- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Bariz seni kandırma peşinde, güvenmiyo musun diye de veriyo gazı. Yersentabiki okuyorum.asla çekmem de zaten.sen bana güvenmiyomusun diyo geri çekersen böyle kendini para konusunda bizden bi cacık olmazmış..
kızlar selamlar hepinize...
derdim şu.sevgilimle ne zamandır plan yapıyoruz evlenmeden önce biraz o biraz ben para biriktiricektik düğn için yapıcaktık beraber 5-6 ay olmuş kira fln vermiyo ablasının yanında kalıyo 2.5 milyar biriktirebilmiş.bugün bana senle evlenmeden önce sen 45 milyar kredi çekcn ama ben ödiycm düğün için.sonra 2 yıl içinde bitircz kirada oturcaz borç bitince ev alcaz diyo.ben de söz nişan olmadan ben senin için kredi çekemem dedim .benim kredi çekmemi memur olacağım için istiyor o özelde çalıştığı için az verirler diye.30 milyar bi külfet tutuyo düğün.bize bi akıl verin nasıl para biriktirelim.1700 lira maaş alırken tek başına yeme içme hiçbi masrafı yokken para biriktiremeyen adam 2 yılda 45 milyar krediyi nasıl ödeyecek? delirtti beni bugün.bir de ailelerden yardım almak istemiyorum diyo.3 kardeşi bekar ve hemşire.tek başımıza yapacakmışız .1700 o memur olucam büyük ihtimal 2 de ben alıcm .hesaplarmızı ona göre yapıyoruz.
Ev Eşyaları için taksitle alalım de bakalım ne diyecek artık mağazalar açık hesap acıyor sen her ay nakit oduyorsun.tabiki çekmeyeceğim kızlar asla yapmam bu salaklığı.kredi çekip evleneceğime ya beklerz para birikir.ya da nikah yapar çıkarım işin içinden .ama böyle bi istek sunması ve ısrar etmesi ciddi anlamda beni kendinden soğuttu.
bence sen kredi falan çekme. ben 8 ay 1 tlye çalıştım. inan onun biriktirdiği paradan daha çok biriktirdim. parasının durumunu bilip ona göre birikim yapması gerekirken yapmamışsa başka harcamalar yapmış olabilir ya da sana güvenmiştir bu konuda. benim arkadaşım sevgilisi için kredi çekti sonra adam onu kullandı kullandı hiçbir taksidini de ödemedi. şimdi ayrılmalarına rağmen o kredileri ödüyor kız.kızlar selamlar hepinize...
derdim şu.sevgilimle ne zamandır plan yapıyoruz evlenmeden önce biraz o biraz ben para biriktiricektik düğn için yapıcaktık beraber 5-6 ay olmuş kira fln vermiyo ablasının yanında kalıyo 2.5 milyar biriktirebilmiş.bugün bana senle evlenmeden önce sen 45 milyar kredi çekcn ama ben ödiycm düğün için.sonra 2 yıl içinde bitircz kirada oturcaz borç bitince ev alcaz diyo.ben de söz nişan olmadan ben senin için kredi çekemem dedim .benim kredi çekmemi memur olacağım için istiyor o özelde çalıştığı için az verirler diye.30 milyar bi külfet tutuyo düğün.bize bi akıl verin nasıl para biriktirelim.1700 lira maaş alırken tek başına yeme içme hiçbi masrafı yokken para biriktiremeyen adam 2 yılda 45 milyar krediyi nasıl ödeyecek? delirtti beni bugün.bir de ailelerden yardım almak istemiyorum diyo.3 kardeşi bekar ve hemşire.tek başımıza yapacakmışız .1700 o memur olucam büyük ihtimal 2 de ben alıcm .hesaplarmızı ona göre yapıyoruz.
kredilerde memur vs ayrımı mı var? en fazla faizi biraz düşer yani. kendi adına alsa da aynı durumkredi çekemem aileme hesabnı veremem dedm.ben ödiycem zaten sen sadece çekeceksin memur old için diyo kredide kolaylık sağlarlar diye.sen de geri tutuyosun hep kendini diyo.daha ne yapayım ben.kız halimle düğünde ortak olsun diyorum herşey
aylık biner lira kenara atın yılda 24 bin eder. biraz da yardım falan alırsınız. zaten düğün salonu masrafı vs takılardan çıkar. biraz daha bekleyip sabredebilirsiniz. ben sözlüme kredi çekelim diyorum o kabul etmiyor bile. ben halledeceğim diyor. 45 bin kredi 2 yılda bitmez. durumunuz yoksa zaten hazırlıklardan kısarak halledersiniz. borcu falan olabilir ve söyleyemiyordur.kızlar peki nasıl para biriktirilebilir 2000 ben 1700 o alsa.25 -26bine kapatırız diye düşünüyorum ben tüm düğünü eşya falan.
Ben olsam bende soğurumtabiki çekmeyeceğim kızlar asla yapmam bu salaklığı.kredi çekip evleneceğime ya beklerz para birikir.ya da nikah yapar çıkarım işin içinden .ama böyle bi istek sunması ve ısrar etmesi ciddi anlamda beni kendinden soğuttu.
Canım yanlış anlama ama madem devlet memurusun kredi de kolaylık yaparlar diyor. Sen de git tefeciden borç al onlar bankadan daha çok kolaylık yapıyor de:) evlilik hazırlıkları ortaktır tabiki ortak ödenir ona lafım yok ama kredi çekme konusundaki ısrarını.öğrenmeye çalış ve bu parasal konularda onu rahatlatmaya çalış ki doğruyu anlatabilsintabiki çekmeyeceğim kızlar asla yapmam bu salaklığı.kredi çekip evleneceğime ya beklerz para birikir.ya da nikah yapar çıkarım işin içinden .ama böyle bi istek sunması ve ısrar etmesi ciddi anlamda beni kendinden soğuttu.
o zaman iş uzar diyor.diyorum ki düğün 45 tutmaz 25 e ben düğünü de eşyalaarıda en güzelindn halledebileceğimizi düşünüyorum dedim 45 olur aşkım diyo.ailesinin bana takacağı takıları bile benim çekeceğim krediden halledecek yani.önceden de düğün için kız tarafı erkek tarafı lafı ettim diye kızmıştı.ortak yapalım diyor yani.ona tamam dedim.ama iyice suyunu çıkardı.ben krediyi çekicem o ödeyecek ama evlenediğimzde benden kesilecek yne ben ödiycem.Düğünü aceleye getirmeyelim şimdilik söz ya da nişan yapalım. Psra biriktirelim tarzı önerilere ne yanıt veriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?