düğün masrafları

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
kızlar selamlar hepinize...
derdim şu.sevgilimle ne zamandır plan yapıyoruz evlenmeden önce biraz o biraz ben para biriktiricektik düğn için yapıcaktık beraber 5-6 ay olmuş kira fln vermiyo ablasının yanında kalıyo 2.5 milyar biriktirebilmiş.bugün bana senle evlenmeden önce sen 45 milyar kredi çekcn ama ben ödiycm düğün için.sonra 2 yıl içinde bitircz kirada oturcaz borç bitince ev alcaz diyo.ben de söz nişan olmadan ben senin için kredi çekemem dedim .benim kredi çekmemi memur olacağım için istiyor o özelde çalıştığı için az verirler diye.30 milyar bi külfet tutuyo düğün.bize bi akıl verin nasıl para biriktirelim.1700 lira maaş alırken tek başına yeme içme hiçbi masrafı yokken para biriktiremeyen adam 2 yılda 45 milyar krediyi nasıl ödeyecek? delirtti beni bugün.bir de ailelerden yardım almak istemiyorum diyo.3 kardeşi bekar ve hemşire.tek başımıza yapacakmışız .1700 o memur olucam büyük ihtimal 2 de ben alıcm .hesaplarmızı ona göre yapıyoruz.

kredi çekemem aileme hesabnı veremem dedm.ben ödiycem zaten sen sadece çekeceksin memur old için diyo kredide kolaylık sağlarlar diye.sen de geri tutuyosun hep kendini diyo.daha ne yapayım ben.kız halimle düğünde ortak olsun diyorum herşey

45 bin liralik dugun mu olur, hem de hic paraniz yokken.
Hic krediye bulasmadan yavas yavas mobilyanizi beyaz esyanizi alip taksitle odeseniz evleneceginiz zaman da nikah yapsaniz olmaz mi?

Paranız yoksa, sadece bir nikah yapsaniz olmuyor mu? Çekme kredi falan 45 milyar ne demek, evlenmezseniz kalirsin ortada koca borçla. Beraber çekin illa düğün diyorsan.

sakın çekmeyesin haaa aman diyim

ya kızlar aynı fikirdeyim ısrarla 45 bin sen çek ben ödiycem diyo.sen 10 bin ben 10 bin.bi de aileler bile 5 bin katsa zaten düğün süper bi şeklde eşyasıyla fln yapılır diyorum anlamak istemiyo.ben kmseyle uğraşmak istemiyorum diyo yardım edenler başımıza kakar diyo.hiç de öyle bi ailesi yok.valla delirtti beni.ben gerizekalımıyım ya söz yok nişan yok 45 bin çekeyim.ailem duysa nasıl hesap vericem

hayatın kayar söylemesi

tabiki okuyorum.asla çekmem de zaten.sen bana güvenmiyomusun diyo geri çekersen böyle kendini para konusunda bizden bi cacık olmazmış..
Bu devirde babana bile güvenme demişler

hele para pul konularında neler oluyor neler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…