• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün hazırlığı

Canim hayirli olsun öncelikle. ..bizde hic tartismadik aileler karismadi.kinamda saril saril yağmur yağdı.ama iyiydi hersey. Ama esylarim ayipli cikti mahkemeyle ugrasiyoruz kac gündür başımın agrisi gitmiyor herkes imrendi düğünüme ama bak eşyada sorun çıktı o yuzden takma canim gecmis olaylar..

hani astrologlar der ya venüs bilemem neyin yörüngesine girdi yeni evenenler şöyle olacak böyle olacak. sanırım öyle bi dönemdeyiz ozaman. değil siz ben sorun yaşamadan bu süreci atlatanı görmedim. hoş bende çok sorun yaşamadım ama eşimle çıkarken bikere tartışmadık bende buna güvenerek evlenme kararı almıştım. söz nişan düğün sırasında çok başka problemleri ortak göğüsledik 1- 2 kere tartıştık ama önemli değildi. düğün oldu ve biz ikimizde aslında ne çok şeyi içimizde tutmuşuz uzun süre o dönemde yapılan yapılmayan şeylerden onun bunun söylediklerinden tartışma çıktı.

yani senin şu anlattığın da olabilir ama hepside olabiliyosa böyle sütliman bir astrolağa sormak gerek:9:

daha dün dış çekim yapılmış düğün fotoğrafları gördüm geliinde eskii zaman şemsiye damatta fes çok özendim eşimme bana bir daaha düğün yap dedim kimin herşeyi dört dörtlükki canım eşim elinden geleni yaptı ama her istediğim olmadı çoğu istediğimi söylemedim bile olanıyla mutlu ol eşine sarıl boşver canım belki bi oğlun olur durumunda iyi olur içinde kalanları sünnette yaparsın:)

Back
X