bir kadın oluyor
60 kilo üstü boyu 170 den kısaysa 38 bedendir iünlü markaların 34 üne girin normalde 38 bedensindir
Belin 60 cm olamaz çünkü bayan fit

ama sızde cok agır konusuyorsunuz hem konu sahıbıne hem uye arkadasa
sıze yazılsa asla kaldıramazsınız bence yanlıs anlasıldım kusura bakmayın demek bır erdemdır
Takmış benim kiloma sporuma
Zayıfım işte ondan çatladı kıskançlıktan
Ben yumuşakmışım geldi elledi galiba

1 ay boyunca mekık, squat, plank, şınav ve duzenlı hafıf tempo koş saglıklı beslen, etını balıgını yumurtanı bol ye aynaya bak, sonra kg na bak, kg artmış ama daha ınce, daha seksı şekıllenmış olacak vucudun. Kalcaların yuvarlak olmuş yukarı kalkmış, bacakların görünümü değişmiş olacaktır. Belin incecik olmuşken, omuzların genışlemıstır. Yanı zayıf çelımsız degıl, seksı saglıklı taş vucudun olmuş olacak, bacakların gobegın kalcaların sert olmuş olacak, yumuşacık degıl, burada kg önemlı degıl. Nasıl göründüğün, Daha da aydınlatamam yanı :) konu sahıbıne gelınce eşim sporcu benım, ve ben fıt olmayı zayıf olmak sanıp sureklı 54 kg da kalmaya calısırdım, ama napsamda hemen kg alır eşimin bana zayıfla demek ıstemesını anlayamazdım, zayıfım ama olmuyor, sporu red edıyordum. Sonra spora fıtnesa baslayınca kg nun bı onemı olmadıgını anladım, sen yağı ver onemlı olan kas. Yabı ıstedıgın kadar zayıfla, sen yuksek ıhtımal fit degılsın yanı yumuşaksın manken olmakda ne, mankenlerın vucudu guzel degıl, 1 ay spor yapsan mankenlerden daha guzel olursun. Mesela hıc bır manken çagla da ıcınde cok sevıyosun ya onu örneklım dedım :) bı cansu taşkın olamaz. Incele belkı anlarsın ne demek ıstedıgımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…