- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Bence de, yeni evli çifte böylesine bir yük fazla bence.şimdi evlenecek parası yoksa 5 sene sonra evlensin zaten borçla evlilik mi olur muş
Evlenecek adam parasını cebine koysun öyle evlensin,yapamıyorsa evlenmesin.Diyelim ki çektin ve ayrıldınız ne olacak o zaman? Ha ben öderim,sorun olmaz dersen çek,yapamam dersen çekme.[/QUOTE
aynen katılıyorum adam uyanık bide kıza diyo sen cek 45 bin seen neden ablanın yanında yatarken para biriktimedin demezler mi adama peki nisanlısının maası kacmıs her ay alsın bi tam altın 750 falan 1500 maas alsa 750 de ona yeter aylık
Güvenme hersey olabilir ayrilsan hepsi senjn üstüne kalir. Bes kurus birikim yapayinyan 2 sende 45 nasil odicek faizide unutma...kredi çekemem aileme hesabnı veremem dedm.ben ödiycem zaten sen sadece çekeceksin memur old için diyo kredide kolaylık sağlarlar diye.sen de geri tutuyosun hep kendini diyo.daha ne yapayım ben.kız halimle düğünde ortak olsun diyorum herşey
bak sana cok yakın bi akrabamızın basıan geleni anlatıyım kız cok asık cocukta asık ama bizim tarfa yani kız tarafı aileyi beyenmedi istemedi ama bizim kız cok asık ya herseyi üstlendi ben yapıcam beni cok seviyo falan fistan dedi eve esya alcaklar kız kendi basına 5 sene önce oluyo bu 20 bin cekiyo esyalar icin alıyolar esyaları ama eve konmuyor magzada duruyo parası ödenmis kıza erken cektiriyo dügüne kadar borclar bitsin diye eyvallah sonra dügüne 2 hafta kala daveticeler dagılmısken iş bozuluyo uyanık damat gidiyo esyaları alıyo spotculara sak diye okutuyo sonra paralarla ortdadanya kızlar aynı fikirdeyim ısrarla 45 bin sen çek ben ödiycem diyo.sen 10 bin ben 10 bin.bi de aileler bile 5 bin katsa zaten düğün süper bi şeklde eşyasıyla fln yapılır diyorum anlamak istemiyo.ben kmseyle uğraşmak istemiyorum diyo yardım edenler başımıza kakar diyo.hiç de öyle bi ailesi yok valla delirtti beni.ben gerizekalımıyım ya söz yok nişan yok 45 bin çekeyim.ailem duysa nasıl hesap vericem
sakın çekme.kızlar selamlar hepinize...
derdim şu.sevgilimle ne zamandır plan yapıyoruz evlenmeden önce biraz o biraz ben para biriktiricektik düğn için yapıcaktık beraber 5-6 ay olmuş kira fln vermiyo ablasının yanında kalıyo 2.5 milyar biriktirebilmiş.bugün bana senle evlenmeden önce sen 45 milyar kredi çekcn ama ben ödiycm düğün için.sonra 2 yıl içinde bitircz kirada oturcaz borç bitince ev alcaz diyo.ben de söz nişan olmadan ben senin için kredi çekemem dedim .benim kredi çekmemi memur olacağım için istiyor o özelde çalıştığı için az verirler diye.30 milyar bi külfet tutuyo düğün.bize bi akıl verin nasıl para biriktirelim.1700 lira maaş alırken tek başına yeme içme hiçbi masrafı yokken para biriktiremeyen adam 2 yılda 45 milyar krediyi nasıl ödeyecek? delirtti beni bugün.bir de ailelerden yardım almak istemiyorum diyo.3 kardeşi bekar ve hemşire.tek başımıza yapacakmışız .1700 o memur olucam büyük ihtimal 2 de ben alıcm .hesaplarmızı ona göre yapıyoruz.
Boşuna demiyorlar bu zamanda babana bile güvenmicen diyeKonunu okuyunca söylemek istedim.. Benim bir arkadaşım babası için çekti. Arkadaşıma sen çek ama ben ödeyeyim araba alalım, hem senin çekmen daha kolay bana o kadar vermezler demiş. Arkadaşım da babası istedi diye çekti, hani baba ya güvendi. Sonra ne oldu biliyor musun ilk ay ödedi, ikinci ay bu sefer sen öde bende şuan yok dedi, üçüncü ay oralı bile olmadı.. Arkadaşım hala kredi ödüyor ve arabayı da izinsiz kullanamıyor.. Aa birde arkadaşım işten çıkmak zorunda kaldı babası kızmış başka iş bulmadan nasıl çıkıyorsun kim ödeyecek onu diye.. Düşün bunu yapan babası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?