- 26 Şubat 2017
- 422
- 1.205
- Konu Sahibi PAPATYA1965
Bence bu adamı gazlamış çevresi. Tekrar evlen, yemeğin pişer, çamaşırın yıkanır, kızına bakar, kurulu düzenin olur vs diye... Karşı tarafı düşünen yok tabi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuşmuştum kendisi ile bakıcı mı hayat arkadaşımı istiyorsun diye. Öyleyse gider binlira verip bakıcı rahatlıkla tutulabilir dedim ozanın hayır demişti ben eş istiyorum sevmek sevilmek istiyorum dedi ama düğün işine baştan tavır koyunca sen ne istersin diye sormayınca biraz kafam karıştıBence bu adamı gazlamış çevresi. Tekrar evlen, yemeğin pişer, çamaşırın yıkanır, kızına bakar, kurulu düzenin olur vs diye... Karşı tarafı düşünen yok tabi...
Bence açık açık konuşun ve size ne istediğinizi sormayan, sizin düşüncelerinize önem vermeyen, hassasiyet göstermeyen birine yol verin gitsin. Siz o kadar düşünürken, hassasiyetle yaklaşırken çok yıpranırsınız... Sevilmek de sevilmeye dair bunu unutmayın. Emek ve saygı gerektirir...Konuşmuştum kendisi ile bakıcı mı hayat arkadaşımı istiyorsun diye. Öyleyse gider binlira verip bakıcı rahatlıkla tutulabilir dedim ozanın hayır demişti ben eş istiyorum sevmek sevilmek istiyorum dedi ama düğün işine baştan tavır koyunca sen ne istersin diye sormayınca biraz kafam karıştı
Arkadaşlar merhaba daha önceki konumda bir adamla akraba aracılığı ile tanıştım eşi ölmüş bir kızı var henüz okula gitmeyen herşeyi kabul ettim buda benim sınavım dedim o kız çocuğuna bakıcaktım anne olamasamda annesi gibi kokmasamda ona her konuda destek olmayı istedim ben bu evlilik işini kışa kadar yaparız diye kendi kendime plan yaparken adam bir yıla kadar herhangi bir süre vermeden birbirimiz tanıyalım dedi düğün yapmam dediki zaten bende istemiyorum çünkü hem ikinci evliliğim hem de onun eşi öldü diye üzülmesini istemiyorum fakat şöylede bir durum var adamın face inde hala eşi ile olan sarmaş dolaş resimleri var yanlış anlaşılmak istemem sizler tarafından fakat benimde kendime göre düşüncelerim çevrem arkadaşlarım var bana faceden istek göndermek istediğini söyledi ama kabul etmedim çünkü eşi ile olan resimleri duruyor tabi ben bunu dile getirmedim ama içimden de artık söylemem gerektiğini fakat bunu nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum ikincisi düğün istemiyorsun ama ben ufak bir yemekli eğlence istiyorum ama bunuda söyleyemedim düğünü bende istemiyorum ama nikah sonrası bir kutlama iyi olmazmı cenaze evinemi giriyorum zaten ilk evliliğim olmaz olsun cenaze evinden farksızdı hiç bir akrabam düğünümde değildi eğlenmedim yüzümde gelin makyajım bile yoktu hatta kına günü iki tarafta birbirine girip kadınlı erkekli dövüş kavga ettiler ve benim akrabalarım anne baba hariç kimsem yoktu hiç oynamadım ağladım düğünde cenaze evi gibiydi şimdide bu adam tamam onuda anlıyorum ayıp ele güne karşı düğün ama nikah olsa yakın üç beş kişi birlikte kutlasak diye düşündüm bunuda dile getiremedim yada ufak bir tatil konuyu kimseye anlatamıyorum bana bir yol gösterin neolur bu adamın niyeti tam olarak nedir biz düzen kurmak mı neden konuyu uzatmaya çalışıyor kırk yaşındayım neredeyse bir çocuğum bile yok ve anne olmak istiyorum ama bunları söyleyemedim
Eski eşi öleli iki yıl olmuş çocuk beş yaşında kışa okula başlayacak fakat benim anlamadığım akraba vasıtası ile görüşüyorsun benim akrabalarım biliyor bir kaç kişi seninle ben sevgili değilimki bir yıl gezelim tozalım şaştım kaldım
