- 19 Nisan 2020
- 626
- 386
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Evet amaç hayatı paylaşmak ama ‘nikah olduktan sonra para vermem bir şeye karışmam” demek hayatı birlikte paylaşmaktan ziyade para hesabı yapmak değil mi? Kaldı ki Kınayı zaten kız tarafı yapar bunun maddi hesabına düşüp eşi olacak insanı böyle çirkin bir üslupla kırmak uygun mu?Ya ben anlamiyorum amac sevdiginiz insanla ortak bir hayat paylasmak degil mi? Kina olmasa ne olur mesele o evlilik yarim mi olur?
Bende aynı fıkırdeyım. Ne demek nikahtan sonra elımı bıseye surmem. Valla kendı bılır yallah turizm derdımValla hepsini geçtim nişanlının nikahtan sonra hiç bir şeye elimi sürmem para falan vermem lafından sonra ben olsam kapının önüne koyup hadi yallah demiştim bile.
Kına olmayınca ne oluyor? Kimse düğüne kınaya hatta nikaha gelmez zaten izin verilse dahi. Yapın nikahınızı geçin evinize oturun mis gibi.
Ha yok ben kınasız evlenmem diyorsanız da ayrılın bence. Çünkü hem izin çıkmama ihtimali var hem karşı taraf şu an yapamayacak belli ki. Zorlamanın alemi yok, kına yapacak birini bulur evlenirsiniz.
Cıks gitmezler. Altından takıdan yırtmak için şahane bahane işte, kullanırlar.Şahsi düşüncem eğer izin verilirse bizim millet düğünden de kınadan da eksik kalmaz
Evet amaç hayatı paylaşmak ama ‘nikah olduktan sonra para vermem bir şeye karışmam” demek hayatı birlikte paylaşmaktan ziyade para hesabı yapmak değil mi? Kaldı ki Kınayı zaten kız tarafı yapar bunun maddi hesabına düşüp eşi olacak insanı böyle çirkin bir üslupla kırmak uygun mu?
Aaa doğru onu atlamışımCıks gitmezler. Altından takıdan yırtmak için şahane bahane işte, kullanırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?