düğün oldu ama bende istek gitti :((

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
kızlar tam olarak evlenmedim 2 düğünüm olacak biri oldu dinende nikahlıyız. neyse ben evime geldim müstakbel eşimde geldi o benimle yaşamıyor ailesinin yanında şuan. buradaki düğünde bitince birlikte yaşayacağız inşallah. neyse canımı sıkan bir hal var. önceden nişanlımı arzuluyordum istekliydim. ama düğünden sonra puffff herşey uçtu gitti. ne oldu anlayamadım eşim diyeyim artık istekli ama bende tık yok. adam sarılıyor öpüyor içimden birşey gelmiyor. biraz denemede yapdık yatak odası konusunda. ama başarısızdı. böyle şeyler yaşayacağımı inanın düşünmezdim. kasıldım sonra ağlamaya başladım hiçbirşey yapamıyorum konsantre olamıyorum. ee ne olacak böyle kızlar. canım sıkıldı. eşim boşver geçer 2. düğünden sonra rahatlarsın diyor ama ben olayları algılayamıyrum. bu durum hakikaten kötüymüş. ben ağrı eşiği yüksek pek korkmayan biriydim ama olmuyor. inanılmaz derecede zorlanıyorum.
 
allah yardımcın olsun esını sevıyosan bence zamanla olur belkı düğün üstü cok stres yaptıysan ondan olmuştur ama sevgi anlamındada sogukluk varsa yapamayabilirsin diye düşünüyorum.
 
allah yardımcın olsun esını sevıyosan bence zamanla olur belkı düğün üstü cok stres yaptıysan ondan olmuştur ama sevgi anlamındada sogukluk varsa yapamayabilirsin diye düşünüyorum.

eşimi seviyorum sağolsun beni üzmedi hiç inşallah böylede devam eder. herşeyde yolunda ama ben kendimi çok kasıyorum. korkuyorum. karşımdaki insanı mutsuz ederşm diye korkuyorum. onu da düşünmeliyim bu işte.
 
yorgunluktan, heyecandan, stresten ve korkudan böyle hissediyor olabilir misin?

anı yaşayın öperken bile 5 dk sonrasını kafanızda tasarlayıp düşünüp kendinizi strese sokmayın... sevdiğiniz adam karşınızda kendinizi güzel anlara hislerinizle eşlik edin düşünceleri atın ...
 
niye mutsuz etcen merak etme o senı sevıyosa sen hiçbişey yapamasanda senle mutlu olur yeterki kasma :)
 
burada ayıp yok. önceden istek had safhjadaydı kendimizi zor tutuyorduk hatta beni eşim durduruyordu. şimdi ben mala bağladım resmen. ( eşimde evli erkek istekli haliyle birde seni gelinlikşle gördüm dünyam değişti o nasıl güzellikti çok yakışmış sana diyor. yanımdan ayrılmak istemiyor bense moron moron duruyorum. Allahım vajinusmus falan olmayayım ne olur.
 
Belki de kafan ikinci düğünde hala, belki oyüzden evli değilmiş de yasak bi'şey yapıyomuşsun gibi gelip kasılıyosundur
Hem ufak ufak olur niye canını sıkıyosun ki olmayacak diye streslenme.
 
garip gerçekten.
aklıma gelen tek şey; evlenmek için neleri göze aldın, ne badireler atlattınız
ama artık kavuşma zamanınız geldı, kavuştunuz ve sende her şey bitti.

kavuşursak biteriz hesabı
 
Son düzenleme:
evet 2. düğünü de düşünüyorum bu yüzden de olabilir dedik artık zorlamıyoruzda. ben bu cinsel beraberlik işini sevemedim. garip birşey zorlayıcı geldi bana. sonra kendi kendme düşünüyorum ne var bunda dert ediyorsun bak biryığın kadın bu işi yapıyor zor olsa kimse yapmaz vs. diye.
 
garip gerçekten.
aklıma gelen tek şey; evlenmek için neleri göze aldın, ne badireler atlattınız
ama artık kavuşma zamanınız geldı, kavuştunuz ve sende her şey bitti.

kavuşursak biteriz hesabı

aynen insan kavuşunca heyacanı bitermiş meğer. bende bunu düşündüm dedimki kendime biri çok güzel bir yemeğiister bekler ama önüne gelince o istek klmaz aynı benim durumum dedim.
 
