• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün ne zaman olacak ?

Çoğu insan düğüne aylar varken öncesinde nikah işini halledip geçiyor. Atama için nikah kıymanız lazım. Nisanliniz bunu niye anlamak istemiyor?

Ha eğer siz sadece nikah ile evlenecekseniz işte o zaman durum değişir. Nikâh kıyıp aynı eve geçtikten sonra kına yapılması bana da garip gelirdi. Ama işte eş durumu kafa karıştırıcı
evet benim de çok kafam karışık. Acaba nikahtan sonra kınayı beklesem aynı eve geçmek için. Daha mı iyi olur bilmiyorum. O ,nikah yapılacaksa Kına yapmayalım boşuna diyor. Ama benim de hayallerim var. Çok içimde kalır kınam olmazsa

Bu zamanda zaten sizin de virüs kapmayayım diye çekinmeniz ve kına düğün fln yapmamanız lazım. Bu virüs bitmeyecek, gitmeyecek , hep olacak yıllarca, o kadar kalabalık bir ortam yaratmamanız lazım 3 ay sonra da olsa. Nikah yapın sadece, kınaya gerek yok bence. Ama nişanlınızın, ben kınaya para fln vermem demesi kötü tabi.

canım karşında senin düşüncelerine heveslerine duygularına önem vermeyen birileri var. kına yoksa nikah da yok deyip resti çek bence. bak bakalım o zaman nasıl yapıyolar. haa yine mi değişmedi o zaman zaten olmaması için yol yapmışlar dersin. elini sallasan ellisi hiç uğraşılmaz böyle insanlarla. hadi annesi babası neyse de nişanlının söylediği hiç hoş değil. tekrar düşün
evet çok haklısınız öyle yapıcam ben de

2021e kadar öz kardeşim kına yapsın gitmem hiç mi korkmuyorsunuz cidden
kendinizi geçtim milleti de riske atıyorsunuz
kına yaparsanız gelen olursa da onların aklına şaşayım.
Çubuklu halay sonrası after partinizi yoğun bakımda yapmamanızı dilerim

evet benim de çok kafam karışık. Acaba nikahtan sonra kınayı beklesem aynı eve geçmek için. Daha mı iyi olur bilmiyorum. O ,nikah yapılacaksa Kına yapmayalım boşuna diyor. Ama benim de hayallerim var. Çok içimde kalır kınam olmazsa

Hah bakın işte kınayı yapmazsanız içinizde kalacaksa bence bekleyin. Amaaan kına yapmayıverin diyen çoğu insan zamanında kına yapmıştır. O yüzden içinizden nasıl geliyorsa, hevesleriniz neyse yapın

Bence nişanlınız korona bahanesiyle işi ucuza kapatmak istiyor.Nikahı elbet kıyın eş durumundan tayin için ancak düğündür kınadır erteleyip sonra yapın tabiki

Konu sahibi nikâhı yaparsa kına iptal olur. Adam şimdiden nikah önce olursa para vermem diyor.

Ben de öğretmenim ,tayin işleri seneden seneye zorlasiyor.Nikahinizi yapıp tayin işlerini halletmeye bakın diyeceğim ama eşiniz nikahtan sonra sanki sizi çok üzecek .işler düzelince de kinanizi yaparsınız.Kendiniz neyi nasıl istiyorsanız öyle olması konusunda ısrarcı olun lutfen.Bircok öğretmen çok önceden nikah yapıyor zaten ,bizim tayin isimiz de yoktu,aynı yerdeyiz zaten ,ama nisan da nikah yaptık ,beraber yaşadık ,temmuzda da kına düğün oldu.Beraber yaşadık diye kına düğün kotu olmadı ,çok ta güzel oldu .Kimseye hesap vermeyin ben he he dedim geçtim
Onemli olan nisanlinizin tavrının çirkin olmasi burda ,yoksa herşey düzelir merak etmeyin.

Nikahtan sonra baba evine niye dönüyorsunuz? Aslolan kına, düğün falan değil nikah evlisiniz artık. Konuda bir tane haklı insan var o da seneye erteleyin diyen eş ailesi. Madem çok isteklisiniz kınayı yapmak konusunda o zaman beklemeyi göze alacaksınız. O kadar insanın bir araya gelmesi için eylül ekim bile erken. 600 kişilik salona 200 kişi izin veriyorlar. Muhtemelen birinci dereceden akrabalarınız hariç kimse gelmez. Çubuklarla, maskeyle yapılan kınadan memnun olacak mısınız? Nişanlınızın tavrı da çok çirkin. Nikahı kıydık sonrasına karışmam ne demek, imzayı attık artık benimsin ya uğraşmasam da olur diyor resmen

Kışın ara dönemde tayin isteyemiyor musunuz? Ocakta yapsanız kınayı da nikahı da olmaz mı??
kimin yorumunu okusam haklı diyorum sizinki de dahil. Koşu olur olmadı. Kafam allak bullak ne düşüneceğimi şaşırdım

Nişanlının gerçek yüzünü görmüşsün daha ne istiyorsun? Nikahtan sonra hiç bir şeye para vermem ne demek?

