allah yardımcın olsun esını sevıyosan bence zamanla olur belkı düğün üstü cok stres yaptıysan ondan olmuştur ama sevgi anlamındada sogukluk varsa yapamayabilirsin diye düşünüyorum.
niye mutsuz etcen merak etme o senı sevıyosa sen hiçbişey yapamasanda senle mutlu olur yeterki kasma :)eşimi seviyorum sağolsun beni üzmedi hiç inşallah böylede devam eder. herşeyde yolunda ama ben kendimi çok kasıyorum. korkuyorum. karşımdaki insanı mutsuz ederşm diye korkuyorum. onu da düşünmeliyim bu işte.
garip gerçekten.
aklıma gelen tek şey; evlenmek için neleri göze aldın, ne badireler atlattınız
ama artık kavuşma zamanınız geldı, kavuştunuz ve sende her şey bitti.
kavuşursak biteriz hesabı
aynen insan kavuşunca heyacanı bitermiş meğer. bende bunu düşündüm dedimki kendime biri çok güzel bir yemeğiister bekler ama önüne gelince o istek klmaz aynı benim durumum dedim.
Aynı evde yaşamıyosunuz, daha bir düğün daha var.
Bence kasman çok normal.
İkinci düğünü yapıp aynı evde aynı yatakta uyuyunca bence kasılmazsın.
Malesef kadın beyni erkekler gibi işlemiyo duruma alışman lazım.
Vaji.miyim diye kurma kafanda herkes ilk seferde şıp diye yapacak bi'şey yok.
Bence kadınları vaji. yapan tek sorun şu gerdek gecesi adı.
Zoraki dayatma gibi ama sevgiliyken yakınlaşınca kasan var mı
Ogün olacağına sarmaş dolaş tv izlediğiniz bi'gün oluversin ne farkeder. Kendini hazır hissettiğinde cidden istediğinde yani olması gerektiği için değil. Tabii işin ucunu bırakıp çok da gevşeğe almadan
valla nişanlıyken bir rahattım kafam rahattı bedenende rahat oldum ama adı evlilik olunca değiştim. aman ne olacaksa olur artık illa ilk gecede illa yatak odasında olacak değilya bakalım daha başlayı var orada olur başka zamanda olur inanın bu konuyu paylaşmasaydım kafamın içinde bir böcek gibi dolanır dururdu ancak böyle rahatlıyorum. gerçeği bilsemde illaki konuşmam paylaşmam lazım.
Canım Allah mutluluğunuzu daim etsin öncelikle.
Acaba şu an yorgunluk,stres ve 2.düğün telaşı seni bu duruma sokmuş olabilir mi?
Ve içinde şu düşünce varmı?Şimdi biz evlendik herkes bu gece veya şu gün eşimle birlikte olacağımı biliyor,insanlar ne düşünür ,utanıyorum,bu gece artık bende bir kadınım,annen baban aklına mı takılıyor...gibi..Yani bunu ben 2 arkadaşımdan duyduğum ve o gece bu düşüncelerle birlikte olamadıklarını söylemişti.
valla nişanlıyken bir rahattım kafam rahattı bedenende rahat oldum ama adı evlilik olunca değiştim. aman ne olacaksa olur artık illa ilk gecede illa yatak odasında olacak değilya bakalım daha başlayı var orada olur başka zamanda olur inanın bu konuyu paylaşmasaydım kafamın içinde bir böcek gibi dolanır dururdu ancak böyle rahatlıyorum. gerçeği bilsemde illaki konuşmam paylaşmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?