İkinci evliliğini yapan kadınların düğün yapmaya hakları yok mu?
Yoksa anayasada "ikinci evliliğini yapan kadınlar düğün yapamaz, yapması teklif dahi olunamaz" diye bir madde mi var?
kadın burda 10 kere özür diledi be ınsanı germeyın yeter !! açın mesjları okuyun aaaaaaaaaaaaa geldiler bana artık be !! sizin cumlelerinizlemi ozur dilicek bu kız donun attıgı mesajları okuyun cocuk gıbıde bunu bunu de falan tavrına girmeyın germeyın ınsan sen okumadıysan okuyan olmustur elbet özuru ........ sanırsın ülkenin kadını bi bunlar.. bizde kadınız hemcınslerımızın kotu anılmasını nıe ısteyelım ıymısınız siz ??? yanlıs kelıme kullandık ama bunu demek ıstedık dıoruz daha ne ??? derdınız ne ????? anlatamıomuyuz insanı cıledın cıkarıosunuz ???hani insanlar hepimiz hata yapabiliriz sonuçta insanız ama bunu kabul etmek özür dilerim ben bu kadar tepki toplayacağını tahmın etmedim ve dediğimin de kötü birşey olduğunu bu kadar anlamamıştım gerçekten samımı biçimde özür diliyorum arkadaşlar desen hani konu burada tak diye bitecek ama bu üslup bu tarz...ne bileyim...bilemedim
mütevazilik ne büyük erdemmiş...ama klavye ya hani yüzyüze değiliz ya herşey serbest daha rahat daha cesaretli...
Nikah yeterli bana göre, gelinliğin de satın alınmasına gerek yok. 1 gün giyip sonra evde bir köşede yer kaplayacak boşuna.
Yok kirlendi yok tozlandı yok kuru temizleme yapılacak... Değer mi? Düğünden hatıra kalınması isteniyorsa gelin çiçeği ve
duvak saklanabilir benceAnnemlere peşin peşin söyledim ben valla "hiçççç düğün beklemeyin ben o parayla tatile
çıkarım" diyeNikah sonrası yakınlarla yenilen bir yemek ya da gidilen eğlence düğünden daha az kasıntı ve daha eğlenceli olur
eee napalımyani şimdi yanlıs anlasıldıgımız bişey için sabaha kadar af dileyip masumıyetımızımı kanıtlayalım ???? bende nlcn'da ne demek istedigimizi gayet iyi anlattık eve yanlısbı kelımeydı ama bunuda acıklamasını 2 sattır yapıoruz amacımızın o olmadıgını ne amaçla soyledıgımızı defalca done done anlattık yeter yani.. tadını cıkardınız artık olayın uzatmanın alemi yok dallandırıp budaklandırmayın .................. biraz yapıcı olun yıkıcı deil öff.
Resmi nihakin disindakiler kisilerin tercihleriyle alakali. Ne yasla, ne dul kadin olmakla, ne de "kiz" olmakla.
tamam kusura bakmayın dersin geçersin
kalkıpta dul kadın deme bazı arkadaşlar alınıyoooooorrr
ilk evliliğini yapanlar düğünü daha çok hakediyor derseniz olmaz yani
KESINLIKKKLLEEE SANA KATILIYORUMM ARKADASIMMMMM :):):):) ne o oyle dul kadın gıbı nıkahtan evee... bu benım hakkımmmm cumlee alemm bılsın gorsunn.. ben evlenıyorummm ayollllll.......
mıllette ne meraklı alınmaya yaaa. şaka yaptım sadece.. ne bu alınganlıkk.. herkese saygın sonsuzz. benıım demek ıstedıgım her kızın hakkı dugun dernek.. yanlıs anlamaya meyılınız varsa ben neyleyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?