Ben beraber yaşıyorum nişanlımla ona rağmen hiç onu yapmayız bunu yapmayız duymadım. Hoş yine de bir nikah istedim ama onu da eylülde olmasına rağmen erteliyorum. Şu dönemde kına falan bilemiyorum canınıza yazık. Hastalık kaparsınız. İzin verilse dahi çok riskli.

Ben de öğretmenim ,tayin işleri seneden seneye zorlasiyor.Nikahinizi yapıp tayin işlerini halletmeye bakın diyeceğim ama eşiniz nikahtan sonra sanki sizi çok üzecek .işler düzelince de kinanizi yaparsınız.Kendiniz neyi nasıl istiyorsanız öyle olması konusunda ısrarcı olun lutfen.Bircok öğretmen çok önceden nikah yapıyor zaten ,bizim tayin isimiz de yoktu,aynı yerdeyiz zaten ,ama nisan da nikah yaptık ,beraber yaşadık ,temmuzda da kına düğün oldu.Beraber yaşadık diye kına düğün kotu olmadı ,çok ta güzel oldu .Kimseye hesap vermeyin ben he he dedim geçtim
Onemli olan nisanlinizin tavrının çirkin olmasi burda ,yoksa herşey düzelir merak etmeyin.
ben de aynı sizin gibi düşünüyorum. Nikah önce oldu diye kına neden kötü olsun ki ama bunu ona anlatamıyorum. Benim ailem gelmez kınaya diyor nikahtan sonra yapılırsa

Siz aileleri fazlaca işin içine katmışsınız. Ne demek yani. Bizim istediğimiz olcak olmuyorsa da senin istediğin de olmasın demeye mi getirmiş. Ne demek para vermem. E para aileden çıkıyorsa kaynana akıl vermiştir. Oğlum nikahtan sonra kına olmaz diye. Karşınızdaki adam ailesinin sözüne fazla düşüyor. Ya herro ya merro tavrını ben beğenmedim. Barzo

kimin yorumunu okusam haklı diyorum sizinki de dahil. Koşu olur olmadı. Kafam allak bullak ne düşüneceğimi şaşırdım

Stresli olmanız normal. Zaten evlilik öncesi ayrı bir stres birde bu hastalık çıktı. Bence eğer öyle bir imkan varsa ocağa alın hem nikahı hem kınayı yaparsınız. İki tarafın da istediği olur

Siz aileleri fazlaca işin içine katmışsınız. Ne demek yani. Bizim istediğimiz olcak olmuyorsa da senin istediğin de olmasın demeye mi getirmiş. Ne demek para vermem. E para aileden çıkıyorsa kaynana akıl vermiştir. Oğlum nikahtan sonra kına olmaz diye. Karşınızdaki adam ailesinin sözüne fazla düşüyor. Ya herro ya merro tavrını ben beğenmedim. Barzo
evet annesi çok dolduruyor. Önceden nikahtan sonra yaparız diyordu kınayı şimdi yok illa olmaz diyo

kına yapmamaya razı olsanız bile nişanlınızın üslubu çok yanlış çözüm aramıyor gibi. illa kına olmalı demiyorum mesela sizin yerinizde olsam nikahı yapar dediğiniz gibi babamın evine dönerdim sonra hayat normale dönünce kına olurdu. fakat karşınızda nikah olmadan nişan uzasın diyen birileri var. o zaman siz de öyle yapın ya resti çekin ya da nişan uzasın sizin zararınıza bi durum yok gibi.

evet annesi çok dolduruyor. Önceden nikahtan sonra yaparız diyordu kınayı şimdi yok illa olmaz diyo
kesnlikle kv de den çıkan fikirler ve annesinin sözüne hemen gazlanan bi erkek daha. Ahhhhh yeter vallahi artık şu adamları bi salın yuvalarını hakkıyla kursunlar ama yok oğulları bitanedir. karştıkça karışırlar.

Back
X