- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Kadın doğurmuş işte başka ne yapsın yemiş içmiş kenara atmamış ohhhh ne rahatttt ,
Cok sukur ben de kimsenin destegi olmadan evlendim
Esim herseyi tek basina yapti
Simdi bunun ne kadar avantajli oldugunu gorebiliyorum
Kapimizi kapadik iceride keyfimize bakiyoruz kimseye eyvallahimiz yok kimseye borclu degiliz kimsenin tribini cekmek zorunda degiliz kimseye minnet etmek zorunda degiliz
Ozguruz kisacasi ozgur
Allah olmayanlara da nasip etsin insallah
Amin kuzum hepinize de insallah allah hayirli kismetler nasip etsin hayirli insanlrla karsilastirsinİnşallah biz de böyle deriz,mutluluğunuz daim olsun.
cogunlukla erkekler öyle olmuyo canım ya o benim anam babam bana bisey yapmadı diye onlara eyvallahım olmıcanı nerden cıkardın dese yada pasa gibi gelip anası kurulsa napıcaksın cok gördük böyle anası babası bisey yapmıyo ama en kıymetli gene anaları oluyoCok sukur ben de kimsenin destegi olmadan evlendim
Esim herseyi tek basina yapti
Simdi bunun ne kadar avantajli oldugunu gorebiliyorum
Kapimizi kapadik iceride keyfimize bakiyoruz kimseye eyvallahimiz yok kimseye borclu degiliz kimsenin tribini cekmek zorunda degiliz kimseye minnet etmek zorunda degiliz
Ozguruz kisacasi ozgur
Allah olmayanlara da nasip etsin insallah
cogunlukla erkekler öyle olmuyo canım ya o benim anam babam bana bisey yapmadı diye onlara eyvallahım olmıcanı nerden cıkardın dese yada pasa gibi gelip anası kurulsa napıcaksın cok gördük böyle anası babası bisey yapmıyo ama en kıymetli gene anaları oluyo
Keske ailesinin durumu olsaymista biraz yardim edebilseymis. Ama yoksa yok, eger olupta yokmus gibi davranmiyorsa ne diyebilirsiniz ki. Senin ailenin durumu varsa biraz yardim etsinler bari, yada senin birikimin yokmu?
Ayrica ailesiyle anlassin nisanliniz, dugunden sonra takilan altin para size kalsinda borcunuza odeyin.
Aynen madem düğünü yapcaklar takılardan bi tanesine bile dokunmadan vermeleri lazım.. Borçların bi kısmı kapanır bari
Aslında ben evlenen çiftler mutlaka herşeyini kendisi yapsın diyen biri değilim. Mesela benim durumum allah yardım eder de iyi olursa düğünden sonra borcunu da öderim çocuğumun annemde ben evlendikten sonra borç ödemiştir. Ama durumu olmaz canını da alacak değilsin ya yada yapmak istemez aile. Çift kendisi yapar. Ama artık sizin bu verdiğiniz örnek yada takıyı kredi çekip almak evlenince bunu yeni evli çifte ödetmek. Resmen adam kullanmak. Bu uyanıklar sırf para elde etmek için gelin alıyor sanırım. Birde benim bildiğim birşey varki gelin e nekadar para dökülürse okadar kıymetli oluyor. Biz kimse bize yatın birgün laf edemesin diye her yükün altına girdik ama utanmayan utanmıyor işteTakının başka versiyonlarıda var mesela bağkur ödenmemiştir oğlunumn parasınıda yemiştir kaynana o altınlarla bağkur borcu ödenmiştir yoksa hapse girecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?