Arkadaşlar merhaba daha önceki konumda bir adamla akraba aracılığı ile tanıştım eşi ölmüş bir kızı var henüz okula gitmeyen herşeyi kabul ettim buda benim sınavım dedim o kız çocuğuna bakıcaktım anne olamasamda annesi gibi kokmasamda ona her konuda destek olmayı istedim ben bu evlilik işini kışa kadar yaparız diye kendi kendime plan yaparken adam bir yıla kadar herhangi bir süre vermeden birbirimiz tanıyalım dedi düğün yapmam dediki zaten bende istemiyorum çünkü hem ikinci evliliğim hem de onun eşi öldü diye üzülmesini istemiyorum fakat şöylede bir durum var adamın face inde hala eşi ile olan sarmaş dolaş resimleri var yanlış anlaşılmak istemem sizler tarafından fakat benimde kendime göre düşüncelerim çevrem arkadaşlarım var bana faceden istek göndermek istediğini söyledi ama kabul etmedim çünkü eşi ile olan resimleri duruyor tabi ben bunu dile getirmedim ama içimden de artık söylemem gerektiğini fakat bunu nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum ikincisi düğün istemiyorsun ama ben ufak bir yemekli eğlence istiyorum ama bunuda söyleyemedim düğünü bende istemiyorum ama nikah sonrası bir kutlama iyi olmazmı cenaze evinemi giriyorum zaten ilk evliliğim olmaz olsun cenaze evinden farksızdı hiç bir akrabam düğünümde değildi eğlenmedim yüzümde gelin makyajım bile yoktu hatta kına günü iki tarafta birbirine girip kadınlı erkekli dövüş kavga ettiler ve benim akrabalarım anne baba hariç kimsem yoktu hiç oynamadım ağladım düğünde cenaze evi gibiydi şimdide bu adam tamam onuda anlıyorum ayıp ele güne karşı düğün ama nikah olsa yakın üç beş kişi birlikte kutlasak diye düşündüm bunuda dile getiremedim yada ufak bir tatil konuyu kimseye anlatamıyorum bana bir yol gösterin neolur bu adamın niyeti tam olarak nedir biz düzen kurmak mı neden konuyu uzatmaya çalışıyor kırk yaşındayım neredeyse bir çocuğum bile yok ve anne olmak istiyorum ama bunları söyleyemedim
Bence bu adamı gazlamış çevresi. Tekrar evlen, yemeğin pişer, çamaşırın yıkanır, kızına bakar, kurulu düzenin olur vs diye... Karşı tarafı düşünen yok tabi...
Bize söylediklerini mstakbel eşinede söylemelisin. Eşi öldükten sonra evlenmeyi biliyor, yas tutmsyı bırakmış demek ki, o aman bir küçük kutlamayı çok görmesin size. Evlenmek için evlenme, onunla mutlu olacağını hissediyorsan evlen. Müstakbel eşinin çocuğu için de iyi niyetler içindesin ama sınav demen bana doğru gelmedi. Ben böyle bir durumda, sevgi ve ilgi gösterebileceğim bu çocuğa sahip olduğum için çok sevinirdim. Belki çocuk sahibi olamayacaksın, olsada geniş bir ailen olacak, bu çok güzel.Arkadaşlar merhaba daha önceki konumda bir adamla akraba aracılığı ile tanıştım eşi ölmüş bir kızı var henüz okula gitmeyen herşeyi kabul ettim buda benim sınavım dedim o kız çocuğuna bakıcaktım anne olamasamda annesi gibi kokmasamda ona her konuda destek olmayı istedim ben bu evlilik işini kışa kadar yaparız diye kendi kendime plan yaparken adam bir yıla kadar herhangi bir süre vermeden birbirimiz tanıyalım dedi düğün yapmam dediki zaten bende istemiyorum çünkü hem ikinci evliliğim hem de onun eşi öldü diye üzülmesini istemiyorum fakat şöylede bir durum var adamın face inde hala eşi ile olan sarmaş dolaş resimleri var yanlış anlaşılmak istemem sizler tarafından fakat benimde kendime göre düşüncelerim çevrem arkadaşlarım var bana faceden istek göndermek istediğini söyledi ama kabul etmedim çünkü eşi ile olan resimleri duruyor tabi ben bunu dile getirmedim ama içimden de artık söylemem gerektiğini fakat bunu nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum ikincisi düğün istemiyorsun ama ben ufak bir yemekli eğlence istiyorum ama bunuda söyleyemedim düğünü bende istemiyorum ama nikah sonrası bir kutlama iyi olmazmı cenaze evinemi giriyorum zaten ilk evliliğim olmaz olsun cenaze evinden farksızdı hiç bir akrabam düğünümde değildi eğlenmedim yüzümde gelin makyajım bile yoktu hatta kına günü iki tarafta birbirine girip kadınlı erkekli dövüş kavga ettiler ve benim akrabalarım anne baba hariç kimsem yoktu hiç oynamadım ağladım düğünde cenaze evi gibiydi şimdide bu adam tamam onuda anlıyorum ayıp ele güne karşı düğün ama nikah olsa yakın üç beş kişi birlikte kutlasak diye düşündüm bunuda dile getiremedim yada ufak bir tatil konuyu kimseye anlatamıyorum bana bir yol gösterin neolur bu adamın niyeti tam olarak nedir biz düzen kurmak mı neden konuyu uzatmaya çalışıyor kırk yaşındayım neredeyse bir çocuğum bile yok ve anne olmak istiyorum ama bunları söyleyemedim
Oyle olsa hemen nikahi basmak ister.Acik ve net diger yorumlari okumadan yaziyorum adam kendine es degil kizina bakici kendine hizmetci yatagina eglence ariyor.