aynen insan kavuşunca heyacanı bitermiş meğer. bende bunu düşündüm dedimki kendime biri çok güzel bir yemeğiister bekler ama önüne gelince o istek klmaz aynı benim durumum dedim.

belkıde her şey tam bitmediği için için huzursuz olmuşundur
sevmesen zaten evlenmezdin.
teninin alışmasına da izin ver
bazı insanlar öyle hemen hazır değildir
 
Yaşadıgın şey şu an korkudan başka bir şey değil :)

Kadınlar öyle hemen bir anda bir şeyleri gerçekleştiremezler.
Yavaş yavaş alıştıra alıştıra olacak.
Eşinin de anlayış göstermesi gerek ki zaten anlayışlı yaklaşıyor anlaşılan.
Biraz açık yazacağım ama biraz daha alıştırma yapın .
Kendini kasma yeter :)
 
Aynı evde yaşamıyosunuz, daha bir düğün daha var.
Bence kasman çok normal.
İkinci düğünü yapıp aynı evde aynı yatakta uyuyunca bence kasılmazsın.
Malesef kadın beyni erkekler gibi işlemiyo duruma alışman lazım.
Vaji.miyim diye kurma kafanda herkes ilk seferde şıp diye yapacak bi'şey yok.
Bence kadınları vaji. yapan tek sorun şu gerdek gecesi adı.
Zoraki dayatma gibi ama sevgiliyken yakınlaşınca kasan var mı

Ogün olacağına sarmaş dolaş tv izlediğiniz bi'gün oluversin ne farkeder. Kendini hazır hissettiğinde cidden istediğinde yani olması gerektiği için değil. Tabii işin ucunu bırakıp çok da gevşeğe almadan
 

valla nişanlıyken bir rahattım kafam rahattı bedenende rahat oldum ama adı evlilik olunca değiştim. aman ne olacaksa olur artık illa ilk gecede illa yatak odasında olacak değilya bakalım daha başlayı var orada olur başka zamanda olur inanın bu konuyu paylaşmasaydım kafamın içinde bir böcek gibi dolanır dururdu ancak böyle rahatlıyorum. gerçeği bilsemde illaki konuşmam paylaşmam lazım.
 

Elbette ki illa da o gece olacak diye bir şey yok.
Canınız ne zaman isterse o zaman olmalı :)
Bak o zaman kasmazsın kendini...
 
Canım Allah mutluluğunuzu daim etsin öncelikle.

Acaba şu an yorgunluk,stres ve 2.düğün telaşı seni bu duruma sokmuş olabilir mi?
Ve içinde şu düşünce varmı?Şimdi biz evlendik herkes bu gece veya şu gün eşimle birlikte olacağımı biliyor,insanlar ne düşünür ,utanıyorum,bu gece artık bende bir kadınım,annen baban aklına mı takılıyor...gibi..Yani bunu ben 2 arkadaşımdan duyduğum ve o gece bu düşüncelerle birlikte olamadıklarını söylemişti.
 

yok kimse aklıma takılmıyor utanma çekinmede yok ama istek yok yorgun gibiyim.
 

İyi oldu tabii yazdığın insan tek düşündü mü kurdukça kuruyo kafasında pire deve oluyo.
Takılıp canını sıkma boştan yere eminim çok güzel geçer balayın hele şu düğün streslerini atlatın
 
öncelikle hayırlı olsun. düğün gelin ve damat için gerçekten yorucu oluyor hele ki 2 tane yapılıyorsa. geçen yıl ben de aynı şeyleri yaşadım. o dönemlerde cinselliğe odaklanamıyor insan. aileden ayrılmak, yeni bir hayata adapte olmak zor. sorunlarının bunlarla alakalı olduğunu düşünüyorum. muhtemelen 2. düğünden sonra birbirinize daha iyi odaklanacaksınız.
 
50 mesajı doldurmak istiyorsanız geyik topiğine uğrayın...İnsanların konularını bölmeyin lütfen :)

Konu hakkında şunu söylemek istiyorum.2,düğünü beklediğiniz için bence gerginsiniz.Tamamen evli değilsiniz gibi geliyor size bana kalırsa...Şu an düğün heyecanına odaklanın bir güzel eğlenin.Ondan sonrada gerisi geliverir :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…