düğün masrafları

45 bin 2 yillik hem de..Yaklasik 2 bin kusur aylik odemesi.Ortada o kadar para yok.Sakin aman ha sakin.

1700 alıyo .ailesine bi miktar gönderiyo.3 ayda 2.5 milyar biriktrmiş bekleylm biraz paramız birksn öyle evleniriz diyorum.hepten saçmaladı
o kadar kendi yapmak istiyorsa 20 bin filan birikmesini bekleyip halledersiniz sade bir şekilde

eşyaları da taksit filan yaparsınız

Son düzenleme:
o kadar kendi yapmak istiyorsa 2o bin filan birikmesini bekleyip halledersiniz sade bir şekilde

eşyaları da taksit filan yaparsınız
ben de dahil olucam canım.10 bin de ben yardım ederim diyorum ailem de yardım eder eder zaten çok şükür.ama bu oğlan iyice mala bağladı .

45bin e ne düğünü bu ya? O maaşla 2 yılda tek başına ödeyemez ayrıca. Hiç mi harcamaniz olmayacak başka.

kızlar peki nasıl para biriktirilebilir 2000 ben 1700 o alsa.25 -26bine kapatırız diye düşünüyorum ben tüm düğünü eşya falan.

Babana bile güvenmeyeceksin bu devirde. Madem öyle o da taşın altına elini koysun eşit miktarda çekin.

Hic bulasmayin bence . Okadar kredi cekmeye merakliysa az miktarda cekebiliorsa kendi ceksin gerisini birikimden veya Taksitle yapin

Düğünü gereksiz buluyorum.

Benim kişisel gorusumu geçelim maddi sıkıntısı olan insanlar birileri eglensin, yesin, icsin üstüne de damat kısa mı, gelin şişman mı, kaynanalar suratsız mı diye yorum yapsın diye neden dünyanın parasını harcarlar?

Bir kere oluyor, içimde kalmasın diyenleri de anlamıyorum.

Ortada para yoksa yaratılacak değil ya...

İcinde kalmasın diye evliliğin en az ilk yılları maddi sıkıntıyla, yoklukla mı geçsin?

Sizin durum da böyle, siz içimde kalmasın diyenlerden misiniz bilemem.

Ama bırakın milleti eğlendirip sizin yıllarca maddi sıkıntı çekecek olmanızı...

Dolandırılmak üzere gibi duruyorsunuz buradan.

Söz , nişan olsa bile çekme . Kimseye güvenilmez tatlım niyetinin iyi olduğunu nereden bilelim ? Ya ailen öğrenirse

Kendisi niye çekemesin kara listede falan değilse? Benim eşim de özelde gayet çekebiliyor kredi bir problem yok.

45milyaar düğün için harcanırmı gereklimi Oraya hiç girmiyorum öncelikli konunuz Sevgiliniz evlenilecek bi Ada'm mı bunu düşünün bence değil

bu adamın sağa sola borcu var ,düğün borçları da dahil hepsini tek elde toplamak istiyor ,tamam krediyi ödeyecektir gücü yettiğince ama asıl amaç şu an farklı borçlarını ödemeye zorlandığından hepsini düşük faizli tek bir kredi altında toplatmak..inanma sana söylediği o biriktirdiği meblaya falan ,biz hep burdayız,yarın bu adamın tıpkı benim söylediğim şekilde foyası ortaya çıkmazsa ben de ratapa değilim

Aman diyeyim! Hesabım kitabım iyidir, ama ben bu matematiği hiç anlamadım. Düğün için 45 bine ne gerek var? Kirada otururken o kadar kredi iki yılda nasıl biter? Niye siz krediyi tek başınıza alıyorsunuz? Düğün olmadan 45 binle ortadan kaybolmayacağının garantisi var mı?

ben de dahil olucam canım.10 bin de ben yardım ederim diyorum ailem de yardım eder eder zaten çok şükür.ama bu oğlan iyice mala bağladı .
mala bağlamamış aksine bayağı uyanık mış . 2 yılda 45 bin mı neyse kim biriktirir ya 3 ayda 3 bin bile biriktirememiş adam 2 yılda 45 biriktirecek miş miş. canım sakın kanma sakın öyle bir hataya düşme . çekiyosa babasının üstüne kendi üstüne kardeşinin üstüne çeksin onlara ödesin 2 yılda nasıl ödeyecekse. nişanlı olsanız bile çekme sakın söz de atılır nişan da atılır kalırsın ortada Allah korusun , dünyanın binbir türlü hali var .

Son düzenleme:
45 bin ne için ? Neden bu kadar fazla ayrıca? 45 bini ödeyeceksiniz bir de faizini ödeyeceksiniz üstüne. Hiç bulaşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…