- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
kesinlikle kendisinden bi cacık olmaz, çünkü her istediğinde senden para alamayacağını anlamış, onu tanımadan boyle acımasız yorum yapmak istemezdim, ama malesef yaşadım...
ben gerekirse bi odam boş kalsın ama borç altına girmek istemiyorum neye ihtiyacımız varsa sadece o alınır dedim elimdn gelen fedakarlığı fazlasıyla yapıyorumpeki neden 45 istiyor o zaman nişanlın
bir de neden taksit değil de kredi
bazı dönem kredi kartlarının kampanyası var
9 taksit ama 3 taksit banka veriyor 3 ay da erteleme veriyor o da bölününce çok tutmuyor
farkındayım kaliteli bir yatak bir baza bile 3000 TL civarında ama yavaş yavaş ödenir işte en azından memur olacaksın garanti maaşın olacak
teşekkür ederim...sevgilinizde tamamen eski nişanlımın profilini gördüm kendisi çalışıp biriktirmezdi memur olduğum için daha evlenmeden düğünü bana kredi çektirip yaptırmak istedi, keza gözüm okadar kördü ki yapacaktım da... son anda Allah tarafından uyandırıldım resmen... daha benden aldıklarını ödemedi, ne ödemesi evlensem maaaş kartıma kadar elimden alacaktı, daha sevgiliyken kredi kartım elindeydi ASLA ASLA ASLAA ERKEK KARISININ SEVGİLİSİNİN NİŞANLISININ PARASINA BU ŞEKİLDE EMR-İ VAKİYLE EL UZATMAMALI... Umarım bu adamla evlenmezsin... Hakkında hayırlısı olsun
canım 141 cevapta tek olumlu cevabı sen verdin.ben de olumlu düşünyordum ama bu benim sevgilim 45 milyarı sadece bana çektirecek ortak değil.. 6 ay sonra boşandık ya da birimiz öldük ne olacak.dünyanın binbir türlü hali var.
Sana güveniyorum kendime güvenemiyorum en iyisi sen çek deseydin. Akıllı bir kızsın o borcu birlikte ödeseniz bile ne kadar zorlanacağınızı az çok anlamışsındır. Evliliğin ilk senesi alışmakla geçiyor borç öderken sıkıntı olursa çok yıpranırsınız. İnsan bir tatile gitmek , yıl dönümü kutlamak , alışverişe çıkmak istiyor bunlardan kıstıkça da kavgalar evden eksik olmuyor.güvenmiyosun bana niye kendini geri çekiyosun para konusunda dedi.bizden bi cacık olmaz dedi
Kendine güvenemeyen erkek bir zahmet evlenmesin. Tabi ki bende eşitlikten yanayım ama sen çek krediyi evlenmeden daha ne demek. 45 bin az para mı sadece paradan da değil sorumluluktan kaçıyor ev kirası bile ödemeyip ablasıyla yaşayan bir erkek biraz para biriktirebilir bence.Ya öyle amasen daha güvenemiyorsun baksana hadi boşandık diye başlarsan bir işe ne olacak bunun devamı. Tabii senin bileceğin iş kimseye tabii güven olmaz ama hani ilişkinizi bilemiyorum işte. Zor bi durum güven giriyor burada devreye
Kendine güvenemeyen erkek bir zahmet evlenmesin. Tabi ki bende eşitlikten yanayım ama sen çek krediyi evlenmeden daha ne demek. 45 bin az para mı sadece paradan da değil sorumluluktan kaçıyor ev kirası bile ödemeyip ablasıyla yaşayan bir erkek biraz para biriktirebilir bence.
Ben demek istediğini anladım bizimde aramızda sizinki gibi para konusu olmamıştı.O konuda sen haklısın tabii ben kendim için düşününce öyle diyorum mesela ama senin dediğin gibi erkek dediğin bazı şeyleri kendi yapacak kadına yaptırmayacak ama aralarındaki ilişki önemli dediğim gibi neden sen çek diyor dimi bunun altında bir şey aramak lazım o konuda siz haklısınız
Ben düğün hazırlıklarının maliyeti diye bir konu açmıştım. En az 30 diyorlar. 50 bin diyen bile vardı. Bunlar alınacak şeylere ve yapılacak düğüne göre değişir. Evet ortak yapılabilir ama tek kişinin kredi çekmesi ve diğerinin ödemesiyle bir ortak hallletme olmaz ki. Ya ikiniz de 20şer çekin ya da o çeksin siz birlikte ödeyin. Eşyaları taksitle alınacak şekilde alırsanız krediye gerek kalmaz. Taksit ya da senet yapan dükkanlara gidin birlikte. Banka ve faizle uğraşmamış olursunuz. Buna da itiraz ediyorsa sorun düğünde değil demektir. Siz yapıcı olmaya çalışın. Neden böyle bir şey yapmak istediğini gerçekçi bir şekilde anlatmasına yardımcı olun. Ya da beni gerçekten ikna edersen kredi çekerim de diyebilirsiniz. Öyle çek demekle olmaz, çocuk oyuncağı değil snuçtao zaman iş uzar diyor.diyorum ki düğün 45 tutmaz 25 e ben düğünü de eşyalaarıda en güzelindn halledebileceğimizi düşünüyorum dedim 45 olur aşkım diyo.ailesinin bana takacağı takıları bile benim çekeceğim krediden halledecek yani.önceden de düğün için kız tarafı erkek tarafı lafı ettim diye kızmıştı.ortak yapalım diyor yani.ona tamam dedim.ama iyice suyunu çıkardı.ben krediyi çekicem o ödeyecek ama evlenediğimzde benden kesilecek yne ben ödiycem.
Nişandan sonra olsa biz yanılıyoruz, abartıyoruz derim. Hem sana evlilik teklifi yaptı mı ciddi bir şekilde:) önce bi istensin söz olsun sonra duruma göre karşılıklı bir şey düşünürsünüz yani.Senden böyle bir talepte bulunması hem de daha evlenmeden bence çok iğrenç
Vallaha yorumları okuyunca şüphelenesim geldiben yorumları okumadan cevap vermiştim ama şimdi yorumları okudum kız resmen oğlandan soğucak o değil sanki paraları alıp kaçmış gibi geldi ilahi sizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?