düğün masrafları

valla çok sinirim bozuldu benim de bi gururum var.acele de etmiyorum evlilik içn.işe başlıyım biraz gezeyim tozayım diyorum alışıym biraz göriyim hayatı.ama o 3 ay sonra kredi çekersin diyo.zaten 500-600 lira tek başıma kira vericem ben.o kirada vermiyo ablasının yanında.eve gönderiyo sadce para.nereye harcıyo bu adam bu parayı evlenmek istemiyo mu diye düşünüyorum artık

herkes ama herkes 141 cevapa hayır dedi.bi an kendimi suçlamıştım niye olumsuz cevap verdim diye.ben de gerizekalıyım valla.aşk adamın gözünü kör ediyo

Bizde kredi çekicez sevgilimle ama düğün işi belli olunca şimdiden çekmenin bir anlamı yok ki ama ilerde düğün işiniz belli olunca kredi çekmende ne sakınca var sonuçta birlikte bir adım atıyorsunuz bir şeye daha doğrusu şöyle söyleyeyim güven çok önemli ben gözüm kapalı güveniyorum... Eğer sende güveniyorsan kredi problem olmaz

canım 141 cevapta tek olumlu cevabı sen verdin.ben de olumlu düşünyordum ama bu benim sevgilim 45 milyarı sadece bana çektirecek ortak değil.. 6 ay sonra boşandık ya da birimiz öldük ne olacak.dünyanın binbir türlü hali var.

parayı nereye harcıyor diye hemen yargılamayın

siz de paranızı kazanın anlarsınız

insan biraz harcamak istiyor

ben önceki sayfalarda yazmıştım; sizlerin beklenen maaşından daha az iki maaş ile sıfırdan kiraya ev tuttuk; bizim de ilk çalışmamızdı; ama kuruşu kuruşuna yaşadık; hiç oh beee demedik; gezdik tozduk o ayrı ama şunu da boş beleş harcayalım olması

yeri geldi 5 liramızı bölüşüp yol parası yaptık

şimdi maddi olarak daha rahatız; geçmişteki durumumuzu bildiğimiz için de huzurluyuz; birbirimize güveniyoruz

10 yılda evimiz; arabamız; bizi hiç çalışmasak bile normal şartlarda 1-2 yıl idare edecek birikimimiz bir de çocuğumuz var

zaman ilerledikçe harcamalar artıyor; mesela biz halen en çok yemeğe para harcıyoruz; halı alacaktım pahalı geldi almadım ama ordan çıktık 3 kişi 80 TL verip yemek yedik

bu kişilik yapısı; kimisi akşam soğan ekmek yer; en lüks model arabaya biner; biz de yer içer gezer ama insanların demek ki güçleri bunlara yetiyormuş dediği en düşük sınıf arabaya bineriz; çünkü fazlasına gerek yok; o arabanın 2-3 sınıf üstü de olsa aynı yere götürecek bizi

bu nedenle önemli olan sizin birlikte hayata bakış açınız

ailelerden bir şey istemenin hep hatalı olduğunu düşünürüm; atanın işleriniz belli olsun; kimin tayinin nereye çıkacağı netleşsin; o zaten ablası ile imiş; sen beyaz eşyayı vs alırsın ufaktan taksit ile; oturma grubu vs başlarsınız birlikte alıp ödersiniz

tayininiz çıkınca da taşınırsınız eşyalar hazır

düğün de düğün denilenin de en lüks yerde olanı da bitiyor en dandik yerde olanı da kimse memnun da olmuyor

mesela bizim şu gelin albümü denilen şey var ya onu kimse görmedi daha

çoooook güzel; çok da özenli idi; ama ben umursamamıştım; öyle evde baş köşeye koymadım gelenler de sormadı yani; paraya yazık esasen

düğün fotoğrafçılarının parası ya da videonun

daha bir ya da iki kere izledik geçen 5 yaşındaki oğlum merak etti biraz baktı sıkıldı yani

parayı rasyonel harcayın ama neden para biriktirmiyor diye de çok üstüne gitmeyin

bir şeyler alsın maaşı ile ya da her ay iki altın alsın mesela; para lazım olunca bozdurulur; parayı baştan harcarsa ay sonuna kadar idare eder

bir de çakallar.

