düğün hakkında nişanlı-evli hanımlar yardım / izmir

Hayretler içinde okudum yorumunuzu..Çok geçmiş olsun ya..Görgüsüz insanlar rezil etmişler düğününüzü resmen 1 davetiyeye 17 kişi nedir ya

Hay azını öpem, diyeceğim lakin şık kaçmayacak.
Aynı yıl neredeyse aynı paraya, eli Saab çakması gelinliğimle mis gibi düğün yaptım. Ne 100ü ne 50si.
Konu sahibi, madem aileni çağırmaya utanırsın,
Al o 5i koy üstüne bir 5daha ver yemeğini. İzmir'de mekanlarda düğün yapmanın bir güzelliği var. Yemekli ise istanbuldaki gibi bir de ekstra mekan parası vermezsin sadece yenen yemeği ödersin.

Siz kına gecesi yapmayacakmisiniz istediğiniz elitlikte biyer tutun kina gecenizi is ve arkadas cevrenizle dugun gibi yapin hem gelinlik giyersin hem kina kiyafeti cokta samimi olur cok eglenirsiniz Düğünüde nisanlinin ailesi nasil yapacaksa yapsin sizin benim fikrim bu

içinizden ne geçiyorsa onu söyleyin. sakın onlara bırakmayın bu düğün işini tamamen. eğer maddi durumları sizin istedğiniz gibi bir düğün yapmaya yetmiyorsa biraz da siz takviye edin madem. evet düğün tarafını erkek yapar ama kız tarafı ciddi anlamda beğenmiyorsa, erkek tarafının gücü de anca ona yetiyorsa bundan başka çıkar yol yok gibi.

Dediğiniz otele netten baktım salon berbat ama havuzu felan var havuz başında bi düğün düsünebilirsiniz çok mecbur kalırsanız

O fiyata daha güzel orta yerde bir düğün salonu bulursunuz olur biter. İlla yemekli olması şart değil mekan güzel olsun, program güzel olsun tamamdır.
Biz tek tek salon gezmiştik eşimle en içimize sinen yri tuttuk ve herkeste çok beğendi.

Erkek arkadasinin memleketi neresi ki bu kadar farkli adetler?

ben de şu an istanbulda yaşamakla birlikte izmirliyim, bahsettiğiniz fiyatlar çok tutarsız. burada yalılarda dahi düğün 145 bin lira tutmadığı gibi, izmirde "pahalı" "klas" bir düğün de ortalama 25.000-30.000 civarında hallolacaktır ki swissotelde limitsiz içkili düğünle kuzenini evlendirmiş biri olarak söylüyorum bunu. ailesi o şekilde düğün yapmak istiyorsa yapsın, siz de "benim yakınlarım hadi neyse ama iş çevrem kalkıp torbalıya gelmez" diyin, yakın arkadaşlarınız ve iş çevreniz için kendi bütçenizden İzmir'de yemekli bir organizasyon ayarlayın. benim nişanım bu şekilde az bir kadroyla şık bir restoranda yemekli ve içkili oldu, inanın o kadar çok tutmuyor, herkes de memnun olur.

bende yemekli düğünleri hiç anlamam. millet karnını doyurmaya geliyor ne eğlence ne birşey.herkes boğazının derdine düşüyor yemek görmemiş ömründe gibi.düğün sahipleride onca para verdiğinle kalıyorlar
şık bir kır düğünü yeter bence.tabiki yemeksiz.5000 fazla bile. erkek arkadaşınız haklı.

