düğün hakkında nişanlı-evli hanımlar yardım / izmir

bence de yanlış bir şekilde anlaması lazm.

Mesela ben gölette palmiye gardena gitmiştim arkadaşımın düğünü için açıktı gayet hoştu.Göletin tam karşısında da bir yer var ama ismini hatırlayamıyorum aşk olsun olabilir.Bir bak oralara bu konuda ısrarcı ol,düğünün bu kaç kez olacak ya..

ben de öyle düşünüyorum ailem benle aynı filirde değil ama onlar da arkamda durursa bu iş olur gibime geliyor.

baktım şimdi baya da büyük. fiyat sormak lazım.

Acaba önden köy düğünü mü yapsanız çünkü o keşkek olayları vs köy düğünlerinde olur baya yemek gelir ama bu dügün salonlarıyla o keşkek nasıl olur bilemiyorum.

Sende dersin benim akrabalarda gelemiyor. Orada düğün yapalım burda da bizimkilere yaparız.. Etekleri tutuşsun.

kinayeli konuştu benim aileme varoş demek istiyosun vs gibi. çok da dik başlı biri değil kapattı konuyu. şimdi de nasıl olcak orta yol bul madem diyor.
Orta yol belli aslında ama seninki orta yol bul deyip her şeye karşı çıkıyor. Orta halli bir yerde yemekli bir düğün yapın. Ordan gelecek olanlar da bir şekilde taşınsın getirilsin. Millet kapı önlerinde değil masasında oturup içsin. Fazladan gelebilecek olanlar için de tedbirli olunsun.

Bunları çözebilirsen bana ulaş istersen tekrar. Ayıptır söylemesi düğün orkestramız muhteşemdi, düğünden insanların aklında yer eden tek şeydi diyebilirim. Kuaförüne karar vermediysen o konuda da birkaç tavsiye verebilirim.

çok teşekkür ederim sephoraa. gerçekten bunu kendime dert edindim. İnşallah çözücem.

Bunlar nereden gocmus..
Bana hic yabanci gelmedi de

yugoslavya. sana yabancı gelmeyenler nereli?

Heee yok yugoslavya degil..
Benim aklima gelen baska bir balkanlar ulkesiydi..
Dugunleri pek bilemiyorum da koy kinalarini sokakta yapiyolar..
O mesajini gorunce ordan seyettim

Heee yok yugoslavya degil..
Benim aklima gelen baska bir balkanlar ulkesiydi..
Dugunleri pek bilemiyorum da koy kinalarini sokakta yapiyolar..
O mesajini gorunce ordan seyettim

onların adetleri gerçekten böyle mi yoksa benimki uyduruyo mu dicektim ben de :)

onların adetleri gerçekten böyle mi yoksa benimki uyduruyo mu dicektim ben de :)
Yok yok var boyle adetler :)
Valla yumsak huylu birine catmissin dua et,
baskasi olsa diretir illede boyle olacak diye..
Vazgecme oyle bir yerde de dugununu yaptirma.

Siz asla bu aileyle yapamazsınız,bence yol yakınken ayrılın..Yok annem sevmez,yok babannem eziklik duyar ne demek ya bunlar? Eziklik duyulacak ne var ortada? Maddi durumları olmasa anlarım ama öyle bir sorun yok diyorsunuz,onların kalitesiz yerlere olan ilgisi yüzünden,siz neden berbat bir düğün yapasınız ki? Ayrıca sizin probleminiz sadece düğün değil..Aileler arasındaki kültür farkı ilerde sorun olacak sizin için bunu hiç düşünmediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…