Düğün konvoyu

Evlenen siz değil misiniz?
Neden annenizin istekleri önemli oluyor.
Bırakın anneniz kötü oluyorsa konvoya katılmasın ama siz istiyorsanız yapın.

Geri kalmışlıkla alakası yok,çok modern gördüğümüz ünlüler bile bunu yapıyor.Ayrıca düğün olayının en güzel tarafı o gelin alma dediğimiz.Bence yapın.Kuzenımın erkek tarafı pek olmadığı için gelin alma yapamamışlardı hep içinde kalmıştı.Benim olmasa açıkçası üzülürdüm o ayrı bir heyecan

Düğün konvoyu kız alma çeyiz alma sürekli bi davul zurna korna gürültüsü bana gormemislik gibi geliyo açıkçası, nitekim ben cadde üstünde oturduğum için mayis ayından ekim ayına kadar her gün evinin önünde düğün konvoylari kornalar falan çok rahatsız edici ve bence kul hakkı. Sorsan bi kere evleniyoruz derler ama ben her gün burada oturuyorum ve her gün bunu dinliyorum. Evimin önünden dat dat kornalarla geçen çiftler benim ahimi alıyor yani o yüzden annenize hak veriyorum abimin düğününde bile bütün bu süreçlerde rahatsızlıktan midem bulandi ben hiç hoslanmiyorum. Ama nihayetinde bu sizin dugununuz, ailelerin isteklerinden önce sizin ve mustakbel esinizin ne istediği onemli. Konvoy ve kız alma ne kadar geri kafaliliksa evlenirken ailelerin kendi isteklerini dayatması da bi o kadar geri kafalilik bence

bende sevmıyorum ve bence de sacma
ınsanları gurultuyle sinir ederek eglenen ınsanlar cok degısık eglence anlayısları degısık

ben en son eve gelın bırakılırken davul zurna yapıyorlar ya hııııııc ıstemedım onu da gece vaktı mıllet rahatsız olmasın dedım
tutmus esımın gereksız arkadası davulcuyu getırmıs
gordugumuz an apartmana ıcerı kactık davulcu davulu bıle calamadı

ayıp yahu

sız ne ıstıyorsanız onu yapın
ama ınsanları rahatsız etmeden rıca ederım ne trafık tıkansın ne mıllet çençen gürültü ceksın evlenen mılyonlarca ınsan var gayet normal bırsey herkes evlenebılıyor bunu rahatsız ederek yapmasak da olur

Amann geleneksel şeylerden nefret ediyorum bana düğün bile saçma geliyor, sizi anlıyorum ama sıkıntı çıkmasın diye he deyin geçin derim.
Sonra ay ben konvoy istedim de onu bile yaptırmadı olur.

Konvoy vs ben de sevmem ama bi taraf istiyorsa illa olmayacak diye de takılmam yani altı üstü arabayla tur atacaklar. Bunlar çok küçük istekler insanların içinde kalmamalı.
Hoş kız tarafı zaten olmaz konvoyda yani annen zaten evde olacak neden bu kadar takılmış anlamıyorum.
Senin düğününse ipleri eline al biraz, incir çekirdeğini doldurmayacak konular sonra evlenince senin canını sıkar.

O gürültü-patırtı, trafiğin kısa süreli de olsa işgal edilmesi falan bana da saçma geliyor, rahatsız edici ama düğün dediğimiz şey başlı başına bir saçmalık değil mi zaten? Gelenek olduğu için diğerleri yapılıyorsa bu da yapılmalı. O kadar kasacaksa bir nikah yeter, düğüne gerek yok demeli anneniz.

Saatlerce ortalığı yıkarak kız alma veya kornalara abanıp trafiği kitleyerek düğün konvoyu yapılmasına sinir oluyorum. Etrafı rahatsız etmekten başka bir şey değil.

Ama neticede düğün sizin, evlenen sizsiniz. Anneniz fikrini tabii ki belirtir ama son karar sizin olur. Ne anneniz, ne kayınvalideniz, kendi istediğinizi yapın.

Ayni sekilde kiz tarafinin annesi de ayni degil mi sizce?

Konu sahibi her iki tarafi da bertaraf edip nisanlinla gonlunuzde nasil bir dugun varsa o sekilde yapin.
Onlarin memnuniyeti, baskinci olma çabasi sizi yipratacak yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…