Şu Şımarık kızın atarı :s

Açılın ben geldim benim kadar çekmiş biri olamaz bu meseleden.sizinkiler yine bi yer tutmuşlar kötüde olsa benim kp köy meydanında ortası boşluk toprak zemin yani etrafında da plastik beyaz sandalyeler dizilecek herkes oturacakmış yine keşkek dagıtılacakmış 3000 kişi gelecekmiş 4000 de olabilirmiş düşünebiliyor musunuz bu arada antalyalılar bende nişanıma bile 30000 tl harcayıp otelde yemekli yaptım arada ki farkı görün diye söylüyorum küçümsemek için söylemiyorum neyse sonra nişan zamanı beni gorgusuzlukleriyle canımdan bezdirdiler öteki konularımda var tekrar yazmayım ve nişanlım benim değerimi daha çok anladı askım sen nasıl istersen ole yapalım dedi zaten o demesede ailem asla olmaz gerekirse biz yaparız düğünü dediler ve 5 yıldızlı bi otelde yemekli 10 kişilik orkestralı falan bi düğün yaptık 30000 nişanlım verdi 10000 de babam verdi kp im küstü nişanlıma düşünebiliyor musunuz gurur duyacağına küstü yani düğün 400 kişilik bi düğündü normaldi yani yine bütün yakınlarını çağırabildi hani ole ayırt etme hiç olmadı buna rağmen küstü hala da küs bize

Ay bu arada benim kp şöyle bi çözüm üretmişti normal düğünden 1 hafta önce falan ben köy düğünü yapayım 3000 kişi çağıracam ben dedi ay kafayı yiyecektim ama sesimi çıkaramadım
Çünkü onu bile beceremeyeceğini çok iyi biliydum tam da dediğim gibi oldu 3000 kişiyi çağırmak için uğraşmak lazım onu da gözü kesmedi yapamadı yani anlayacağın seni o kadar iyi anlıyorum ki iş nişanlında bitiyo canım

Mendereste Maci'şdiye bir restorant var orasi kir dugunune baslamis.şik ve leziz bir yerdir torbaliyada 20 km falandir. oraya bir bak istersen internetten 10000 e falan yemekli sik bir dugun yaparsiniz bence

bende gecen sene evlendım sadece nıkah sen sağ ben selamet hıc bıseyın gergınlıgı yoktu bı kere daha olsa yıne nıkah yaparım o kadar parayı verıp mılletımı eglendırcem

Onlar o tarz düğün istiyor siz de farklı

Siz nikah ve sonrası kokteyl verin böyle kır düğünü gibi bir mekanda akşama da onların orda düğün yapılsın

Sizin mekana da kendi çevreniz ile onun en yakınları gelsin siz de onların düğününe sadece kendi çekirdek aileniz ile gidin

Olsun bitsin sıkmayın canınızı zaten kimse düğünlerden memnun ayrılmaz

Aynı problem bizde de oldu.Hemen hemen aynı tarihlerde olacak düğünümüz.Geçen ay babası bizi bi düğün salonuna götürdü,burayı tutalım diye.Annesiyle babası çok beğenmişler.Anaaa bi gittik salona,berbat..Sadece 5 masa sahneyi göremiyor..Hemen orda dedim,burayı istemiyorum diye.Nişanlım da beğenmedi zaten.Biz de düğün masraflarımızı kendimiz karşılayacağımız için istediğimiz yeri kiralayalım,en azından istediğimiz gibi bi düğün olur diye anlaştık..

canım üzüldüm.istediğin gibi bir düğün senin de hakkın.100.000tllik olmaz da 20.000tlye makul bi düğün yapılabilir.ben de izmirliyim dediğin gibi bizde de düğünler alkolü yemekli kır düğünüdür.kış mevsimiyse bi otelde yapılır.sen otur konuş eğer ısrarla düğün istiyorlarsa git gez inciraltı tarafında çok fazla mekan var kır düğünü olarak bi şeyler bul ailesine buraları bizim için uygun de olsun bitsin.öyle kamyoncu otelinde de yaptırma düğününü sakın.hayat boyu üzülürsün.

Çok alakasız olacak biliyorum ama rumuzuna odaklanmaktan konuya kendimi veremedim.
İtalyancaya ilgin var sanırım, rumuzunun anlamı 11 demek ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…