Düğün hazırlıkları sırasındaki gerginlikler...

Damatlık...

Düğüne 1 hafta kala olmayan adeti çıkamışlardı..
Kaynanamınm 3 damadı var 3ünüde damatlık almamış..
Bize gelince damatlık alıncak dediler...(aç gözlüler)
Böyle bi adetleri yok olsa onlarda damatlarına alırlardı ki kaynım evlendi bizden sonra kendileri aldılar..
Babamın durumu iyi ya bi de enayiyiizzz ya kemerinden ayakkabısına kadar aldı..
Lanet olsun dedi..
Çirkeflik yaptılar o görümcemlerin işiydii onlar istetti..
Aç gözlüler beleş mezar bulsa girerler pis açlar..

Son düzenleme:
Damatlık konusunda; biz eşime almıştık ama nişanda takım almadık sadece düğün için damatlık, ayakkabı & kemer hatta cüzdanıyla beraber aldık...

Abim evleniyor önümüzdeki ay, damatlığı kız tarafı aldı...

biz eşimle aynı meleketteniz. adetlerimiz falan hep aynı. ama kaynanam ben adetleri bilmiyorum ayağına hep bildiğini okudu. biçok şeyi içimde ukde bıraktı. eğer bu konuda hak oluyorsa asla helal etmiyorum. adetleri bilmiyoruz deyip sıyrılıveriyolar işin içinden ama insan bilmiyosa da sorar öğrenir çok mu zor sanki

bu kaynanadan çok çekeceksin kafasına göre eşya alıyor vay be..sessiz kalmanı tavsiye etmem ilerde sıkıntı yaşarsın..

kendi içlerinde kalanları gelinlerinin içlerinde de ukte bırakıyorlar...kızım,gelinim neyse artık'' bende bunu görmedim eksikligini çektim ama sen benim yaşadıgımı yaşama hiçbirşey içinde kalmasın elimizden geleni yapalım ''diyen kaynana,k.peder,görümce yok mu ya..bir güldürüp iki aglatıyorlar...insanın engüzel günlerini zehir etmeden bırakmıyorlar...yüzünde bir tebessümle geriye dönüp baktıgında kına gecende dügününde yaşadıkların olarak bunları hatırlıyorsun...o tebessüm yerini hiç unutamayacagın bir hüzüne bırakıyor...

Hangi Zamanda Yaşıyoruz Ya !!
Ne Adeti ??

En Güzel ve Sıkıntılı Zamanlarınızı Yaşıyorsunuz ..
Sakın Moralinizi Bozupta Heba Olmayın..

Mutluluklar..

Çok az bir zaman kaldı kızlar tek dileğim tüm bu olup bitenlerin biran önce bitmesi,inşallah daha sonrasında bana karışmaya kalkmaz işte o zaman karşısında farklı birini bulacak çünkü sabrım kalmadı artıık. Son 1 ay dua edin bana,hatta <Allah hepimizin yardımcısı olsun>

canım bak aynı anda aynı şeyleri yaşıyoruz..
çok şükür nışanlımala ayrılmadık... benim ailemde çok kabalık etti onlarda.. kayınvalidem tutmuş kına yapmayın sadece biizm orda düğün olsun diyor... bi sürü problem...
nışanlımı bunlatmadan konuşuyorum. sende boşver umursama
mesafe koy diyorum sana başkada bişey demiyorum...
kendini ağırdan sat saygı duysunlar sana.. nışanlınlada asla kavga etme
hep uysallıkla çöz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…