- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi papatyalarlar
-
Düğünü yapmayin. Bizimde 2 dugun oldu. Aileler karsiladi tamamen. Ustume kalacak olsa nikah yapar gecerdim gelen gelsin gelmeyen gelmesin. Onca borca girmenin alemi yok. Sonra olan takilarda o borclara gidince ne anladim o işten.
Ustelik takıların karşılayacağı da kesin değil
Altın çok pahalı yarı çeyrek diye bişey var 50 lira fiyatı görünüş aynı çeyrek millet ondan alıp takıyo yada yarım gram düşük ayar
Bikemedin 50 lira çoluk çocuk geldi mi 50 lira takınca msliyeti bile kurtarmaz
ya uff işte bunları yapan baba olunca daha kötü oluyo. karşı taraf yapsa hiç bu kadar dert edinmezdim kendime. ama insanın kendi ailesi olunca çok kötü
öyle valla. pek ilgili bi baba zaten değildi de ben ona ne masraf çıkarmadığım ne de meşgul etmediğim için bu zamana kadar onu böyle kabullenip yaşıyodum kendi kendime. evlilik durumunda sahneye çıktı mecbur.Senin babanda iskele babasi mi ne!
Kizina yardim edecegine, borc batagina sokuyor iyice.
Elalemi doyurup ele gune karsi dugun yaptim diye kasılacak belli ki.
Sakın karisma. Dugun istemiyorum de. Gelmemis altinlarida sunma simdiden babana!
Ne ilginc babalar var. Burayi okudukca sasiriyorum.
Ooo bi de temmuzda :)
Teknede yap 25-35 arası kişi başı bulursun lüfer teknelerini ara üstelik foto çekimi süslemesi herşeyi içinde
sözleşme imzalamış diğer tarafla ama teknede düğün diye internetten bilgi almaya çalışıcam. yarısına yakın uygun fiyatta rastlarsam olabilir. onun yaptığı şeyi bozarsam da kötü bi tepki verecektir çünkü eminim.Bu çok iyi fikir
Hem başka şehirden gelenlerin çoklkkk hoşuna gider
adına kına desek bile yemekten vazgeçmiyo ki. millet o kadar yoldan gelcekmiş yemek yemeden mi göndercekmiş.Sizin orada kına yapın eğlenceli olsun az maliyetli mesela evde ya da bahçe gibi bir yer varsa orada olabilir .
Diğer tarafta da düğün yaparsınız biter gider .
değilim ama kurumsal bi firmada çalışıyorum aldığım maaşı gözünde büyütüyo. nişanlım da aynı şekilde kurumsal bi firmada. üvey abi ablam var onlar dikiş tutturamadılar iş konusunda. biz çok gözüne batıyoruz. çok zengin olucam falan diye düşünüyo heralde. anlatamam kafa yapısını gerçekten acayip kendi dünyasında yaşıyosiz memur falanmisiniz babaniz yukleniyor
Kınada yemek çok Saçma olur bir pasta ve kuruyemiş dağıtırsınız . Her evlenen yemek mi ikram ediyor ?sözleşme imzalamış diğer tarafla ama teknede düğün diye internetten bilgi almaya çalışıcam. yarısına yakın uygun fiyatta rastlarsam olabilir. onun yaptığı şeyi bozarsam da kötü bi tepki verecektir çünkü eminim.
adına kına desek bile yemekten vazgeçmiyo ki. millet o kadar yoldan gelcekmiş yemek yemeden mi göndercekmiş.
değilim ama kurumsal bi firmada çalışıyorum aldığım maaşı gözünde büyütüyo. nişanlım da aynı şekilde kurumsal bi firmada. üvey abi ablam var onlar dikiş tutturamadılar iş konusunda. biz çok gözüne batıyoruz. çok zengin olucam falan diye düşünüyo heralde. anlatamam kafa yapısını gerçekten acayip kendi dünyasında yaşıyo
sözleşme imzalamış diğer tarafla ama teknede düğün diye internetten bilgi almaya çalışıcam. yarısına yakın uygun fiyatta rastlarsam olabilir. onun yaptığı şeyi bozarsam da kötü bi tepki verecektir çünkü eminim.
adına kına desek bile yemekten vazgeçmiyo ki. millet o kadar yoldan gelcekmiş yemek yemeden mi göndercekmiş.
değilim ama kurumsal bi firmada çalışıyorum aldığım maaşı gözünde büyütüyo. nişanlım da aynı şekilde kurumsal bi firmada. üvey abi ablam var onlar dikiş tutturamadılar iş konusunda. biz çok gözüne batıyoruz. çok zengin olucam falan diye düşünüyo heralde. anlatamam kafa yapısını gerçekten acayip kendi dünyasında yaşıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?