bakalım annesi nasıl alttan girip üstten çıkıyor da bu yaptıgını nişanlına gayet normalmiş gibi gösteriyor... iki tarafında adetlerine uyulur.tabi kız tarafına biraz agırlık verilir.ama her dügün öncesi böyle şeyler olur böyle birşey olmazsa başka şeyler oluyor mutlaka.senin için zor olmalı zaten dügün stresi falan bir de üstüne böyle şeylerama sizden habersiz gidip eşya alması gerçekten sinir bozucu.hayatınıza evlendikten sonrada müdahale etmez umarım.
Arkadaşlar;
Kısa bir süre sonra düğünüm olacak, Allah aşkına bana birileri cevap versin kendi başına iş yapan kayınvalideniz var mı??? Yada sizsiz evinize eşya alan?? Ev kurulurken kız tarafının adetlerine mi yoksa erkek tarafının adetlerine mi uyulur??? Annem diyor kızın adetleri ama karşı tarafta bizim adetler diyor..Lütfen yardım edin nişanlımla birbirimizi yiyip duruyoruz o da annesini savunuyor be ne desem hep muhalefet son zamanlarda.Annesi ne derse o doğru....
hoşgeldin canım kayınvalideden çekenler grubuna. nişanlıyken anlamaya başlıyor insan zaten neler yaşayacağını ama evlenirim kocam benim istediğimi yapar değişir zannederek kendimizi kandırıyoruz. düğünden sonra eşin iyice anneci olacak muhtemelen. örnek: ne zaman halvete gireceğinizi bile etkileyecek kadın. bizzat test edilmiştir. bir no'lu benim cep numaram aranır, yeni evli çiftimiz iş üzerinde olduğundan açamazlar. kayınvalide ısrarla iki no'lu telefonu, oğluşunun telefonunu arar, yine açmazlar. kayınvalide durur mu devam, 3 no'lu ev telefonu aranır. o da açılmaz. sonra dayanamaz tabi, kız tarafının annesini telefonu aranız,4 no'lu. sonra aile panik olur bunlar öldü heralde diye herkes aramaya başlar. tabi erkek adam ne yapar, "duymadık anne alışveriş merkezindeydik der. "anne bizi ısrarla arama yeni evliyiz" diyemez. karısını çıldırtır.
şimdi sana sorun gibi görünen bu düğün hazırlıkları aslında sorun bile değil, o yüzden bekarlığının şu son dönemlerinin tadını çıkarmaya bak ve asla alttan alma. unutma, şimdi ne kadar alttan alırsan evlenince o kadar üstüne çıkacaklar.
Arkadaşlar;
Kısa bir süre sonra düğünüm olacak, Allah aşkına bana birileri cevap versin kendi başına iş yapan kayınvalideniz var mı??? Yada sizsiz evinize eşya alan?? Ev kurulurken kız tarafının adetlerine mi yoksa erkek tarafının adetlerine mi uyulur??? Annem diyor kızın adetleri ama karşı tarafta bizim adetler diyor..Lütfen yardım edin nişanlımla birbirimizi yiyip duruyoruz o da annesini savunuyor be ne desem hep muhalefet son zamanlarda.Annesi ne derse o doğru....
Arkadaşlar;
perdemi de,nikah paramızı da, eşimin çeyizlerinin yol parasını da ben ödemiştim, hey gidi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?