gerçi bu çakallıkları öğreten mi var diye de düşünmek lazım.
aynen.erkeksin ya daha fazla sorumluluk alacağına tüm sorumluluğu bana yükle.ohh süper.okl okudum kafa patlattığım yetmezmiş gibi evlilik için düğün parasıda benden.e sen ne yaptın diye sorasım geliyo

peki bu düğünden altın vs gelmeyecek mi

45000 Tl nin bir bölümünü ödersiniz yani

aralarda sayfalar uzadı kuzum 45000 TL yi nasıl hesaplamıştınız

adece düğün mü eşya vs de var mı

neden istemediğini açık ve net şekilde söyle
isterse bıraksın gitsin
baştan nasıl giderse o olay öyle devam eder

bunlar için onun da biraz sorumluluk alması gerekiyo nasılsa birikmiyo deyip te kenara çekilip sen 45 bin kredi çek sonra öderiz demesi çok saçma.benim göbeğim çatladı kpss okul falan.

peki bu düğünden altın vs gelmeyecek mi

45000 Tl nin bir bölümünü ödersiniz yani

aralarda sayfalar uzadı kuzum 45000 TL yi nasıl hesaplamıştınız

adece düğün mü eşya vs de var mı
aynen düğün artı eşya gelinlik faln fistan.ben de dedim 10 +10 biriktirelm borcmuz kalırsa altınlarla öderiz.

aynen düğün artı eşya gelinlik faln fistan.ben de dedim 10 +10 biriktirelm borcmuz kalırsa altınlarla öderiz.

ben piyasadan habersizim galiba ama bana çok geliyor en yeni, en iyisinden mi hesapladınız

taksitle alınabilen her şeyi taksitle alın

nakit gerekene de kredi değil; düğünden sonra ödenecek diye anlaşın; biraz da biriktirin; gelinlik; kuaför; ıvır zıvır da ordan gider

ya yok canım 45bine sarayda mı düğün yapıcaz.25 e fazla fazla alırım ben herşeyi

sevgilinizde tamamen eski nişanlımın profilini gördüm kendisi çalışıp biriktirmezdi memur olduğum için daha evlenmeden düğünü bana kredi çektirip yaptırmak istedi, keza gözüm okadar kördü ki yapacaktım da... son anda Allah tarafından uyandırıldım resmen... daha benden aldıklarını ödemedi, ne ödemesi evlensem maaaş kartıma kadar elimden alacaktı, daha sevgiliyken kredi kartım elindeydi ASLA ASLA ASLAA ERKEK KARISININ SEVGİLİSİNİN NİŞANLISININ PARASINA BU ŞEKİLDE EMR-İ VAKİYLE EL UZATMAMALI... Umarım bu adamla evlenmezsin... Hakkında hayırlısı olsun

ya yok canım 45bine sarayda mı düğün yapıcaz.25 e fazla fazla alırım ben herşeyi

peki neden 45 istiyor o zaman nişanlın

bir de neden taksit değil de kredi

bazı dönem kredi kartlarının kampanyası var

9 taksit ama 3 taksit banka veriyor 3 ay da erteleme veriyor o da bölününce çok tutmuyor

farkındayım kaliteli bir yatak bir baza bile 3000 TL civarında ama yavaş yavaş ödenir işte en azından memur olacaksın garanti maaşın olacak

güvenmiyosun bana niye kendini geri çekiyosun para konusunda dedi.bizden bi cacık olmaz dedi

kesinlikle kendisinden bi cacık olmaz, çünkü her istediğinde senden para alamayacağını anlamış, onu tanımadan boyle acımasız yorum yapmak istemezdim, ama malesef yaşadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…