- 20 Ocak 2008
- 15.264
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
o kadar kendi yapmak istiyorsa 20 bin filan birikmesini bekleyip halledersiniz sade bir şekilde1700 alıyo .ailesine bi miktar gönderiyo.3 ayda 2.5 milyar biriktrmiş bekleylm biraz paramız birksn öyle evleniriz diyorum.hepten saçmaladı
ben de dahil olucam canım.10 bin de ben yardım ederim diyorum ailem de yardım eder eder zaten çok şükür.ama bu oğlan iyice mala bağladı .o kadar kendi yapmak istiyorsa 2o bin filan birikmesini bekleyip halledersiniz sade bir şekilde
eşyaları da taksit filan yaparsınız
ya 45 gitmez ki düğüne .gidr diyo illa.eşyayı da az sade alıcam.nişan bile yapmayız diyorum.ayrılıcam o kadr canım yandı bugün45bin e ne düğünü bu ya? O maaşla 2 yılda tek başına ödeyemez ayrıca. Hiç mi harcamaniz olmayacak başka.
Babana bile güvenmeyeceksin bu devirde. Madem öyle o da taşın altına elini koysun eşit miktarda çekin.kredi çekemem aileme hesabnı veremem dedm.ben ödiycem zaten sen sadece çekeceksin memur old için diyo kredide kolaylık sağlarlar diye.sen de geri tutuyosun hep kendini diyo.daha ne yapayım ben.kız halimle düğünde ortak olsun diyorum herşey
Söz , nişan olsa bile çekme . Kimseye güvenilmez tatlım niyetinin iyi olduğunu nereden bilelim ? Ya ailen öğrenirseya kızlar aynı fikirdeyim ısrarla 45 bin sen çek ben ödiycem diyo.sen 10 bin ben 10 bin.bi de aileler bile 5 bin katsa zaten düğün süper bi şeklde eşyasıyla fln yapılır diyorum anlamak istemiyo.ben kmseyle uğraşmak istemiyorum diyo yardım edenler başımıza kakar diyo.hiç de öyle bi ailesi yok.valla delirtti beni.ben gerizekalımıyım ya söz yok nişan yok 45 bin çekeyim.ailem duysa nasıl hesap vericem
mala bağlamamış aksine bayağı uyanık mış . 2 yılda 45 bin mı neyse kim biriktirir ya 3 ayda 3 bin bile biriktirememiş adam 2 yılda 45 biriktirecek miş miş. canım sakın kanma sakın öyle bir hataya düşme . çekiyosa babasının üstüne kendi üstüne kardeşinin üstüne çeksin onlara ödesin 2 yılda nasıl ödeyecekse. nişanlı olsanız bile çekme sakın söz de atılır nişan da atılır kalırsın ortada Allah korusun , dünyanın binbir türlü hali var .ben de dahil olucam canım.10 bin de ben yardım ederim diyorum ailem de yardım eder eder zaten çok şükür.ama bu oğlan iyice mala bağladı .
şimdi evlenecek parası yoksa 5 sene sonra evlensin zaten borçla evlilik mi olur muşİnsan kardeşine bile güvenmemeli kredi konusunda, bir de pek sağlam tahta gibi göremedim sevgilinizi, ben olsam hiç bulaşmam.
Böyle giderse 5 sene sonra anca evlenirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?