Düğün masraflarının hepsini kendi kars8l

valla tuhafmıs

Kadın doğurmuş işte başka ne yapsın yemiş içmiş kenara atmamış ohhhh ne rahatttt ,

trakyalıyız ama buna da siz yüz vermissiniz annesi aradıysa arasın mesela magden bi kere verdi gittiginde herkezin icinde yerken söyle tatlı tatlı laf sokun ımm benim paramla olan tatlıda ne güzelmis diye yada ye askım ya parasını biz verdik desenen bilki bidaha istemezlerr

hediye ne demek yaa ailesi bu ödemek zorunda sen neden böyle bi zorluga girdin ki baba evinde pasa gibi bakılmadın mı neden istemedin yani

bende imreniyorum canım...8 aylık evliyken babam oturduğumuz evi verdi kiradan kurtulalaım diye..insan en azından eksiklik hissetmez mi? yok kadın tuhaf birde cep telefonu istiyor oğlundan...yorum sizin sinir olmayımda ne yapayım

Adam 60 bin dökmüş yine yaranamamış.
Kaçmışsınız ailenizi çiğneyip bir de akıl veriyorsunuz,ağırdan satın diye.
Sizin tabirinize göre kendini ağırdan satan biri kaçmaz.En azından bizim buralarda böyle.
Siz evlenmemiş,yatırım yapmışsınız.
Faturaları ödemek de nedir ? Yiyin,için,yatın kalkın hesabı....

Ne yalan söyleyeyim bana tuhaf geliyor 28 yaşında adamın yemek yapmayı, bütçe ayarlamayı, para biriktirmeyi filan bilmemesi.

diger yazılarımı gördüysen babam kımseyi beyenmiuo esimide tabiki istemedi müdrü polis avukat degil diyee :)) 3 yıl cok ugrasrım ama babam esimin is yerini bastı telefonla tehtit etti adam yolladı hatta isten bıile o cıkarmıs olabilir uzaktan amcamın oglunun yanında calısıyodı biz cıkarken esim sonra ordan kavga ederek cıktı yoksa ben asla kacıcak bi kız degildim anlı sanlı cift davullu bi dügün isterdim nisanlı kalmak bohcalar sözler ahhh insallah kızım olursa 3 gün 3 gece dügün yaparım

hediye ne demek yaa ailesi bu ödemek zorunda sen neden böyle bi zorluga girdin ki baba evinde pasa gibi bakılmadın mı neden istemedin yani
Neden odemek zorunda ya ben de bunu anlamıyorum, deli olucam :)
Genciz, eşimin işi guzel, parası vardı, benim param vardı, bize düğün yapacaklarına kendilerine harcasinlar, kac yaşında insanlar.. tatile çıksınlar..
Ay ben seni anlayamıyorum yeter beynim error veriyor baba evinde pasa gibi bakılmadın nedir ya, kaldı mı öyle cümleler

benim annemin babası bile düsünün 60 lar 70 lerden bahsediyroum 2 dayım var onların da 1 sene faturalarını ödemis mutfak alısverisini yapmıs bu eski bi düzen yani aileler böyle yapıyo trakyada

Kayinpederin de sana laf soksun ozaman, ne güzel demi benim paramla yaptığım ev falan desin. Bence çok tek taraflı düşünüyorsun, biraz adil ol

Aynen banada katkıları oldu ama aynen sendeki gibi idi.

Fark etmez.Aileni çiğnemiş gitmişsin.
Şimdi de millete ''kendinizi ağırdan satın.''demen yersiz yani.
Faturaları ödemek,borçları ödemek vs.ailelerin vazifesi değildir.
Evlenmeyi göze alan herkes elini taşın altına sokmalı.
Pembe battaniyelerle film izlerken sevişmek değil evlilik.

Kayinpederin de sana laf soksun ozaman, ne güzel demi benim paramla yaptığım ev falan desin.
anlamadıgınız su bu bir lutuf degil yanii bu zamanda 1500 2000 tl maasla nasıl ev gecinsin kira olsa ki ilk zamnalar esimin maası böyle degildi biz cok harcama yaptık kayınpeder arada gelip 2000 3000 verdigi olmusturr kaynatam allah iyisi canım ama kaynanam cadıı :)))

benim annemin babası bile düsünün 60 lar 70 lerden bahsediyroum 2 dayım var onların da 1 sene faturalarını ödemis mutfak alısverisini yapmıs bu eski bi düzen yani aileler böyle yapıyo trakyada
Benim de hem anne hem baba tarafın trakyalı hiç duymadım böyle birşey.

ahh be yavrum anlamıysoun galiba babam esimi hala istemis degil ben 3 yıl degil 13 da beklesem vermez adam gururundan kayınopederle bile konusmuyo denk geliyolarda ya kahveden cıkıyo yada bütün sülaleyi lafla konusmuslar heralde adamı nerdeyse kahveye almadılar sen bizim kızımıızı aldın bizim oldugumuz yere giremezsin diyee amcam kaynımın sandalyesine bi patlatms git ulan burdan bu kahvede serefsizler oturamazd iyee neler var neler bizden kız alınmazdı yani annem bile diyo baban seni asla vermezdi normal sekilde olsaa

Evet böyle tipler de var. Mesela benim kp takılarına el sürmem diyince biz Salon parasını ödiycek sandık ama takıdan sonra kardeşini yolladı para için bende verdim. Hiçte tamam kafaya daha çok gurur duyarım kendimle kendi düğünüme yaptım diye. Düğünden sonra paraya ihtiyacı oldu eşimi aramış eşimde çikom a sor para onun parası diyince beni arayamadı bile.

Daha bu sene ise baslandi üniversite falan derken para biriktirelemedi. Üniversite okurken para biriktirilemiyor maalesef
Ozaman tek çare kredi önceki yorumumdada yazdığım gibi okudun mu bilmiyorum..
Sen nışanlını hertürlü zorluğa beraber göğüs gerebilecek kadar seviyorsan gerisi mühim değil..
Her ailede bir değil işte kimisi aman oğlum evleniyomuş herşeyi dört dörtlük olsun der kimiside bir iğne bile almaz.. Eee ozaman herşeyin üstesinden gelmek de size düşer.. Evlendiğinizde herşeyi rayına oturtursunuz nasılsa ödemeleriniz bi düzene girer.. Yinede nışanlınla otur konuş dediğim gibi güzelce bir yuvarlak hesap yapın kredinizide ona göre çekin çokta açılmayın..

Takının başka versiyonlarıda var mesela bağkur ödenmemiştir oğlunumn parasınıda yemiştir kaynana o altınlarla bağkur borcu ödenmiştir yoksa hapse girecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…